kızlar dönüp şöyle bir eski sonuç listelerine baktımda 7.takıma başladığımda 138.5 kiloymuşum ...oysa şimdi 131.5 kiloyum ...tamı tamına 7 kilo vermişim... demek ki neymişşşşş hiçbi çaba karşılıksız kalmazmışşş......:81::81::81::81::81::81:.
tarihede baktım 30 ekimmiş......yani 4 ayda 7 kilo ....ağır ama sağlam adımlarla ilerliyom velhassıl.....
cnm benim çok geçmiş olsun tekrar meloşuma..sende dikkat et kendine hasta olma..yaw nw zaman buluşmaya kalksak hastalık çıkarıyo bu veletler..haftaya kadar iyileştir melisamı..iyi geceler kızlar.. gündüzleri giremiyorum kızım dolayısıyla...
pek sohpetlere ortak olamıyorum
zalimicim cok gecmiş olsun nasılsın şimdi...
yarın sabah girmeyi unutamam insallah ama en son 500 gr vermiştim bakalım yarın ne görücez
kaç gündür yeme düzenim yok vakit bulursam yiyebiliyorum
bugün ...
2 dilim ekmek 1 ç.k. bal peynir
tavuk 2 y.k. erişte meyve suyu
bir avuc badem
birde iştahsız kızımın yemediklerini gagaladım sinirime
günaydın kızlar hepinizi kutluyorummm
ben bu hafta sabit kaldım çünkü dün rahatsızlandım ve 1 litre serum taktılar o tuzlu su vücudumda ödem yaptı malesefki ..
nys iimm yaa önemli olan bu..
monti yapanlar monti topiğinede kilosunu bildirsin de aeben liste hazırlıcak bu gün..
günaydın kızlar hepinizi kutluyorummm
ben bu hafta sabit kaldım çünkü dün rahatsızlandım ve 1 litre serum taktılar o tuzlu su vücudumda ödem yaptı malesefki ..
monti yapanlar monti topiğinede kilosunu bildirsin de aeben liste hazırlıcak bu gün..
kızlar umarım doğru yapmışımdır..erkenden bi heyecanla kalktım sabah..dün 63 ü görmüştüm ama bu kadarda beklemiyodum..çok mutlu oldum.hepimi süperiz bu hafta.inşallah 1. yiz
7.TAKIM 195.ETAP
tutku2012 (64/62.6/1.4/2.18%)
cemre2010(59.1/
ceyce(80.6/
saferan(132.5/131.5/1/0.75%)
azerikizi(61.7/
kirmizigül06(100.7/101/-0.3/-0.30%)
kumsal(57.4/
JJuLiEtt( 62.4/
arifeebe(99/
lunaazul(82.8/
doga3(93.5/93/0.5/0.53%)
7.TAKIM TOPLAM KILO 893.2/[/B]
canım montiyi kaçamaksız yaptım..çok spor yapamadım plates dışında ama yapsam daha fazla verirdim belki..senin vücudunda bu hafta alıştı montiye haftaya ende veririsin inşallahçok iyi vermişsin ne yaptın ne ettin söyle hele
tutkucum demiştim sana menülerin cok güzeldi vereceğini biliyordumm tebrikler tatlımm
canım hoşgeldin çok geçmiş olsun şimdi nasılsın zalimiii ağrın sızın çokmu çabucak toparlanırsın inşalalhhh8 gün yattım çıktım işte dünde ameliyat oldum iyiyim şimdi acıyo tabi şişirerek yapıyorlarmış
maşallah maşallahhhTamamen aldılar tatlım ne dediler eve gönderecek kadar iyisin nede ameliyatta acelen var 2 gün ertelendi dün oldum bugün öğleden sonra çıkardılar 24 saat bakcaz sabahtan çıkamazsın dediler nesse 4ü çıkardıklarında kanama olurmu diye beklediler allaha şükür iyiyim nazar değmesin
selam juliet senin kızçe iyileşmedi galiba daha nasılsıniyi geceler kızlar.. gündüzleri giremiyorum kızım dolayısıyla...
pek sohpetlere ortak olamıyorum
zalimicim cok gecmiş olsun nasılsın şimdi...
yarın sabah girmeyi unutamam insallah ama en son 500 gr vermiştim bakalım yarın ne görücez
kaç gündür yeme düzenim yok vakit bulursam yiyebiliyorum
bugün ...
2 dilim ekmek 1 ç.k. bal peynir
tavuk 2 y.k. erişte meyve suyu
bir avuc badem
birde iştahsız kızımın yemediklerini gagaladım sinirime
günaydın seferan nasılsın7.TAKIM 195.ETAP
tutku2012 (64/
cemre2010(59.1/
ceyce(80.6/
azerikizi(61.7/
kumsal(57.4/
JJuLiEtt( 62.4/
arifeebe(99/
lunaazul(82.8/
doga3(93/
7.TAKIM TOPLAM KILO 893.2/
günaydın kızlaar.....
kızlar açılışı yaptım hadi bakalım geç olmadan herkes kilocukları bildirsin.......
süperr tebrik ederim canım maşalalhhh ya ne güzel vermişsin yavaş olsun sağlam olsun boşverkızlar dönüp şöyle bir eski sonuç listelerine baktımda 7.takıma başladığımda 138.5 kiloymuşum ...oysa şimdi 131.5 kiloyum ...tamı tamına 7 kilo vermişim... demek ki neymişşşşş hiçbi çaba karşılıksız kalmazmışşş......:81::81::81::81::81::81:.
tarihede baktım 30 ekimmiş......yani 4 ayda 7 kilo ....ağır ama sağlam adımlarla ilerliyom velhassıl.....
günadyın meyvecim nasılsın aay çok geçmiş olsun kuzum ne olduki ya olsun sen iyi ol haftayagider kilolar bu arada sana teşekkür ederiz bizi yalnız bırakmadığın ve destekerin içingünaydın kızlar hepinizi kutluyorummm
kızlar umarım doğru yapmışımdır..erkenden bi heyecanla kalktım sabah..dün 63 ü görmüştüm ama bu kadarda beklemiyodum..çok mutlu oldum.hepimi süperiz bu hafta.inşallah 1. yiz
7.TAKIM 195.ETAP
tutku2012 (64/62.6/1.4/2.18%)
cemre2010(59.1/
ceyce(80.6/
azerikizi(61.7/
kumsal(57.4/
JJuLiEtt( 62.4/
arifeebe(99/
lunaazul(82.8/
doga3(93.5/93/0.5/0.53%)
7.TAKIM TOPLAM KILO 893.2/[/B]
günaydınnn hepinize hayırlı cumalarrr
evet gelelim bana kızlar kilom 56,3 dün 1,5 saat spor yaptım ama sabaha yansımadı anlaşılan umarım haftaya çok daha güzel sonuçlar çıkar
ve karar verdim pazartesiden ihtibaren bende monti yapıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?