hedefim 47 olmak yeniden canim bakalim basaracakmiyim .hamilelik mahvetti beni ya:
meden zuley en pis şişko benimbi haftada 900 gr alarak rekor kırdım galiba
meyve ben cok acım yaa
evde bitek kepek ekmeği var öğlen için ondan tost yapsam olarmı...uyarmı..ama sabakta kepek yidim...
ooooo kimleri görüyorum.....
hay halaaa inemedim yaaaa gözünmü kaldı ne
bi insan 4 senedir aynı takımda olurmu hiç
bebişin nasıl cinsi belli mihadi doğurda gell sen şimdi alırsın 30-40 kg :86:
bu arada kızlar kumsalda transfer olduğuna göre takımdaki üye sayısı iice düştü ben diyorum ki yeni üyeler bu hafta kilo bildirsinler ve haftaya listeye girsinler son karar kırmızıgülün tabiki ama suan için o olmadığından yeni arkadaslar bu sabah tartılsınlar..
muhtemelen haftaya listeye alınırlar çünkü..
oyle yapariz canim...zaten seninlede boyle konusmustuk
buarada bugunku yardimin icin cok cok cok cok teskkur ediyorum, ellerine saglik gulummm
malesef kotu haberle geldim kizlar....sinavi gecemedim..iki puan fakla kaybettim...adamlar hakkimi yedi...puanimi yaptigim projede eksikler gordukleri icin kestiler...ama essikler varsa zaten sinava cagirmamalari projeyi geri gondermeleri lazimdi...anlayacaginiz...soktan bir yorumda yapamadim...hemen tekrar bas vurucamaksilikle basladik gune, benim gitmem yerde otabanda silahli saldiri olmus, arastirma icin polisler heryeri kapatmisti..orda taaa eve geri geldim baska yoldan gitmeye calistim...sinava gec kaldim..bastan bildirmistim allahtan gecikiyorum diye..stre ustune stres....omrumden omur gitti vallaha
slm imillet geçmişi okuyamadım
hemen öğlen yediğimi yazayım
ızgara inegöl köfte ve ayran içtim.
şuandada nescafemi içiyorum.
akşamda bol yoğurtlu bakla yiyeceğim inş.
kırmızıgül üzüldüm yaa. nedenir böyle bi durumda bilemedim yani
ben ozel guvenlik gorevlisi olarak calisiyorum canim, ve kordinator olmak istiyorum..bugunku sinavda son sinav olacakti..ama kismet degilmissınavı geçememene üzüldüm canımyaa bu arada ne sınavına giriyorsun sen?
insallah birdahaki sefere kesin alirim canim, bende cok uzuldum ogretmenle konusana kadar...hayirlisi buymus demekki
ben ozel guvenlik gorevlisi olarak calisiyorum canim, ve kordinator olmak istiyorum..bugunku sinavda son sinav olacakti..ama kismet degilmis
sınavı geçememene üzüldüm canımyaa bu arada ne sınavına giriyorsun sen?
bende seni merak ettim hayırlısı olsun canım bu sefer daha iyi hazırlanırsın moralini bozma
canım çok üzüldüm.bi dahakine verirsin eminim.pes etme yeterki..oyle yapariz canim...zaten seninlede boyle konusmustuk
buarada bugunku yardimin icin cok cok cok cok teskkur ediyorum, ellerine saglik gulummm
malesef kotu haberle geldim kizlar....sinavi gecemedim..iki puan fakla kaybettim...adamlar hakkimi yedi...puanimi yaptigim projede eksikler gordukleri icin kestiler...ama essikler varsa zaten sinava cagirmamalari projeyi geri gondermeleri lazimdi...anlayacaginiz...soktan bir yorumda yapamadim...hemen tekrar bas vurucamaksilikle basladik gune, benim gitmem yerde otabanda silahli saldiri olmus, arastirma icin polisler heryeri kapatmisti..orda taaa eve geri geldim baska yoldan gitmeye calistim...sinava gec kaldim..bastan bildirmistim allahtan gecikiyorum diye..stre ustune stres....omrumden omur gitti vallaha
sağol cnm benim..biraz önce yazdım ama görmedin..ocak annelerinden bi arkadaş kumsaldan boşalan yere talip..onay verirsen katılcak aramızatutkucum tebrik ediyorum seni canimbu hafta 7.takimin birincisi sensin
canım çok üzüldüm.bi dahakine verirsin eminim.pes etme yeterki..
sağol cnm benim..biraz önce yazdım ama görmedin..ocak annelerinden bi arkadaş kumsaldan boşalan yere talip..onay verirsen katılcak aramıza
canımcığım sanki bakla yasak diye hatırlıyorum..yanlışsam meyvee düzelt beni
ben ozel guvenlik gorevlisi olarak calisiyorum canim, ve kordinator olmak istiyorum..bugunku sinavda son sinav olacakti..ama kismet degilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?