Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hoşbulduk canım, ege iyi geçen hafta biraz hastaydı ama atlattı çok şükür.. melisa nasıl? o da hastaydı, toparlamıştır heralde..
hoşgeldin irem dimi yanlış olmasııın... ben de deniz nam-ı diğer saferan kısaca safiiş...takımın demirbaşııı....
doğaa akşam ne yesem et var yanında fırında sade kabak yoğurt yesem ekmeksiz mercimek çorba olurmuuu... salata vedeee.....kestane kebap doğa antep ten acele cevaap....

kızlar 4. mördüncü derece var ya onada şükür... kırmızı ve doğaya özel tebrik kendime sonsuz kınama ....

et kabak yoğurt salata tamam çorba cıssss çünkü etle bakliyatı birlikte yemiyoruz bende 80 89 da zilan 4 kilo vermiş ona bakıyordum
patetes havuç pirinç yasak yemeğin içinde varsa yeme

et kabak yoğurt salata tamam çorba cıssss çünkü etle bakliyatı birlikte yemiyoruz bende 80 89 da zilan 4 kilo vermiş ona bakıyordum
patetes havuç pirinç yasak yemeğin içinde varsa yeme

sade et yapıcam yağ konuyor mu ....çorbayı çıkardım menüden..

ii akşamlar hanımlar..nabersiniz..

azeri bende bilmiyorum neden az verdim..hafatya saklıyorum asıl kilo darbesini..inşallah güzel sonuç alırım

azeri bende bilmiyorum neden az verdim..hafatya saklıyorum asıl kilo darbesini..inşallah güzel sonuç alırım

canını sıkma geçen hafta bayaa vermiştin her hafta aynı veremeyiz haftaya iyi olur bence

Alirsin kesin canim haftaya güzel sonucu.Gerci gecen cuma harika vermistin demi.Ben hic veremedim yaaaa ühüüü ben napiyim

kırmızı gul canım tebrık ederım 2. cı olmussun derece sıralamasında ama masallah cok super kılo vermıssın tatlımm ınsallah hep boyle devam eder canımcım

günaydın kızlar tehlikeli hafta sonuna girmiş bulunmaktayız :18::18::18:kaçamaklar en az seviyede olsun bu hafta herkes kilo versin hafta sonu tuzağına düşmeyelim yaza az kaldı unutmayalım

herkese günaydın....
bugün doğum gününe gidicem :18::18:
dikkat etmeye calısıcam şimdi güzel bi kahvaltı edeyimde orda canım bişi istemesin

herkese günaydın....
bugün doğum gününe gidicem :18::18:
dikkat etmeye calısıcam şimdi güzel bi kahvaltı edeyimde orda canım bişi istemesin
aman ikramlara dikkat
günaydın kızlarrr...

güzel bir hafta sonu diliyorumm

hafta sonumuz güzel geçsin, kaçamak olmasın :)

günaydın güzeller5 i bi yerdemi içiyorum uzun bir aradan sonra bu hafta sıkı tutmaya çalışıcaam inş

Selam kizlar.iyi haftasonlari diliyorum.Herkesin dedigi gibi kacamaklarimizi ya yapmayalim yada en az seviyede tutalim.Yani benden örnek alin,ben gecen hafta sonu diyeti yerle bir ettim, bu yüzden hala ayni yerimde sayiyorum.O cok istedigim 5 li sayilara inemedim maalesef.Ama artik o hatayi yapmiycam insallah.Kararliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…