gunaydin dogacim, sevindim senin adina tebrik ederimbende ise gelmeden tartildim ve sok oldummm....herkes eklesin sonra eklicem bende
kızlar bu gün cuma hadi gelinnnnnnnnnnn
kırmızım hani her hafta bir kişi yapacaktı listeyi ben yaptım bi tek hıııı:26:
evet minnosum, sonuc guzel..ama bu hafta baya siki diyet yaptim ustelik sporda vardi...ama diyetimin ilk haftasi oldugu icin bukadar verdim yoksa kolay kolay veremezdimgunaydınn kızlar bakıyorumda cok guzel kılolar gıtmıs ustelık daha gızlı gıden kılolarda var kırmızı gulunntebrık ederım canlarım benım
verirsin canım üzülme ben çok umutsuzuuum... bu kiloyla ben napıcam yaa...Bende dün 60.4 düm.Bugün 200 gram artida ciktim.Ama bozmuycam moralimi.Yapisti bu 6 bana.Gitmior.Gerci meyveyede yapis,misti ama o atti üzerinden.Artik bende haftaya insallah.
evet yaa siz mezun olcaksınız biz yalnız kalıcaaz......yoookkk ben beenmedim bizim gibi(kırmızı-ben-safiş) kilolu olsun sizin yanınızda dev gibin galıyozşaka şaka
sen iyileşde verirsin kiloları üzülmee...70 kiloyum fena kilo aldım nasıl önünü kessem ki bide dikişlerimin 3ü alındı 1i hafif iltihaplı dedi patolojide çıkmış 10 tane 5mm taş varmış mukozalar düzleşmiş ki zararlı bu ve iltihaplıymış alındığına göre kurtuldun artık zarar veremicek dedi ve salı günü tekrar gitcem son dikiş alınacak
havalar benide kastı iyice moraliim bozuuk...Ben bugün spor yapmadim.MIde bulantim gecmiyor nir türlü.Cok rahatsiz oldum.Ama sakin hamile demeim cünkü reglim su an kac gündür.Ne güzel yürüyüsünü yaptin.Kirmizi Hollanda'da hava nasil.Almanya hala cok soguk ya.Isinsa artik.Nefret ettim kistan.11. ayin basindan beri kI$I yasiyoruz burada,yeter artik gina geldi vallahi.
7.TAKIM 196.ETAP
tutku2012 (62.6
cemre2010(59.0
ceyce(79,9/
saferan(131.5/
azerikizi(60.5/
kirmizigül06(101/
kumsal(56.3/
JJuLiEtt(61.6/
arifeebe(99/
lunaazul(82.8/
doga3(93/91.5/1.5/1.61%)
7.TAKIM TOPLAM KILO 887.2/
kızlar çok mutlu oldum sabah 92 yi bekliyordum 91.5 olmuşum
teşekkürler canıım..
meyveee... kendimi çok kötü hissediyorum ne yapiim.. montiyemi başlasam...günaydın kızlarr
ne güzel verilmiş kilolar
doğacım sen yeterki montiyi bozma bak hiç kacamak yapmazsan sana garanti veriyorum haziran bası 70 lerdesinn
Ben uyumustum vallahi,daha yeni kalktim.Bugünlerde öglenleri uyuyorum.Yorgunluk var üzerimde bugünlerde.Hep uyuyasim var.Ama geldim baktim kizlarla konusup acilayim dedim ama herkes offline offffff
Ben uyumustum vallahi,daha yeni kalktim.Bugünlerde öglenleri uyuyorum.Yorgunluk var üzerimde bugünlerde.Hep uyuyasim var.Ama geldim baktim kizlarla konusup acilayim dedim ama herkes offline offffff
ah caniiiim ne bileyim gelecegini.benim cin durmadi mecburen ciktim ya.s.a arkadaslar herkese gunaydinlarr. gununuz aydin yasantiniz kolay olsunn .her istediginiz osun (mankenler gibi oluruz insallah)
Insallah mankenler gibi oluruz yaaa.Ama Ganfed birseye cok sevindim yavvv.Dün 38 beden pantolonlarimi denedim.Oldu hepsi:119:2 kilo daha versem tam rahat olacaklar üstüme.hehe dün biribi giydim birini cikardim sevincten.Gerci tartida bir degisiklik yok ama niye böyle oldu anlamadim.:124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?