Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

en iyi görümce hiç varolmamış görümcedir
tutku senin içine fitne fesat tohumları serpeyimmi bak bu senin görümce sen hamilesin diye hamile bile kalmış olabilir.

kıızm ben düşünmedimmi sanıyosun..ama geç evlendi beni görümce 33 yaşında evlendi çocuğum olmaz diyekorktuhiç korunmadı..evlendiği 2. ay hamileydi :) bilmiyorum artık öylemi denk geldi:26:

8 gün yattım çıktım işte dünde ameliyat oldum iyiyim şimdi acıyo tabi şişirerek yapıyorlarmış

7.TAKIM 195.ETAP

tutku2012 (64/
cemre2010(59.1/
ceyce(80.6/
saferan(132.5/
azerikizi(61.7/
kirmizigül06(100.7/101/-0.3/-0.30%)
kumsal(57.4/
JJuLiEtt( 62.4/
arifeebe(99/
lunaazul(82.8/
doga3(93/

7.TAKIM TOPLAM KILO 893.2/

kizlar listeyi simdiden ekliyorum...yarinki sonuclari cok merak ediyorum..bu hafta takimimiz baya bir tempoluydu..paylasimda bulunamadim ama her aksam yatarken okudum topigimizi...insallahhh guzel sonuclar aliriz...ben 300gr almisim..diyetime dikkat etmedim:78: cogunlukla kardesimle disaridaydik cunku...

Tamamen aldılar tatlım ne dediler eve gönderecek kadar iyisin nede ameliyatta acelen var 2 gün ertelendi dün oldum bugün öğleden sonra çıkardılar 24 saat bakcaz sabahtan çıkamazsın dediler nesse 4ü çıkardıklarında kanama olurmu diye beklediler allaha şükür iyiyim nazar değmesin

iyi geceler kızlar.. gündüzleri giremiyorum kızım dolayısıyla...
pek sohpetlere ortak olamıyorum

zalimicim cok gecmiş olsun nasılsın şimdi...

yarın sabah girmeyi unutamam insallah ama en son 500 gr vermiştim bakalım yarın ne görücez

kaç gündür yeme düzenim yok vakit bulursam yiyebiliyorum
bugün ...
2 dilim ekmek 1 ç.k. bal peynir
tavuk 2 y.k. erişte meyve suyu
bir avuc badem
birde iştahsız kızımın yemediklerini gagaladım sinirime

inş. hep beraber mezun oluruz canım benim....
ben seni daha önce hiç görmedimmm kimsin bakim sen
ben de tanımıyom ki

ben hayatta 3 seyden nefret ederim

1 bardağımın ii yıkanmamasından
2 işime cok karısılmasından
3 kendini esrarengiz yapan dostlardan

8 gün yattım çıktım işte dünde ameliyat oldum iyiyim şimdi acıyo tabi şişirerek yapıyorlarmış

geçmiş olsun canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…