gununuz aydin hayatiniz rengarenk olsun .mucuks hepinize
Ayneenenennnnneneneeenen.Bir dakka yaaa.Kiz haftaya 58 nasil oluyum.58.9 ü bile zor görürüm haftaya.Kilo verimim yavasladi.Gitmiyor fazla.Ama 58.9 olsam göbek atarim haftaya
hımm... tok tutar gibi duruyo ama sanırım 1-2 gün yapılacak birşey pek sağlıklı değil sanki..
Günaydin Ganfi$im.Kilonu söylüycen simdi.Hadi söyle hadi söyle kacsin?????
Listeye alinicaksiniz bu hafta frangipaniyle.
Olursun meyvem olursun valla.Hem cizelgeni degistirde gözümüz gönlümüz acilsinzaten onu kastetmiştim
bende haftaya 57.6 olmak isityorumm
Günaydin tatlim.Demek artik bizimle degilsin canim.Ama bak arada ugra heeee.günadyın kızlar naıslsınız hayırlı cumalar
ay simdi heyecan yaptim .dur dur nefesleneyim . bi kac kilo az mi desem ne
tebrik eden herkese çok teşekkür ediyorumm..bende kilo veenleri tebrik ediyorum..
meyvem cnm ceycenin kilosu aynı onu aynı geçermisin..
irem nickini yazmak zor geliyoda :) sen montiye devam et cnm montide pirinç ysak..lapayı falan boşver çok iyi gidiyosun montide
meyvecim benim gecen hafta kilom 79,2 ydi şimdide öyleyim canım yanlış yazılmış listeye
meyvecim ben sana yine bişey sorucam...
tam buğday ekmeği olarak ne kullanalım??
tutku bimde satılan ekmecik marka ekmeği ve halk ekmeğin tam buğday ekmeği iyi dedi.. bir de migrosta satılan doygun marka ekmek var, bu nasıldır sence? bunu yiyebilir miyiz?
meyvecim ben sana yine bişey sorucam...
tam buğday ekmeği olarak ne kullanalım??
tutku bimde satılan ekmecik marka ekmeği ve halk ekmeğin tam buğday ekmeği iyi dedi.. bir de migrosta satılan doygun marka ekmek var, bu nasıldır sence? bunu yiyebilir miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?