Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gunaydin dogacim, sevindim senin adina tebrik ederim bende ise gelmeden tartildim ve sok oldummm....herkes eklesin sonra eklicem bende

valla ben dayanamadım kız merak ettim ha şimdi sende 1.5-2 vermişindir o zaman gene dereceye oynasak ne güzel olur[/QUOTE]

evet canim sonuc harikaa..iki gun yogurt yaptim ya bu hafta birde iki gun yuruyus yaptim 7.5km oda 500 kal. yaktiriyor...yani gerisini sen dusun

gunaydınn kızlar bakıyorumda cok guzel kılolar gıtmıs ustelık daha gızlı gıden kılolarda var kırmızı gulunn tebrık ederım canlarım benım

kızlar bu gün cuma hadi gelinnnnnnnnnnn
kırmızım hani her hafta bir kişi yapacaktı listeyi ben yaptım bi tek hıııı:26:

kızlar bu gün cuma hadi gelinnnnnnnnnnn
kırmızım hani her hafta bir kişi yapacaktı listeyi ben yaptım bi tek hıııı:26:

yapicam hala canim...bugun luna ve arifeebenin ne olacak bakalim...yeni kizlarda aldiktan sonra..siki devam edicem...gunluk yoklama fela..kurala uymayanlarin gozunun yasina bakmicam hehehe

takimi iyice toparlim sonra kurallara donucem canim...yoksa unutmus degilim

gunaydınn kızlar bakıyorumda cok guzel kılolar gıtmıs ustelık daha gızlı gıden kılolarda var kırmızı gulunn tebrık ederım canlarım benım
evet minnosum, sonuc guzel..ama bu hafta baya siki diyet yaptim ustelik sporda vardi...ama diyetimin ilk haftasi oldugu icin bukadar verdim yoksa kolay kolay veremezdim

sanada gunaydin akrep ablacim

günaydın kızlarr

ne güzel verilmiş kilolar

doğacım sen yeterki montiyi bozma bak hiç kacamak yapmazsan sana garanti veriyorum haziran bası 70 lerdesinn

7.TAKIM 196.ETAP

tutku2012 (62.6
cemre2010(59.0
ceyce(79,9/
saferan(131.5/
azerikizi(60.5/
kirmizigül06(101/
kumsal(56.3/
JJuLiEtt(61.6/
arifeebe(99/
lunaazul(82.8/
doga3(93/91.5/1.5/1.61%)

7.TAKIM TOPLAM KILO 887.2/

Ben daha tartilmadim.Keyfim yok tartilmaya hic yaa.Vermedigimi biliyorum cünkü.Hatta artida bile cikabilirim.Kacamak yapmadim ama...Ama elimiz mahkum gidip tartilicaz

Ben uyumustum vallahi,daha yeni kalktim.Bugünlerde öglenleri uyuyorum.Yorgunluk var üzerimde bugünlerde.Hep uyuyasim var.Ama geldim baktim kizlarla konusup acilayim dedim ama herkes offline offffff[/QUOTE]

ah caniiiim ne bileyim gelecegini.benim cin durmadi mecburen ciktim ya.s.a arkadaslar herkese gunaydinlarr. gununuz aydin yasantiniz kolay olsunn .her istediginiz osun (mankenler gibi oluruz insallah)

Bende dün 60.4 düm.Bugün 200 gram artida ciktim.Ama bozmuycam moralimi.Yapisti bu 6 bana.Gitmior.Gerci meyveyede yapis,misti ama o atti üzerinden.Artik bende haftaya insallah.
verirsin canım üzülme ben çok umutsuzuuum... bu kiloyla ben napıcam yaa...

yoookkk ben beenmedim bizim gibi(kırmızı-ben-safiş) kilolu olsun sizin yanınızda dev gibin galıyoz şaka şaka
evet yaa siz mezun olcaksınız biz yalnız kalıcaaz......
sen iyileşde verirsin kiloları üzülmee...
havalar benide kastı iyice moraliim bozuuk...
7.TAKIM 196.ETAP

tutku2012 (62.6
cemre2010(59.0
ceyce(79,9/
saferan(131.5/
azerikizi(60.5/
kirmizigül06(101/
kumsal(56.3/
JJuLiEtt(61.6/
arifeebe(99/
lunaazul(82.8/
doga3(93/91.5/1.5/1.61%)

kızlar çok mutlu oldum sabah 92 yi bekliyordum 91.5 olmuşum [/QUOTE]

kızlar çok mutlu oldum sabah 92 yi bekliyordum 91.5 olmuşum

gunaydin dogacim, sevindim senin adina tebrik ederim bende ise gelmeden tartildim ve sok oldummm....herkes eklesin sonra eklicem bende [/QUOTE]
ayy ne güzelkızlar siz bu haftada verdiniz ben yerimde saydım... doğa montiye devamm ediyormusun sana yaradı galiba monti....
teşekkürler canıım..
günaydın kızlarr

ne güzel verilmiş kilolar

doğacım sen yeterki montiyi bozma bak hiç kacamak yapmazsan sana garanti veriyorum haziran bası 70 lerdesinn
meyveee... kendimi çok kötü hissediyorum ne yapiim.. montiyemi başlasam...

dün çok yedim .. sonra yediklerimi çıkardım...

