Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kirmizigül ganfed benim arkadasim.Oda diyet yapmak istiyor onu alalimmi takima.Ne dersin?

canim luna ve arifeebeye cumaya kadar bekliyorum diye mesaj atmistim...yarin 12ye kadar cvp gelmezke,,malesef diskalifiye etmek zorunda kalacagiz....ondan sonra arkadasini takima alabiliriz...tabiki bol paylasimda bulunabilecekse....

Aynen canim.Gülmekten öldüm yazdigi mesaja.Duyanda cok kilolu sancak.Yeni dogum yapti.Sadece 10 kilo vermesi lazim.Onuda verir zaten hizli,cünkü cok iradeli.Hemistahli biride degil zaten.

yoookkk ben beenmedim bizim gibi(kırmızı-ben-safiş) kilolu olsun sizin yanınızda dev gibin galıyoz şaka şaka

Kizlar midem cok kötü bugün ya.Sabah agriyrdu simdide cok kötü bulaniyor.Ara yapamadim mide agrisindan.Birazdan ögle saatim ama onuda yapamiycam galiba.

Dogacim sen nasilsin canim, ayagin nasil oldu?

buarada sabahki menum...

2dilim ekmek

20 gr surme peynir...

ogle:

300 gr yogurt
dün yine gece azdı çok kötü oldum merhemi sürdüm uyuşturdu moralim sıfırdı sabah kendi kendime şebeklik yapıyorum moralim düzelsin diye inş ilaçlar işe yarar sabah abim çağırmış gelsin tomoğrafi çekdirek diye gitmedim bu gün de olursa yine yarın giderim inş olmazda
hakikaten doga, bizim takimin agir toplari biziz gerisinin okadar cok kilosu yok vallaha bizden cok sikayetleniyorlar

heeee 75 -70 olsam bitti tasdiknamemi alırım elimi öpüp başımada koyarım

Kizlar midem cok kötü bugün ya.Sabah agriyrdu simdide cok kötü bulaniyor.Ara yapamadim mide agrisindan.Birazdan ögle saatim ama onuda yapamiycam galiba.

sabah yaramayan bişey mi yedin acaba ama aç koyma bi çorba iç hiç yoksa

yediklerimi yazayım bari
sabah2 dilim tb ekmek
zeytin
domates
öğlen1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 bardak süt
ara
elma
akşamkabak musakka
yeşillik düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…