Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet kızlar meyvenul sayesinde motive olduk bu diyeti ve motivasyonu bırakmayalım yazın hepimiz çıtır hatunlar olacağız.başta kocişlerimiz olmak üzere herkes bize imrenerek bakacak yaşasın yaşasın.biz süper bir takımız...

kayısı cayı nasıl canım ilk defa duydum ben ? kızım senin görümcede az değil ne dedi gene.
cnm normal bitki çayı..marketlerde satılıyo..ben çok seviyorum
nolduuuuuuuuuuu ki ne:26:

ayy cnm ben görümcemle aynı anda doğum yaptım sayılır 2 ay var aramızda kilo konusunda bana nispet yapıyo..her gördüğümde imalı imalı süzer beni kilosunu yüzüme salakça bi sırıtışla söylerççboğasım geliyo valla..oğlunada sahip çıkmıyo çok yaramaz ben çay doldurmaya giidnce oğlumun gözünün altını çizmiş..oğlum ağladı onun umrunda değil

meyvecim sana cevap vereyim derken yanlışlıkal kötü içeriğe bastım allahtan jeton düştü sonradan canım zaten bir tane yedim tamam yemeyeyim. cidden montiden olabilir yaa eskiden aklımda hep yemek abur cubur vardı şimdi hep karnım tok oluyor aklım abile gelmiyor desem yeridir yani

aaaaa sanki senin kilon cokmu fazlaki böyle seyler yapiyor görümcen.Dogum yapmis bir kadin olarak cok normalsin.Ayyyyy benim görümce falan degilde bir arkadasim var öyle.Sana yapilanin aynini yapiyor.Ama ben ne diyorum kendi kendime,ondan daha zayif daha güzel olucam.Zayiflayinca kendime harika kiyafetler alicam.Ondan sonra o bana giptayla bakicak.INNNNSALLAHHHHHHHHH

o çaydanda alayım bari tutkucum.oof şekerim nedir senin bu görümcenden çekin yauv.taşınsaydın onlardan uzaklara biraz rahatlardın.ayar oluyorum böyle çocuğuna sahip çıkmayan annelere bencil insanlar

evet azeriye katılıyorum canım senin kilon çokmu hayret bişey yeni doğum yapmış ve emziren bir anne olmana rahmen sen yine çook güzel kilo verdin.denge özürlü senin görümce şekerim

Kizlar benide heveslendiriyorsunuz heee $u montiye.Aslinda hic yapamiycagim birseye benzior ama madem zorlanmiyorsunuz,bendemi denesem sizle beraber?Birde bu kuruyemis olayini hem cok sevdim hemde anlamadim.Ana yemekle ne kadar kuruyemis yiyorsunuz ve ne cesitleri?

azeri canım benki abur cubur hamur işi manyağıyken kesinlikle yapamam derken şuanda 2.haftayım güzel gidiyor monti hiç aç kalmıyorsun en güzelide o ay bu öğlen şunu yemem gerekirdi akşam bunu yemem gerekirdi diye bişeyde yok sadece kurallarına uyunca alışmaya bile başlıyorsun öyle kalori ölçme gibi bişey de yok tavsiye ederim canmı ben

canım senin kilon fazla deilki üstüne bile alma çocuk konusundada kız kardeşimle aynı doğum yaptık 1 ay büyük benim kızım karı koca aynı ayar kıskançlar :)) aman doğa şunu yapıyor bizimki yapamıyor kaiça çıkığı oldu çocuk yürüyemedi olan bizim kızıa oldu yürüyorda koşuyorda doğa yemek yiyor bizimki yemiyor falan filan kızı kızımı çekiştiriyor vurmaya çalışıyor biz sesimizi çıkarmıyoruz o da bebek diye onların hoşuna gidiyor gülüyorlar eşimde sinir oldu son gelişlerinde bi daha onlara gideceksen kızı götürmeden git ben bakarım dedi geçen doğum yapmıştı gidecekdim sen git dedi ne kendi gidiyor nede kızı gönderiyor nazar ediyorlar kızıma diyor yiğenimle kocası bize geldi bunlarda var çocuk kız bebek hastası seviyor bunları kızım girişkendir hemen oynadı onlarınki çekildi çocuk gel dedikce sonrada gidip dedikodu yapmışlar doğayı sevdi bunu sevmedi diye

cnm hamileliğimiz falan beraber geçti çok ktü değil aslında aramız ama böyle gıcıklıklrı vardır..benden fazla kilo aldı benden daha hızlı veriyoboyuda uzun göstermiyo hiç nispet yapıyo bana..çekemeyenlere inat verelim şu kiloları..sinir oluyorum haset insanlara ya
o çaydanda alayım bari tutkucum.oof şekerim nedir senin bu görümcenden çekin yauv.taşınsaydın onlardan uzaklara biraz rahatlardın.ayar oluyorum böyle çocuğuna sahip çıkmayan annelere bencil insanlar
canım bu küçük görümcem sorunlu olduğum büyük görümcem aman hepsi aynı işte..hepsinin köküne kibrit suyu :) yazın kurtulcam inş bi taşınsak şu evden
evet azeriye katılıyorum canım senin kilon çokmu hayret bişey yeni doğum yapmış ve emziren bir anne olmana rahmen sen yine çook güzel kilo verdin.denge özürlü senin görümce şekerim
cnm kendisi benden daha çok verdi ya onun nispetini yapıyo uyuz
başla cnm sende çok keyifli gerçektende..bende hamurişi ve abur cubur canavarıyım ama montiyle hiç canım istemiyo..

cnm aynen ya bunlarda böyle..iki görümce bi çocuğu birlikte büyütüyolar.onların çocuğu benimkinden 2 ay küçük..ne yapıyosa ne ediyosa anında söylüyolar..bak benim oğlum bunu yapıyo..utku yaptığında çok şaşırıyolar sanki benim çocuğum gerizekalıda ekstra bişey başardı gibi.kayınpedr geldi geçen benim oğlum yok gözünde diğer torununa muazzam akıllı şunu yapıyo bunu yapıyo diye anlatıyo..neymiş 13 aylık çocuk 300 kelime söylüyomuş..çüşşş dedim ya..çocuk toplasan 5 kelime söylemiyo..nasıl uyuzlar anlatamam yaa

Hmm yok yok ben bunu deniyim.Dur bakiyim siz kilo vericekmisiniz,verirseniz bende basliycam.

Bende bir tanecik görümce bir tanecikte kayin var ama cooookkkk binlerce kilometre uzaklar benden.Ben Almanya'da onlar taaaa IGDIR'da.Bu yüzden birbirimizi iki senede bir gördügümüzden bir problem olmuyor cok sükü.BAzen üzülüyorum keske yakin olsaydilar diye ama bazende seviniyorum.

tutku senin içine fitne fesat tohumları serpeyimmi bak bu senin görümce sen hamilesin diye hamile bile kalmış olabilir.

azericim sen bu dünyadaki şanslı insanlardan birisin canım.hiiiiç üzülme şekerim.görümcesiz kayınsız bir hayat oo ne rahat

yok yok azeri hamile değil görümcesi o 2 aylık hamileyken hamile kalmışta o dönem utkuya hamileyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…