bende 7 ci takima ktilabilirmiyim .kilolarm soz dinlemiyor artik
:18:
Ganfed senin dedigin arkadasinmi azericim???
Kirmizigül ganfed benim arkadasim.Oda diyet yapmak istiyor onu alalimmi takima.Ne dersin?
canim luna ve arifeebeye cumaya kadar bekliyorum diye mesaj atmistim...yarin 12ye kadar cvp gelmezke,,malesef diskalifiye etmek zorunda kalacagiz....ondan sonra arkadasini takima alabiliriz...tabiki bol paylasimda bulunabilecekse....
bende 7 ci takima ktilabilirmiyim .kilolarm soz dinlemiyor artik
:18:
Aynen canim.Gülmekten öldüm yazdigi mesaja.Duyanda cok kilolu sancak.Yeni dogum yapti.Sadece 10 kilo vermesi lazim.Onuda verir zaten hizli,cünkü cok iradeli.Hemistahli biride degil zaten.
yoookkk ben beenmedim bizim gibi(kırmızı-ben-safiş) kilolu olsun sizin yanınızda dev gibin galıyozşaka şaka
yoookkk ben beenmedim bizim gibi(kırmızı-ben-safiş) kilolu olsun sizin yanınızda dev gibin galıyozşaka şaka
dün yine gece azdı çok kötü oldum merhemi sürdüm uyuşturdu moralim sıfırdı sabah kendi kendime şebeklik yapıyorum moralim düzelsin diye inş ilaçlar işe yarar sabah abim çağırmış gelsin tomoğrafi çekdirek diye gitmedim bu gün de olursa yine yarın giderim inş olmazdaDogacim sen nasilsin canim, ayagin nasil oldu?
buarada sabahki menum...
2dilim ekmek
20 gr surme peynir...
ogle:
300 gr yogurt
hakikaten doga, bizim takimin agir toplari bizizgerisinin okadar cok kilosu yok vallaha bizden cok sikayetleniyorlar
budum sonunda
aman a bu kilolardan harekete gecemedimki
anca kaktim ya
Kizlar midem cok kötü bugün ya.Sabah agriyrdu simdide cok kötü bulaniyor.Ara yapamadim mide agrisindan.Birazdan ögle saatim ama onuda yapamiycam galiba.
sabah yaramayan bişey mi yedin acaba ama aç koyma bi çorba iç hiç yoksa
bendede yapisti resmen...gecen yil mayista sunnet dugunumuz vardi kardesimin. 104 kilodan 92 kiloya dusmustum ama nasil olduysa artik 110 buldum...:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?