saferancım üzülme ama..
bence monti sanada cok faydalı olucak bak doğa masıl emeğinin karsılığını alıyor istersen sende basla..
kırmızıgülüm canım benim işle alakalı değişikliklerim var takımda tazla kalamıyorum sen zahmet olmazsa bizimkilerlede ilgilenirmisin.
liste hazır sayılır tek nisa kaldı kilo bildirmeyen o da ya gelir ya gelmez..
ay bende olacakmiyim eskilerin icine
senin adina cok sevindim
azerikizi
ben de bugünden başlıyım montiye....şimdi meyve suyu içtim kahvalyıda yumurta peynir yiim ama bim yakın yok bize peynir nasıl oLCAK HALK EKMEKTEN tam buğday olurmu...
Kizlar her gün Tr saatiyle 12.40 da kanal D de bir program var."Bana her sey yakisir" diye.Kadin yarisma programi.5 kadinlar.Her gün biri 4 saatlik alisverise cikip kendilerine bastan asagiya kiyafet almak zorundalar.Giyip kiyafetleri deniyorlar,gösteriyorlar.En güzel giyinen puani topluyor.Bayiliyorum ona.3 hafta oldu baslayali.Orada neyi farkettim biliyormusunuz.
Zayif ince kadinlar giyindigi zaman nasil zevkle izliyorum,kendimide öyle zayif hayal ediyorum,gözüm gönlüm aciliyor.Ama kilolu kadinlar da sira olunca hoslanmadan izliyorum.Hr yerlerinden bir sey fiskiriyor falan.Göz zevkim bozuluyor.ONdan sonra düsünüyorumki "demek bizde böyleyiz.Giydigimiz yakisti saniyoruz ama yakismiyor aslinda.Ne bilim ben böyle düsündüm.
bu progrmlari hic sevm moral bomaya bire birler .ben ne yapiyombiliyomusunuz odanion dort bir yanini ayna yaptirdim odaya giriyorum ay ben dunya guzelyim diyorummmsizde eneyin cok guzel moral duzeltiyor yalandaolsa
ben de bugünden başlıyım montiye....şimdi meyve suyu içtim kahvalyıda yumurta peynir yiim ama bim yakın yok bize peynir nasıl oLCAK HALK EKMEKTEN tam buğday olurmu...
saferancım üzülme ama..
bence monti sanada cok faydalı olucak bak doğa masıl emeğinin karsılığını alıyor istersen sende basla..
kırmızıgülüm canım benim işle alakalı değişikliklerim var takımda tazla kalamıyorum sen zahmet olmazsa bizimkilerlede ilgilenirmisin.
liste hazır sayılır tek nisa kaldı kilo bildirmeyen o da ya gelir ya gelmez..
Kizlar her gün Tr saatiyle 12.40 da kanal D de bir program var."Bana her sey yakisir" diye.Kadin yarisma programi.5 kadinlar.Her gün biri 4 saatlik alisverise cikip kendilerine bastan asagiya kiyafet almak zorundalar.Giyip kiyafetleri deniyorlar,gösteriyorlar.En güzel giyinen puani topluyor.Bayiliyorum ona.3 hafta oldu baslayali.Orada neyi farkettim biliyormusunuz.
Zayif ince kadinlar giyindigi zaman nasil zevkle izliyorum,kendimide öyle zayif hayal ediyorum,gözüm gönlüm aciliyor.Ama kilolu kadinlar da sira olunca hoslanmadan izliyorum.Hr yerlerinden bir sey fiskiriyor falan.Göz zevkim bozuluyor.ONdan sonra düsünüyorumki "demek bizde böyleyiz.Giydigimiz yakisti saniyoruz ama yakismiyor aslinda.Ne bilim ben böyle düsündüm.
yok ya nerdennnnnnbim den peynirini alırsın canım bi ara yani en kısa zamndaa..
tam buğday nerden olursa olsun olur..
aklına takılan bi durumda doğa yanıtlar o artık işin ehli oldu ben cıkıcam tatlım kusuruma bakma takıldığınız yerde geldiğimde cevaplarım
Kirmiziiiiiiiiiiii kilonu ver kizzzzz.Merak icindeyim
azicik daha meraklan azericim..sonuc cok harika cunkuKirmiziiiiiiiiiiii kilonu ver kizzzzz.Merak icindeyim
yok ya nerdennnnnn
bende ama en az 99 olabilir yani iki haneliye düşmüştür kesin
saferanım yumurtayla ekmek yenmiyor ekmekle zeytin domates peynir salatalık ye yanlızca sabahları ekmek yiyorum yumurtayı öğlen veya akşam yiyorum ben
7.TAKIM 196.ETAP
tutku2012 (62.6/62,4/0,2/0,3%)
cemre2010(59.0
ceyce(79,9/
saferan(131.5/131.5/0/0%)
azerikizi(60.5/
kirmizigül06(101/
kumsal(56.3/
JJuLiEtt(61.6/
arifeebe(99/
lunaazul(82.8/
doga3(93/91.5/1.5/1.61%)
7.TAKIM TOPLAM KILO 887.2/
selamlar 200 gr cık gitti bu hafta.
Ya kizlar size ne oluyor.Benim liste koydugum mesajlarim transparanmi cikiyorNiye benim verdigim kiloyla almiyorsunuz mesaji.Gidip taa arkalardan aliyorsunuz.3 haftadir bu böyle.Bir daha koyuyorum.
7.TAKIM 196.ETAP
tutku2012 (62.6/62,4/0,2/0,3%)
cemre2010(59.0
ceyce(79,9/
saferan(131.5/131.5/0/0%)
azerikizi(60.5/60.5/0/0%)
kirmizigül06(101/
kumsal(56.3/
JJuLiEtt(61.6/
arifeebe(99/
lunaazul(82.8/
doga3(93/91.5/1.5/1.61%)
7.TAKIM TOPLAM KILO 887.2/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?