Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

arkadaşlar okuduğuma göre beni listeden siliyormuşsunuz haklısınız pek katkıda bulunamıyorum benim çalıştığım gibi siz çalışsanız beni anlardınız ama siz bilirsiniz canınız sağolsun

cnm problem kişisel değil takımın aktifliğe canlılığa ihtiyacı vr..iş yoğunluğunu anlayabiliyoruz bi müddet versen tamam ama hep böyle olcak gibi duruyor..

öğlen yemeğini biraz fazla kaçırdım..
1 tabak bol biberli soğanlı domatesli tavuk sote..bolca peynirli yeşillikli salata,ayran..

şimdide 350 ip atladım..birazdan başka sporlar yapmayı planlıyorum..artık canım hangisini isterse..haftasonu meyveyi yenmem lazım..

ama takım bildirim yaptıktan sonra böyle ölmese..1.olamadık galiba ama yinede çok başarılıydık bu hafta

canım montide doyana kadar yiyorsun ne kadar yediğin önemli değil

hafta sonu beni gecemezsin

meyvecim bayağı doymuşum..1 saat geçti karnım hala şiş :)
ama midem küçüldü ondan galiba..

hodri meydan diyorum sana

Kizlar beni bu aksam affedin.Cok aktif olamiycam.Öglenden beri kosturuyorum.Temizlik yapiyorum,Hazirlik falan yapiyorum yarina.Yorulursam gelir oturur bakarim yine.

tebrik ederim 3. olmuşsun takımda 4. olmuşuz milletinde kilo veresi tutmuş daha önceki haftalarda bu listeyle kesin ilk 3 deydik neyse haftaya inş

doğacım yaz gelio artık herkes hızlandı millet bizden cok daha hızlı..
herkes yaz basında kilolarından kurtulmak istiyor...
durmayın kızlar cumaya kadar daha cok spor daha sıkı diyet

selam millett
tutkucum senide tebrik ederim..

sabah 1 dlim ekmek peynir zeytin
ara elma
akşam mercimek yemeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…