haklisin veriken dirhem dirhem alirken toptan giris yapiyor kilolar
budum sonunda
aman a bu kilolardan harekete gecemedimki
anca kaktim ya
bugün yediklerim:
sabah: 1 dilim ıspanaklı börek, süt
öğlen:tost
öffff kilolar gitmiyoooooooooooo...
menunde oregin ne isi var cemre...hamur islerinden kacmadigimiz surece kilolar bizi terk etmezzzzz....
bende ekmege dayanamiyorum
Hic sorma yaaa.Ben bir günde 1 kilo alma kapasitesine bile sahibim.Ama iye 1 günde 1 kilo gitmez.Bende onu anlayamadim hic.haklisin veriken dirhem dirhem alirken toptan giris yapiyor kilolar
Kiz Cemre ispanakli böregin ne isi var menüde gercekten?bugün yediklerim:
sabah: 1 dilim ıspanaklı börek, süt
öğlen:tost
öffff kilolar gitmiyoooooooooooo...
Ben uyumustum vallahi,daha yeni kalktim.Bugünlerde öglenleri uyuyorum.Yorgunluk var üzerimde bugünlerde.Hep uyuyasim var.Ama geldim baktim kizlarla konusup acilayim dedim ama herkes offline offffffkizlar ne bu sessizlik,, altta 5 kisi online ama kimseden ses cikmiyor
hic sorma yaaa.ben bir günde 1 kilo alma kapasitesine bile sahibim.ama iye 1 günde 1 kilo gitmez.bende onu anlayamadim hic.
Kızlarrr ben geldımmmm...yuruyusumude yatptı .ohhhhh
Ben bugün spor yapmadim.MIde bulantim gecmiyor nir türlü.Cok rahatsiz oldum.Ama sakin hamile demeim cünkü reglim su an kac gündür.Ne güzel yürüyüsünü yaptin.Kirmizi Hollanda'da hava nasil.Almanya hala cok soguk ya.Isinsa artik.Nefret ettim kistan.11. ayin basindan beri kI$I yasiyoruz burada,yeter artik gina geldi vallahi.
70 kiloyum fena kilo aldım nasıl önünü kessem ki bide dikişlerimin 3ü alındı 1i hafif iltihaplı dedi patolojide çıkmış 10 tane 5mm taş varmış mukozalar düzleşmiş ki zararlı bu ve iltihaplıymış alındığına göre kurtuldun artık zarar veremicek dedi ve salı günü tekrar gitcem son dikiş alınacak
hava buz gibi azericim, guya iyi olacakti heryer buz tuttu..sukur gecen yilla kiyaslarsak kari birkac gun yasadik sadece..gecen yil butun kis hatta mayisa kadar kar vardi...kiz yazda cabuk gelmesin beni kilo verip koca bulmam lazimBen bugün spor yapmadim.MIde bulantim gecmiyor nir türlü.Cok rahatsiz oldum.Ama sakin hamile demeim cünkü reglim su an kac gündür.Ne güzel yürüyüsünü yaptin.Kirmizi Hollanda'da hava nasil.Almanya hala cok soguk ya.Isinsa artik.Nefret ettim kistan.11. ayin basindan beri kI$I yasiyoruz burada,yeter artik gina geldi vallahi.
hele bir iyileste canim...sende haftaya yaparsin rahat rahatbende bu hafta yapmadım desem yeridir ağrıdan dolayı inş geçerde bende başlarım hopbidik hopbidik yürümeye
kizlar listeyi simdiden ekliyorum....
7.TAKIM 196.ETAP
tutku2012 (62.6
cemre2010(59.0
ceyce(79,9/
saferan(131.5/
azerikizi(60.5/
kirmizigül06(101/
kumsal(56.3/
JJuLiEtt(61.6/
arifeebe(99/
lunaazul(82.8/
doga3(93/
7.TAKIM TOPLAM KILO 887.2/
7.TAKIM 196.ETAP
tutku2012 (62.6
cemre2010(59.0
ceyce(79,9/
saferan(131.5/
azerikizi(60.5/
kirmizigül06(101/
kumsal(56.3/
JJuLiEtt(61.6/
arifeebe(99/
lunaazul(82.8/
doga3(93/91.5/1.5/1.61%)
7.TAKIM TOPLAM KILO 887.2/
kızlar çok mutlu oldum sabah 92 yi bekliyordum 91.5 olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?