Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Meyvecim senin diyeti iki kere yapinca pek etki etmedi demekki.3 günde sadece 500 gram vermisim.Demekki cok SIK yapmamak lazim bunu.Bugün normal diyetime dönüyorum.Özledim yaaa ekmek yemegi

azericim birden yüklenme vücuduna azıcık azıcık ye ki tatlım beslenme değişikliği olacağından + lara tasımasın seni.
özellikle hamur işi kızartma tatlı yeme canım..
ben o diyeti bölerek uyguluyorum tatlım haftada 1 gün bilemedin 2 gün oda aralıklı olarak sonucda bu tür diyetler yağı ve sekeri sıfırladığından önce hızlı verdiiyor sonra azalıyor

Meyvecim ne oldu sana.Deminden beri sorucam arada kaynadi.Niye serum taktirdin.Ne rahatsizligin oldu.Allah acil sifalar versin insallah

saol canım ..
gözüm ağrıyordu faranjit+ sinizit olmustum sinüzüt gözüme baskı yaptığından göz ağrısı dayanılmaz boyuttaydı..
nys muayene oldum ilac aldım önceki antibiyotiği içince bas dönmem oluyordu
dün öğlen de içtim ama yarım saat sonra yığıldım kaldım tansiyonumu 80 ne 50 ye düşürmüş bayılıcaktım nerdeyse .. öyle işte serumu alınca kendime geldim ama bu sabah kilo verememiş sekilde uyandımm ..

evet haklisin canim, b ir degisiklik bekliyorlardi....senin monti ise yaradi

meyvee ben varım canım hadi haftasonu yarışı yapalım..

kumsal canım neden pzartesibaşlıyosun bugün başla cnm..haftaya daha çok yansısın kilon
bugün değilde hafta sonu başlayabilirim daha iyi olur yulaf falan alcıam canım yeşillik ondan dedim

günaydın kırmızıgülüm nasılsın
buhafta maşalahımız var inşalalh böyle devam ederiz

7.TAKIM 195.ETAP

tutku2012 (64/62.6/1.4/%2.19)
cemre2010(59.1/
ceyce(80.6/79,9/0,7/0,87%)
saferan(132.5/131.5/1/0.75%)
azerikizi(61.7/60.5/1.2/1.94%)
kirmizigül06(100.7/101/-0.3/-0.30%)
kumsal(57.4/56.3/1.1/1.92%)
JJuLiEtt( 62.4/
arifeebe(99/
lunaazul(82.8/82.8/0/0%)
doga3(93.5/93/0.5/0.53%)

7.TAKIM TOPLAM KILO 893.2/

listemizin son hali kizlarrr

Son düzenleme:

canım ceycenin %si 0.87 olucak

bugün değilde hafta sonu başlayabilirim daha iyi olur yulaf falan alcıam canım yeşillik ondan dedim

günaydın kırmızıgülüm nasılsın
buhafta maşalahımız var inşalalh böyle devam ederiz

gunaydin kumsalcim, bu hafta masallahimiz var insallah derecedeyiz keske bende verebilseydim..bende haftaya insallah...

Kirmizigül,sana bisey söylemek istiyorum.Luna ve arifeebe hic topige girip paylasim yapmiyorlar.Hatta onlari hic taniyamadik bile.Bende sadece isimden ibaret olanlari cikarsakta takimimiza yeni kan alsak.Amaaaaa paylasimi bol biri olacak diyede sart koysak bastan.Hic olmazsa hareketleniriz.Yeter uyusuklugumuz.Ne dersin?

Meyvecim çook sağol canım senin motivasyonun ve desteğinle bu hafta durumumuz süper eğer kupa alırsak şekerim senin sayende

canım ceycenin %si 0.87 olucak

tesekkur ederim canim, daha hesaplamalara bakmamistim

7.TAKIM 195.ETAP

tutku2012 (64/62.6/1.4/%2.19)
cemre2010(59.1/
ceyce(80.6/79,9/0,7/0,87%)
saferan(132.5/131.5/1/0.75%)
azerikizi(61.7/60.5/1.2/1.94%)
kirmizigül06(100.7/101/-0.3/-0.30%)
kumsal(57.4/56.3/1.1/1.92%)
JJuLiEtt( 62.4/
arifeebe(99/
lunaazul(82.8/82.8/0/0%)
doga3(93.5/93/0.5/0.53%)

7.TAKIM TOPLAM KILO 893.2/

doğa ya kızlamaya geldim daha ilk haftadan kacamak yapmıssınnn ondan az verdin tabiki ..
monti hata affetmiyor canım o aksam yediğin ekmek direk depo oldu..
eve gidince tarcınlı yoğurt yee hemen öyle yemek hazırlamaya basla tarcın kan sekeri seviyeni dengelicektin.haftaya cumaya kadar da hiç kacamak yapma görbak en az 1.5 vericeksin.

hemen sabah kahvaltımı yazayım.

1 ılık bardak elma sirkeli su yarım saat sonra bol domatesli peynirli kahvaltı

bende oyle yapicam canim, lunayi 8 marta kadar beklicem enazin bir ay beklemis oluruz ve hakki yenmez...arifeebe icinde saferanim biraz daha sabredelim cok yogun diyor, ama bu nezamana kadar boyle surecek onuda 8 marta kadar beklicem, ozamana kadar ikiside paylasimda bulunmazlarsa malesef dedigin gibi diskalifiye etmek zorunda kalicam...enazindan takima destek olacak birileri gelsin

Kesinlikle!!!Ama dedigim gibi bol paylasim sarti ile alalim yeni gelecekleride.Menü kuralimizida hayata gecirelim.Zaten sagolsun meyve can getirdi bize.Yenide birileri geldimi süper olucak.Simsi $u var,birilerini bekliyoruz ama kadro dolu oldugundan baskalarini alamiyoruz.Bu da cok heves edip takimlara girmek isteyenlere haksizlik oluyor.

kızlar benden tavsiye bahanesiz 3 gün takımda paylasım yapmayanı menü yorumu yapmayanı menü bildirmeyeni diskalifiye edin gitsin bu sekilde ne kendisine faydası olur o arkadasın ne de size gördünüz bu hafta paylasımın ne kadra önemli olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…