hoşgeldin irem dimi yanlış olmasııın... ben de deniz nam-ı diğer saferan kısaca safiiş...takımın demirbaşııı....hoşbulduk canım, ege iyi geçen hafta biraz hastaydı ama atlattı çok şükür.. melisa nasıl? o da hastaydı, toparlamıştır heralde..
doğaa akşam ne yesem et var yanında fırında sade kabak yoğurt yesem ekmeksiz mercimek çorba olurmuuu... salata vedeee.....kestane kebap doğa antep ten acele cevaap....kilo veren herkesi tebrik ediyorum bu günkü menümü yazayım
sabah
2 dilim tb ekmek
zeytin
domates
az peynir
öğlen
kabak musakka
maydanoz
1 bardak süt
ara
elma
akşam
bakliyatlı bi çeşit yöresel çorba(alaca çorba) - yeşillik yiycem
yatarkende süt içerim
hoşgeldin irem dimi yanlış olmasııın... ben de deniz nam-ı diğer saferan kısaca safiiş...takımın demirbaşııı....
doğaa akşam ne yesem et var yanında fırında sade kabak yoğurt yesem ekmeksiz mercimek çorba olurmuuu... salata vedeee.....kestane kebap doğa antep ten acele cevaap....
kızlar 4. mördüncü derece var ya onada şükür... kırmızı ve doğaya özel tebrikkendime sonsuz kınama ....
et kabak yoğurt salata tamam çorba cıssss çünkü etle bakliyatı birlikte yemiyoruz bende 80 89 da zilan 4 kilo vermiş ona bakıyordum
patetes havuç pirinç yasak yemeğin içinde varsa yeme
sade et yapıcam yağ konuyor mu ....çorbayı çıkardım menüden..
istiyorsan biraz koy ben çok kısmadım yemeklerin yağını
ii akşamlar hanımlar..nabersiniz..
azeri bende bilmiyorum neden az verdim..hafatya saklıyorum asıl kilo darbesini..inşallah güzel sonuç alırım
ben kaçar kızlar......
ii akşamlar hanımlar..nabersiniz..
azeri bende bilmiyorum neden az verdim..hafatya saklıyorum asıl kilo darbesini..inşallah güzel sonuç alırım
kırmızı gul canım tebrık ederım 2. cı olmussun derece sıralamasında ama masallah cok super kılo vermıssın tatlımmınsallah hep boyle devam eder canımcım
aman ikramlara dikkatherkese günaydın....
bugün doğum gününe gidicem :18::18:
dikkat etmeye calısıcam şimdi güzel bi kahvaltı edeyimde orda canım bişi istemesin
günaydın kızlarrr...
güzel bir hafta sonu diliyorumm
haftasonumuz güzel geçsin, kaçamak olmasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?