merhaba, valla hafta içi mümkün olduğu kadar çok paylaşımda bulunurum ben.. haftasonu biraz daha zor ama boş bırakmamaya çalışırım..
ben bu hafta başından beri hayriye ve ayşenin katkılarıyla montignac diyeti yapmaya başladım.. tabii bu ilk hafta olması sebebiyle daha kuralları öğrenmeye çalışıyorum ama normal yeme düzenimden epey farklı beslenmeye başladım bile..
pilav, patates, makarna yemedim hiç.. sabahları bazen tam buğday ekmeği ile domates, salatalık, light peynir, zeytin yedim.. bazen de meyveli yulaf ile nesfit :) nesfit yasakmış yeni öğrendim ama kutuyu bitirene kadar arada yicem sanırım, daha önceden alıp ofise koymuştum az kaldı zaten, bir daha almam
öğlen ve akşam öğünlerimde de sebze ve/veya protein tüketip yanında salata ve yoğurt yiyorum.. dışarda yediğim için yoğurdu yağsız yeme şansım yok maalesef ama salatanın mısır ve havuçlarını ayırıyorum
bu hafta tatlı ve yeme isteğimin yüksek olduğu bir dönem olmasına rağmen valla şimdilik iyi gidiyor gibiyim, bu haftasonunu da böyle atlatırsam önümüzdeki hafta daha rahat geçer bence ve inşallah ben de şöyle biraz kilo vermiş olurum.. önümüzdeki hafta cumayı iple çekiyorum..
doğa kabak musakka nasıl oluyo..patlıcan yerine kabakmı kullanılıyo
canım çok iyi gidiyosun bence ilk haftana göre..benimde 1 kase kada nesfitim var ama atcam yiyemem..bi pakette corn flakes almışım duruyo öyle..bu arada salatada havuç yiebilirsin.çiğ havuç serbest..
ege nasıl hasta olmuş kıyamam ona..utkudada hafif öksürük var atamadı bi türlü
hoşbulduk canım, ege iyi geçen hafta biraz hastaydı ama atlattı çok şükür.. melisa nasıl? o da hastaydı, toparlamıştır heralde..
gecmiş olsun bizde iyi gibiyiz kusmamız kaldı... hergün halı ve yer silmekten eridim bittim :)
frangpani ben 3 sene evvel power plate yapmıstım..zayıflatmıyor ama süper sıkılastırıyor bence diyetle biraz kilo verip öyle git power plate ben 5 li rakamlara düşünce gitmek istiyorum..cünki doğumdan bu yana nerdeyse 25 kg verdim sarkmalar olmaya basladı power plate güzel toparlıyor
ayse bende spor yapamıyorum fazla... sadece yerde yatarak bacak hareketleri yapıyorum mekik falan oda melisaya oyun olsun diye..ne sanıyorsa kahkahlara boğuluyo
herhalde anamı ne hale getirdim diye seviniyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?