kızlar bu montide aralarda sadece su ve yeşilçaymı içiliyor ya
toplam da 5 kilo oluruz diye tahmin edeiyordum şu an itibarıyle 5.7
toplam da 5 kilo oluruz diye tahmin edeiyordum şu an itibarıyle 5.7
kizlar kahvaltimi yaptim geldim....
iki dilim ekmek ve bir yumurta yedim...
akapunktur diyetime yarin baslayacagim yine...
afiyet olsun canım .
basla basla haftaya söyle 1.300 gitsin
insallahhhhh canimmmmm,,inim bir 9lu sayilara artik
geçmiş olsun canım..şimdi iyisindir inş......günaydın kızlar hepinizi kutluyorummm
ben bu hafta sabit kaldım çünkü dün rahatsızlandım ve 1 litre serum taktılar o tuzlu su vücudumda ödem yaptı malesefki ..
nys iimm yaa önemli olan bu..
monti yapanlar monti topiğinede kilosunu bildirsin de aeben liste hazırlıcak bu gün..
ah canım inş....bende öyle ümit ediyorum......doğacım saol tatlımm..
saferanım ne güzel vermişsin kiloları tatlım bir sonraki ekime daha 8 ay var hadi tatlım inş 30 kiloyu tamamlarsın 1 senede
tutku kilon ne canım merak ediyorumm
iyiyim canım ..ne zaman kilo varmişim o zaman süper hissediyorum.....canım hoşgeldin çok geçmiş olsun şimdi nasılsın zalimiii ağrın sızın çokmu çabucak toparlanırsın inşalalhhh
maşallah maşallahhhallah şifalar versin
selam juliet senin kızçe iyileşmedi galiba daha nasılsın
günaydın seferan nasılsın
süperr tebrik ederim canım maşalalhhh ya ne güzel vermişsin yavaş olsun sağlam olsun boşver
günadyın meyvecim nasılsın aay çok geçmiş olsun kuzum ne olduki ya olsun sen iyi ol haftayagider kilolar bu arada sana teşekkür ederiz bizi yalnız bırakmadığın ve destekerin için
tutku maşallah canım çok güzel gitmiş aynen devammm
olsun canım ya haftaya kesin 59 sun .....Ne bilim canim yaaaa.Hic kacamak yapmadim,cok asiri dikkat ettim ama olmadi.Pazar günü 60.8 dim.Cuma kadar 60 olurum demistim ama... ama.... ama....neyse saglik olsun
lunam geliyordu paylaşım yapıyordu ama ne oldu bende bilmiyorum özel mesaj at canım mezazeret bildirmezse takım kurallarını uygularsın son bir hafta bekleyelim....arifeebe içinde bir şey diyemicem onada mesaj atıp kuralları hatırlat son bir hafta şans tanıdığını bildir takım olarak...gerisi onların bileceği bir şey......Kirmizigül,sana bisey söylemek istiyorum.Luna ve arifeebe hic topige girip paylasim yapmiyorlar.Hatta onlari hic taniyamadik bile.Bende sadece isimden ibaret olanlari cikarsakta takimimiza yeni kan alsak.Amaaaaa paylasimi bol biri olacak diyede sart koysak bastan.Hic olmazsa hareketleniriz.Yeter uyusuklugumuz.Ne dersin?
haklisin canim, bunuda kuralimiza eklicem...arifeebeyi saferanim istedigi icin bekliyoruz, ama paylasimda bulunamadiktan sonra listede olmasininda bir faydasi yok
bende bende bende onay istiyorummm :87::87::87::87::87::87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?