tamam yapmıcammmm bu akşam acısı çıkıcakayda 1 defa yapabilirsin
7. Takım birinci olamazsa senin nefsine yenik düşmen yüzünden olucak bu aksam spor yaparken hep bunu düşün..
Kumsalım ayran aşını ayda 1 defa hatta senin kilonda birisi ayda 1 gün..
Pankreasının işleyisini bozuyor sakın fazla yapayım deme..
tamam yapmıcammmm bu akşam acısı çıkıcak
tamam meyvem yapmam ama ama bu çok büyük bir motivasyon olucak spor yapmam için
bu akşam 45 dk bel karın
45 dk kalça basen
ve 100 ip atlama yapıcamkurtarırmı bilmem ama
umarım yapabilirsin bu programı yoksa kızlar yarın senin popişini birazcık hırpalıcak
sopa geliooooooo...
bu proğramı akşam kendimden çok takımım için yapıcammmm ben sözzz
julimmm gel gel sende başla..amma konusmussunuz heeeee
kızım hala cok hasta bugün akşam 7 de ilk yemeğimi yedik bezelye ve makarna birde kek
bugünlük basla bişi yok menümde
montiye özendim bende..cok hasetim vallaa
bi ara yapmıstım ama unuttum ...
cumadan sonra bende baslıcam buna
ceycem nbr cnm..süper gidiyoruz hee..şimdilik 800 gr verdim..bugün çok spor yapıp 200 gr mıda verip 1 kiloya tamamlamak istiyorum..sen ne kadar verdin
sabah aç karnına kuru kayısı yada gün kurusu ye canım..hem çorba içmiyoruz hem süt ürünü çok tüketiyoruz kabızlık normal..bide ben kayısı çayı içiyorum oda çok güzel çalıştırıyo bağırsakları..
ikimizde 1 kiloya tamamlarsak süper olur ya..dün misafirlikten geldim yağmurda koştura koştura..kucağımda utkuyla koşarak 6 kat merdiven çıktım..utkuyu uyuttum 200 ip atladım..eşim aradı yarım saat sonra yemeğe ablamlar gelicek diye koştura koştura yemek haırladım..çok atraksiyonlu bi aşam oldu :)
ablasınada sinir oluyorum zaten.gıcık etti beni
sabah aç karnına kuru kayısı yada gün kurusu ye canım..hem çorba içmiyoruz hem süt ürünü çok tüketiyoruz kabızlık normal..bide ben kayısı çayı içiyorum oda çok güzel çalıştırıyo bağırsakları..
ikimizde 1 kiloya tamamlarsak süper olur ya..dün misafirlikten geldim yağmurda koştura koştura..kucağımda utkuyla koşarak 6 kat merdiven çıktım..utkuyu uyuttum 200 ip atladım..eşim aradı yarım saat sonra yemeğe ablamlar gelicek diye koştura koştura yemek haırladım..çok atraksiyonlu bi aşam oldu :)
ablasınada sinir oluyorum zaten.gıcık etti beni
öğlen yemeğimi yedim geldim. diyetime uygun yemek yoktu domates corbası patates musakka fırın makarna vardı ben bunların hiiiç birini yemedim tabi
sadece ve sadece yoğurdumu yedim geldim .
ceycecim böyle durumlar için iş yerinde mutlaka kuruyemiş bulundur ozam öğle yemeğinde yoğurt kuruyemiş tüketmiş olursun alabileceğin bir yer varsa hemen git al ac kalma...
en baştan yap canım o zaman olur.....
ben isterim ama ne zaman karne alıcam ki ben.. ben mezun olurken siz kimbilir nerelerde olursunuz....
biraz benim hikayeme benzemiş..ne zamanki internet eve girdi ben de kk yı bulup benim gibi olan kader arkadaşlarımı buldum o dakka kilo verme hikayem başladı.......acıktıkçada int.de oyalandım.....
sağol meyvecim kabızlık problemi oluştuğu için kayısı getirmiştim şimdi onları yiyorum canım.
kızlar bilmiyorum psikolojikmidir nedir yemek yememe rahmen kendimi hiiç ama hiçç aç hissetmiyorum. yoğurdu dahi mecburiyetten yedim öğün atlamayayım diye iştahımmı kapanıyor benim acaba
bu proğramı akşam kendimden çok takımım için yapıcammmm ben sözzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?