Ben uyumustum vallahi,daha yeni kalktim.Bugünlerde öglenleri uyuyorum.Yorgunluk var üzerimde bugünlerde.Hep uyuyasim var.Ama geldim baktim kizlarla konusup acilayim dedim ama herkes offline offffff

ah caniiiim ne bileyim gelecegini.benim cin durmadi mecburen ciktim ya.s.a arkadaslar herkese gunaydinlarr. gununuz aydin yasantiniz kolay olsunn .her istediginiz osun (mankenler gibi oluruz insallah)[/QUOTE]

Insallah mankenler gibi oluruz yaaa.Ama Ganfed birseye cok sevindim yavvv.Dün 38 beden pantolonlarimi denedim.Oldu hepsi:119:2 kilo daha versem tam rahat olacaklar üstüme.hehe dün biribi giydim birini cikardim sevincten.Gerci tartida bir degisiklik yok ama niye böyle oldu anlamadim.:124:

Ben uyumustum vallahi,daha yeni kalktim.Bugünlerde öglenleri uyuyorum.Yorgunluk var üzerimde bugünlerde.Hep uyuyasim var.Ama geldim baktim kizlarla konusup acilayim dedim ama herkes offline offffff

ah caniiiim ne bileyim gelecegini.benim cin durmadi mecburen ciktim ya.s.a arkadaslar herkese gunaydinlarr. gununuz aydin yasantiniz kolay olsunn .her istediginiz osun (mankenler gibi oluruz insallah)[/QUOTE]

sanada gunaydin canim...insallah dualarin kabul olur bizde manken gibim neyin oluruz

kizlar listeyi unutmayin bakemmmm

7.TAKIM 196.ETAP

tutku2012 (62.6
cemre2010(59.0
ceyce(79,9/
saferan(131.5/
azerikizi(60.5/
kirmizigül06(101/
kumsal(56.3/
JJuLiEtt(61.6/
arifeebe(99/
lunaazul(82.8/
doga3(93/91.5/1.5/1.61%)

7.TAKIM 196.ETAP

tutku2012 (62.6
cemre2010(59.0
ceyce(79,9/
saferan(131.5/
azerikizi(60.5/60.5/0/0%)
kirmizigül06(101/
kumsal(56.3/
JJuLiEtt(61.6/
arifeebe(99/
lunaazul(82.8/
doga3(93/91.5/1.5/1.61%)

ah caniiiim ne bileyim gelecegini.benim cin durmadi mecburen ciktim ya.s.a arkadaslar herkese gunaydinlarr. gununuz aydin yasantiniz kolay olsunn .her istediginiz osun (mankenler gibi oluruz insallah)

Insallah mankenler gibi oluruz yaaa.Ama Ganfed birseye cok sevindim yavvv.Dün 38 beden pantolonlarimi denedim.Oldu hepsi:119:2 kilo daha versem tam rahat olacaklar üstüme.hehe dün biribi giydim birini cikardim sevincten.Gerci tartida bir degisiklik yok ama niye böyle oldu anlamadim.:124:[/QUOTE]

senin adina sevindim canim..hem uzulme tarti herzaman dogru soylemiyor....bazen tartida fazla ciktigin halde vucudun incelmis olabiliyor...yani tartiya bakipta moralamanini hic bozma cancazim

saferancim, uzulme canim sende verirsin...bak ben ilk basladigimda nekadar karamsardim hatirlamiyormusun....arada kac defada diyeti bozdum kilo aldim geri verdim.... ama yetr canim omrum boyunca kilolu oldum dedim..ipleri geri elime aldim...karamsar olma canim..ozaman kolay olmuyor diyet. zaten yeterince zor

7.TAKIM 196.ETAP

tutku2012 (62.6
cemre2010(59.0
ceyce(79,9/
saferan(131.5/
azerikizi(60.5/60.5/0/0%)
kirmizigül06(101/
kumsal(56.3/
JJuLiEtt(61.6/
arifeebe(99/
lunaazul(82.8/
doga3(93/91.5/1.5/1.61%)

kizlar nerde kilolar hadi bakem hadiii...fazlaliklar buraya hayduuuu

saferancım üzülme ama..
bence monti sanada cok faydalı olucak bak doğa masıl emeğinin karsılığını alıyor istersen sende basla..

kırmızıgülüm canım benim işle alakalı değişikliklerim var takımda tazla kalamıyorum sen zahmet olmazsa bizimkilerlede ilgilenirmisin.
liste hazır sayılır tek nisa kaldı kilo bildirmeyen o da ya gelir ya gelmez..

ay bende olacakmiyim eskilerin icine
senin adina cok sevindim
azerikizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…