kızlar ya tam iş çıkısı odadaki arkadaşımın arkadaşı geldi epeydir beni görmüyordu aaaa nihal sen kilovermişsin dedi sırıtarak yooooo falan yaptım o ısrar etti arkadaşa soruyor aaa zayıflamış deilmi falan bizimkinden çıt çıkmadı diyette olduğumu söylemedim bi tek çay içerken tatlandırıcı atıyorum onu görüyor yeşilçayada barsaklarım için dedim söylemedim baskı yapar o zaman bana istemem
Mecbur degilsinki zaten canim herkese söylemeye.Aslinda ben cok hata yaptim,bastan bende kimseye söylemiycektim ama bu cenemi tutamadim her zamanki gibi.Diyet yapinca dalga gecenler falan oluyor.Hatta bir kere oldu bana.Bir ortamda kahvalti ediyordum.Cok yagli bir zeytin salatasi vardi,ondan sadece bir kasik koy dedim.Hemen lafi vurdu,dediki "niye diyetmi yapiyorsun?"
Halbuki diyet yaptigimi da on kere söylemistim.1 ay önceydi.Gecen haftada bendeydi bu arkadas ve gözü göbegimdeydi.Offf aslinda böyle arkadaslara hayatinda yer vermemek lazim Doga'cim ama birden bire iliskinide kesemiyorsun.
Sende SIKMA canini.Densizler heryerde vardir.
akşam yemegi
2 tabak kurufaulye yedim
az salata 3 çatal falandı
sonrada süt içerim bi de ben eve gelince 2 gündür 1 avuç yer fıstığı yiyorum
sevindim ama bana böyle demesine 5 kilo bende ne belli olacak diyordum 2 kişi oldu ilkde görümcem sen kilo vermişsin ha rejimmi yapıyosun dedi bende yoooo koşturuyorum ya heralde ondan dedimbi yerimi yırtsam boğazımı tutmadan veremem keşke söylemeseydin sende bi yere gittiğinde midem ağrıyo yiyemiycem falan derdin (ablamın takdiği)
afiyet olsun doğacım yemekte yoğurt ayran peynir süt birini yemen gerekiyordı..
ayrı olmaz birlikte olucak..eve gelince yer fıstığı yiyorum derken öğle ile aksam arasında ara olarak mı :44:
fasulyeyle midemi rahatsız ediyor yoğurt bende sonra süt içerim diye düşündüm yer fıstığınıda 3.30 da elma yiyorum 5 te yiyorum bunuda yemek yapana kadar bastırsın diye bitti zaten yemem yarın
herkes midesinde sorun var zannederdi alıştılar bi süre sonra ısrar etmezlerdi valla rahatsız olursun falan çok uyanıkdır kendisi bu konudaHmmm iyiymis aslinda bu taktik ama ayni arkadasta kac kere yapabilirsinki.Yada midemde problem var,doktora bile gidiyorum falanmi deseydim.Ay ne bilim,cok safimdir ben.Herseyi anlatirim öyle.Keske bilmis olsaydim.Annem kücükkende kizardi bilmis ol biraz derdi.
herkes midesinde sorun var zannederdi alıştılar bi süre sonra ısrar etmezlerdi valla rahatsız olursun falan çok uyanıkdır kendisi bu konuda
Naber meyve'cim.Bu diyette hergün spor diyor biliyorum ama bugün yapamiycam maalesef.Kendimi vücuden cok bitkin hissediyorum.Hic kolumu bile kaldirmaya halim yok.Bugün böyle gecistiricem ama yarin kesin yapicam.Birde bi eksikligim daha var,keten tohumu bulamadim.2 kasik yogurdu keten tohumsuz yiyorum.Gecen haftada böyle yapmistim ama
olmaz öyle kuruyemişler sadece ana öğünlerle birlikte yeniyor eğer cok acıkıyorsan ya iki meyve arası yap yada aranın birinde ayran,süt diğerinde meyve tercih et..
ara öğünü 3,30 da 1 elma yiyerek yapıyorum
kızlar ben yürümeye gidiyorum 40 dk inş ve 30 duruma bağlı :44: gelemezsem iyi geceler
iimm azericem hastalıkla uğrasıyorum bende ilaç saatım gelene kadar bekliyorum yatıcam hemen..
sen nasılsın..
spor az da olsa yapmaya calıs canım metabolizman yavaslamasın..
keten tohumu barsakları calıstırdığından yeniyor onu bulamadıysan yoğurt yemenin bence anlamı yok..
inş bu defada verirsin azericim..
Cemre selam.Senin avatarina bayiliyorum yaa.Cok degisik
en baştan yap canım o zaman olur.....Arkadaslar bu gicik tickerfactory sitesinde sorunmu var.Cizelgemi degiseyim diyorum,bir türlü yapmiyor.Biraz motive olurdu bana ama olmuyor bir türlü.Code vermiyor.Dolduracagim sayfaya dönüp duruyor ha bire.
ben isterim ama ne zaman karne alıcam ki ben.. ben mezun olurken siz kimbilir nerelerde olursunuz....kızlar bakın size ne eklicem.
4. takım kaptanı olarak mezun olan her üyeme bunlardan hazılıcamsizde istermisiniz
Eki Görüntüle 145922
Bu linke bir bakin arkadaslar.Vay beee
Google-Ergebnis für http://a.abcnews.com/images/GMA/gma_Woman_071203_ms.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?