doğa ya kızlamaya geldimdaha ilk haftadan kacamak yapmıssınnn ondan az verdin tabiki ..
monti hata affetmiyor canım o aksam yediğin ekmek direk depo oldu..
eve gidince tarcınlı yoğurt yee hemen öyle yemek hazırlamaya basla tarcın kan sekeri seviyeni dengelicektin.haftaya cumaya kadar da hiç kacamak yapma görbak en az 1.5 vericeksin.
canım dün 60.3 kiloydum aksam spor falan yaptım bu güne 60.0-59.9 falan bekliyordum ama 60.4 ü gördüm ..
yarım kiilo falan ödem oldu yani ..
ama ne zamn serum takılsa mutlaka tartıma yansıyor benim..
kızlar benden tavsiye bahanesiz 3 gün takımda paylasım yapmayanı menü yorumu yapmayanı menü bildirmeyeni diskalifiye edin gitsin bu sekilde ne kendisine faydası olur o arkadasın ne de size gördünüz bu hafta paylasımın ne kadra önemli olduğunu
gerçekten paylaşım şart kızlar bakın paylaşınca nasıl birbirimizi motive ediyoruz ve kilolarımız gidiyor. sanki üzerimizde ölü toprağı vardı öncedenben yoğun iş tempom olmama rahmen devamlı girip bişeyler yazmaya çalışıyorum fzl katılamasamda yine katılmaya çalışıyorum sohbetlere hepimiz biraz çaba sarfedersek hem topiğimiz canlanır hemde kilolarımız gider motivasyon şart kızlar.
gerçekten paylaşım şart kızlar bakın paylaşınca nasıl birbirimizi motive ediyoruz ve kilolarımız gidiyor. sanki üzerimizde ölü toprağı vardı öncedenben yoğun iş tempom olmama rahmen devamlı girip bişeyler yazmaya çalışıyorum fzl katılamasamda yine katılmaya çalışıyorum sohbetlere hepimiz biraz çaba sarfedersek hem topiğimiz canlanır hemde kilolarımız gider motivasyon şart kızlar.
kız valla haklısın:85:
Neyse saglik olsun canim.1-2 günde ödemi atarsin,belkide bu hafta ici 5 leri görürsün kiz
haklisin canim, bunuda kuralimiza eklicem...arifeebeyi saferanim istedigi icin bekliyoruz, ama paylasimda bulunamadiktan sonra listede olmasininda bir faydasi yok
E zaten takimlara niye üye olduk,tek basimiza diyet yapmakta zorlandigimiz icin,motivasyona,degisik fikirlere ihtiyacimiz oldugu icin degilmi?
Selam CEmre.Aksam acmissin,yedinmi biseyler?
kızlar belki ayıp olacak ama bu kabızlık için neyapabilirim kuru kayısı yiyorum ama acayip montiye başladığımdan beri bu sorunu yaşıyorum.tutkumun dediği kayısı çayınıda bugün alacağım başka neyapabilirim
kızlar belki ayıp olacak ama bu kabızlık için neyapabilirim kuru kayısı yiyorum ama acayip montiye başladığımdan beri bu sorunu yaşıyorum.tutkumun dediği kayısı çayınıda bugün alacağım başka neyapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?