Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam azerii.... selam kızlaaar. .....acıktım ... meyve çabuk cevap veeer....

yediklerim..

KAHVALTI
halk ekmek light ekmek 60 gr. 115 cal.
beyaz peynir 2 kib. kut. 160 cal.
domates 2 ad. 28 cal.
zeytin (siyah) 25 gr. 50 cal.
elmadan yapıulmış şekersiz pekmez gibi birşey ....
ekmek bitince tam buğdaya geçicem ....
1. ARA ÖĞÜN
ÖĞLE YEMEĞİ
makarna - kepekli (haşlanmış) 200 gr. 232 cal.
salatalar (yağsız) 1 por. 70 cal.
yoğurt (az yağlı) 200 gr. 126 cal.
780 calll....

montiden vazmı geçtin :26:

montiden vazmı geçtin :26:

yanında kaloriyazınca öyle zannettim yoğurt salata türlerini hesaplamadan yiyebilirsin canım ketcap -pekmez yasak ekmek tek sabahları yeniyor birde aklında kalsın akşam yemeği yaklaşıyor malum

Benim bugün yediklerim

sabah.2 dilim cavdar ekmegi,beyaz peynir,kasar peynir,4 zeytin,bol yesillik
ara:1 tatli kasigi nutella:78: 1 mandalina
öglen:1 tabak cok az sütlü cikolatali müsli
aksam:1 tabak mercimek corbasi,200 gram yogurt.

spor yapamiycam.Her yerim dökülüyor.Anca evi temizledim

seam kizlarr ben geldim.....bugun disaridaydim alisveris felan yaptik...annemler patates kizartmasi yedi...canim cok cekti ama almadimmm...cekildim kenara salatami hazirladim....yaza az kaldi kizlar...kacamaklara son verelimmmmmmmmmmmmmmm

Bugün 3. gündür midem bulaniyor.Anlamadim bu isten bisey.Cok rahtsiz edici bisey.Birde bisey farkettim bu 3 gündür sudan, yumurtadan ve sütten tiksindim.Bugün müslimi sütlü yiyemedim.Sütsüz yemek zorunda kaldim.3 gündür de su icemedim.Almanya'da $u an sütte ette ve yumurtada hastalik var.Acaba hastalikmi gecti banada yaaaa.

Son düzenleme:
yok kiz ne bebisi.Olmasi imkansiz.Hem korunuyorum hemde reglim su an.

Ayrica meyveeeeeeeeeeeeeeeKiz sen 59.3 mü oldun beeeeeeeeeeeeeeeeVayyyy vay vayyy yaniiiii.

azericimmm..

inş haftaya cuma 57 yi görmek istiyorum canım yarın elmalı diyetime baslıcam 2 gün yapıcam salı monti yapcam sonra 2 gün daha o diyeti yapıcam canımm tabi spor da yapılacak ve verilecek bu kilolarrr

Insallah tatlim insallah.Coook ta hizli verme,biliyorsun ne kadar hizli verirsen o kadar hizli geri alirsin.Aslinda en güzeli haftada 600 gramla 1 kilo arasi kilo vermek.

Insallah tatlim insallah.Coook ta hizli verme,biliyorsun ne kadar hizli verirsen o kadar hizli geri alirsin.Aslinda en güzeli haftada 600 gramla 1 kilo arasi kilo vermek.

canım benim artık hiç vaktim kalmadı..
hastaneye gecicem iş yerim değişiyor anlıcam yeni bi ortam olucak ve oraya incecik gitmek istiyorum en fazla 1 ay içinde gecişim olucak..
ama önümüzdeki hafat bile alınabilrim ondan bu kadar acelemm..

Hmmm anladim canikom.Oooo yeni ortam ve orada incecik bir bayan olarak baslamak istiyorsun.Güzel.Yeni isinde coook cok basarilar diliyorum tatlim benim.

Vallahi cok iyi.Allah gönlüne göre verdi demek.Insallah orada daha mutlu olursun.Tam istedigin gibi bir ortam olur.Veeeeee incecik bir calisannnnn......

seam kizlarr ben geldim.....bugun disaridaydim alisveris felan yaptik...annemler patates kizartmasi yedi...canim cok cekti ama almadimmm...cekildim kenara salatami hazirladim....yaza az kaldi kizlar...kacamaklara son verelimmmmmmmmmmmmmmm
bravo kırmızım işte azim ama bende bu akşam püre yaptım kızlara yemediiimn...karnıbahar yemeende pirinç vardı yemeeedim...kendime karnıbaharı haşlayıp sade kıyma kavurdum döktüm.......

kırmızı sen çok kilo verdsin biresim kotda bakalım yaa yüzünü silersin çok merak ettim...

öyle deme kız allah korusun....
evet canım aynen öylee..

inşda öyle olur...

uzun zamndır istediğim bir seydi sonunda müdürlük benide merkeze cekiyorr...

hadi gözün aydın canım.....

KAHVALTI
halk ekmek light ekmek 60 gr. 115 cal.
beyaz peynir 2 kib. kut. 160 cal.
domates 2 ad. 28 cal.
zeytin (siyah) 25 gr. 50 cal.
elmadan yapıulmış şekersiz pekmez gibi birşey ....
ekmek bitince tam buğdaya geçicem ....
1. ARA ÖĞÜN
ÖĞLE YEMEĞİ
makarna - kepekli (haşlanmış) 200 gr. 232 cal.
salatalar (yağsız) 1 por. 70 cal.
yoğurt (az yağlı) 200 gr. 126 cal.
780 calll....
akşam
1 tabak karnıbahar kıymasoğansoslu
1kase yoğurt....
tam gün yediklerim bunlar...yatarken süt içebilirmiyiim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…