Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayda 1 defa yapabilirsin
tamam yapmıcammmm bu akşam acısı çıkıcak

tamam meyvem yapmam ama ama bu çok büyük bir motivasyon olucak spor yapmam için
bu akşam 45 dk bel karın
45 dk kalça basen
ve 100 ip atlama yapıcam kurtarırmı bilmem ama

umarım yapabilirsin bu programı yoksa kızlar yarın senin popişini birazcık hırpalıcak
sopa geliooooooo...

Son düzenleme:
Slm kızlar ben geldim hemen yediklerimi yazayım

akşam yemeğim karnıbahar haşlama ve yoğurt. Amma velakin karnıbahar acayip gaz yaptı.
Sabah

1 ılık bardak elma sirkesi
yarım saat sonra bol domates salatalık peynir ve süt içtim.

julimmm gel gel sende başla..
selamlarrr..dün akşam 2 3 yemek kaşık taze fasülye bol salata yğurt yedim..2 saat sonra yarım elma yarım armut yarım portakal yedim..yatarkende light süt içtim..

sabah kalkınca1 bardak ılık limonlu su yarım elma..45 dk plates..sonra kahvaltıda kıymalı yumurta 1 yumurtayla..peynir,domates,salatalık.şekersiz çay

Son düzenleme:
ceycem nbr cnm..süper gidiyoruz hee..şimdilik 800 gr verdim..bugün çok spor yapıp 200 gr mıda verip 1 kiloya tamamlamak istiyorum..sen ne kadar verdin

ceycem nbr cnm..süper gidiyoruz hee..şimdilik 800 gr verdim..bugün çok spor yapıp 200 gr mıda verip 1 kiloya tamamlamak istiyorum..sen ne kadar verdin

iyilik canım dün sabah tartılmıştım 600 gr.vermiştim hedefim benimde 1 kg bakalım inş. cidden süper gidiyoruz tutkum hem yiyoruz hem kiloları veriyoruz. sevdim ben bu montiyi birde şu kabızlığıma bi çözüm bulabilsem.

sabah aç karnına kuru kayısı yada gün kurusu ye canım..hem çorba içmiyoruz hem süt ürünü çok tüketiyoruz kabızlık normal..bide ben kayısı çayı içiyorum oda çok güzel çalıştırıyo bağırsakları..

ikimizde 1 kiloya tamamlarsak süper olur ya..dün misafirlikten geldim yağmurda koştura koştura..kucağımda utkuyla koşarak 6 kat merdiven çıktım..utkuyu uyuttum 200 ip atladım..eşim aradı yarım saat sonra yemeğe ablamlar gelicek diye koştura koştura yemek haırladım..çok atraksiyonlu bi aşam oldu :)

ablasınada sinir oluyorum zaten.gıcık etti beni

kayısı cayı nasıl canım ilk defa duydum ben ? kızım senin görümcede az değil ne dedi gene.

nolduuuuuuuuuuu ki ne:26:

öğlen yemeğimi yedim geldim. diyetime uygun yemek yoktu domates corbası patates musakka fırın makarna vardı ben bunların hiiiç birini yemedim tabi
sadece ve sadece yoğurdumu yedim geldim .

öğlen yemeğimi yedim geldim. diyetime uygun yemek yoktu domates corbası patates musakka fırın makarna vardı ben bunların hiiiç birini yemedim tabi
sadece ve sadece yoğurdumu yedim geldim .

ceycecim böyle durumlar için iş yerinde mutlaka kuruyemiş bulundur ozam öğle yemeğinde yoğurt kuruyemiş tüketmiş olursun alabileceğin bir yer varsa hemen git al ac kalma...

ceycecim böyle durumlar için iş yerinde mutlaka kuruyemiş bulundur ozam öğle yemeğinde yoğurt kuruyemiş tüketmiş olursun alabileceğin bir yer varsa hemen git al ac kalma...

sağol meyvecim kabızlık problemi oluştuğu için kayısı getirmiştim şimdi onları yiyorum canım.

kızlar bilmiyorum psikolojikmidir nedir yemek yememe rahmen kendimi hiiç ama hiçç aç hissetmiyorum. yoğurdu dahi mecburiyetten yedim öğün atlamayayım diye iştahımmı kapanıyor benim acaba

E süpermis o zaman canim.Sendede ise yaramis.Demekki bu internet nasil kullanildigina bagli degilmi.Valla bende diyorum,bu takima katilmamis olsaydim,belki diyeti coktan bozmustum.Ama sizler bana güc veriyorsunuz.Tesekkürler hepinize.

sağol meyvecim kabızlık problemi oluştuğu için kayısı getirmiştim şimdi onları yiyorum canım.

kızlar bilmiyorum psikolojikmidir nedir yemek yememe rahmen kendimi hiiç ama hiçç aç hissetmiyorum. yoğurdu dahi mecburiyetten yedim öğün atlamayayım diye iştahımmı kapanıyor benim acaba

yeme kayısıları yoğurt daha midende 2 saat sonra yemen gerekiyor...

acıkmamanın sebebi montiden canım seker seviyeni dengeliyor pankreasın düzgün calısıyor bu yüzden aclık ve seker krızların olusmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…