Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım çok iyi gidiyosun bence ilk haftana göre..benimde 1 kase kada nesfitim var ama atcam yiyemem..bi pakette corn flakes almışım duruyo öyle..bu arada salatada havuç yiebilirsin.çiğ havuç serbest..
ege nasıl hasta olmuş kıyamam ona..utkudada hafif öksürük var atamadı bi türlü

kilo veren herkesi tebrik ediyorum bu günkü menümü yazayım
sabah
2 dilim tb ekmek
zeytin
domates
az peynir
öğlen
kabak musakka
maydanoz
1 bardak süt
ara
elma
akşam
bakliyatlı bi çeşit yöresel çorba(alaca çorba) - yeşillik yiycem
yatarkende süt içerim

alttakilerrrrrrrrrrr..cemre,azeri,frangipani,doğaaaa. neden konuşmuyosunuz:82::82::82:..oğlum uyurken rahat rahat iki sohbet edelim diyorum kimse yokkk

doğa kabak musakka nasıl oluyo..patlıcan yerine kabakmı kullanılıyo

severek yediğim yemeklerden sıvı yağla soganı kavurup üstüne küçük küçük doğradığın dolmalık kabakları ve domates biberi atıp pişiriyorsun azcık da su ister at ister atma salça koymuyorum (yazın bol domatesle)yanında yoğurtla güzel olur

meyveli yulaf ezmelerini yiyebilir miyiz? onlardaki şeker kuru meyveden geliyor.. etinin meyveli olanı mesela??
havucunda şeker oranı yüksek diye yemedim, bayılırım havuç salatasına.. aslında serbestse light yoğurt ile yiyebilirim.. babam diyabet hastası, doktoru ona kan şekerini yükseltmemesi için meyveleri yoğurt ile yemesini söylemişti, dengeleyici etkisi varmış..

ege geçen çarşamba öksürmeye başladı ara ara perşembe öksürük artınca doktora gittik ilaç kullandık.. ilerlemeden önüne geçtik neyse ki.. şimdi çok az öksürüyor.. geçmiş olsun utkuya da

ben de bugün yediklerimi yazayım o zaman..

sabah
2 dilim tam buğday ekmek
1 domates
5 zeytin
1 tatlı kaşığı light vişne reçeli

öğle
ezogelin çorba
barbunya
salata

ara: birazdan elma yerim

akşam: ne yiyeceğimizi henüz bilmiyorum, kayınvalidem neye karar verdi acaba?? neyseki o da diyet yapıyo da en azından bir sebze yemeği oluyor yemekte.. gerçi patatesli, havuçlu olursa yiyemem ne çıkarsa bahtıma ..

ya ben henüz spora bir türlü başlayamadım maalesef, hamileliğimde dondurduğum spor salonu üyeliğim var ve benim keyfimi bekliyor..

şu anda fazladan yaptığım aktiviteler d.otobüsünden inince tempolu bir şekilde ofise yürümek ki bu 20dk. sürüyor.. ofisimiz 4. katta arada merdivenleri kullanmaya çalışıyorum..
aslında hazır diyete başlamışken bir de power plate e gitsem ve arkasından da spor salonuna mı devam etsem diyorum.. 15 seanslık power plate işe yarar mı, en azından yağ yakımını hızlandırır mı sizce?? gerçi onu herkes yapamıyo, başı dönenler falan oluyo önce bir deneme dersine gitmem lazım, bakalım dayanabilecek miyim?

frangpani ben 3 sene evvel power plate yapmıstım..zayıflatmıyor ama süper sıkılastırıyor bence diyetle biraz kilo verip öyle git power plate ben 5 li rakamlara düşünce gitmek istiyorum..cünki doğumdan bu yana nerdeyse 25 kg verdim sarkmalar olmaya basladı power plate güzel toparlıyor

öyle mi diyorsun julii? o zaman spora başlayıp biraz kilo verdikten sonra da ona mı gideyim?? off spora hiç vakit yok ki yaa...

hafta içi işten gelip bir de spora gitmek istemiyorum çünkü ege zaten gündüz beni çok özlüyor, e ege uyuduğunda salon kapanmış oluyor 22.00 civarı... haftasonu desen hep bir program oluyor mutlaka, karşıya annemlere geçiyoruz zaten gün bitiyor.. onun dışında da çamaşır, yemek, ütü.. egeyi uyuttuğumda yapıyorum ev işlerini, onunla maksimum zaman geçirmek için..

işten haftada 2 gün biraz daha erken çıksam önce spor salonuna ordan eve gidebilirim aslında.. olmadı 2 gün öğle yemeğimi ofiste yiyip o günler biraz erken çıkıp çıkamayacağımı soracağım müüdürüme :90:

haftaya iyi bi derece alırız insallah.... bu hafta daha sıkıcam kendimi 1.3 kg vermek istiyorum..çarsambaya kadar bakayım olmadı lapa diyetine baslıcam...

şahsen söyleyeyim kızlar ben spor fakiriyim bana 24 saat yemek yemiyceksin desinler yapmak için çabalarım ama spor için kılımı kıpırdatmak istemiyorum çok hantalım ben yaa

Yine de olsa tebrik ederim bizim grubu çünkü uzun bi aradan beri derecelere girmeye başladık yaşasın diyet yaşasın zayıflık

ayse bende spor yapamıyorum fazla... sadece yerde yatarak bacak hareketleri yapıyorum mekik falan oda melisaya oyun olsun diye..ne sanıyorsa kahkahlara boğuluyo
herhalde anamı ne hale getirdim diye seviniyordur

ayse bende spor yapamıyorum fazla... sadece yerde yatarak bacak hareketleri yapıyorum mekik falan oda melisaya oyun olsun diye..ne sanıyorsa kahkahlara boğuluyo
herhalde anamı ne hale getirdim diye seviniyordur

oyun yapıosundur zannediyordur kuzu anama noluyor böyle diyordur kesin benim en büyük sporum keremin arkasından koşturmak

Benim bu saate kadar yine midem bulaniyordu ama demin gecti.Mercimek corbasi pisiriyorum,onu icicem.Cocuklarla disarida gezdik.Sükür hava yumusamaya basladi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…