Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhaba 7. Takım, ben 2. takımdanım.:80: Bu hafta hedefime ulaşamadığım için ceza olarak bütün takımları dolaşıp şu mesajı paylaşacağım.:83::83:
"BEN PİS BİR ŞİŞKOYUM"

meden zuley en pis şişko benim bi haftada 900 gr alarak rekor kırdım galiba

meyve ben cok acım yaa
evde bitek kepek ekmeği var öğlen için ondan tost yapsam olarmı...uyarmı..ama sabakta kepek yidim...

arkadaşlar bizim bi arkadaşımızda boşalan yere talip..kimse için mahsuru yoksa aramıza katılcak..kırmızıgülllllll duy sesimi

meden zuley en pis şişko benim bi haftada 900 gr alarak rekor kırdım galiba

meyve ben cok acım yaa
evde bitek kepek ekmeği var öğlen için ondan tost yapsam olarmı...uyarmı..ama sabakta kepek yidim...

julicim sen en iisi pazartesi basla canım montiye haftasonu eksiklerini tamamlada..

ooooo kimleri görüyorum.....
hay halaaa inemedim yaaaa gözünmü kaldı ne
bi insan 4 senedir aynı takımda olurmu hiç
bebişin nasıl cinsi belli mi hadi doğurda gell sen şimdi alırsın 30-40 kg :86:

aman kilonu napayımda gözüm kalsın kız bekle 6 ay daha söz gelcem aldığım kilolarla 2 ayda yetişirim sana sakın ben gelene kadar çıkma emi zaten çıkamazsınki sen ayın 23 ünde belli olacak cinsşiyeti canım haber veririm öpüldünnn

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

meyvenull abetüş kirmizigul06 tutku2012 ceyce cemre2010 Chileck

asağısı üye dolu neden kimse konusmuyorrr :44::44:
küstünüzmü yoksaa

ben şimdi haftaya takıma girebiliyor muyum?? kilomu yazmıştım, bugün 70,7 çıktım..

bugün yediklerimi de paylaşayım sizinle..

07:45 1 bardak portakal suyu

09:30 2 tam buğday ekmeği, light dil peyniri, zeytin ezmesi, domates, light reçel

13:00 cherry domatesli,cevizli, parmesanlı roka salatası (yağsız - balzamikli)

17:30 1 adet elma

19:30 bunu daha bilmiyorum.. inşallah bana göre bişeyler olur menüde, dün tek alternatifim kabak dolmasıydı ve biliyorumki montide yasak prinç yemek.. bugün bana göre bişey yoksa yumurta yapıcam kendime ama yeni aklıma geldi..

oyle yapariz canim...zaten seninlede boyle konusmustuk

buarada bugunku yardimin icin cok cok cok cok teskkur ediyorum, ellerine saglik gulummm

malesef kotu haberle geldim kizlar....sinavi gecemedim..iki puan fakla kaybettim...adamlar hakkimi yedi...puanimi yaptigim projede eksikler gordukleri icin kestiler...ama essikler varsa zaten sinava cagirmamalari projeyi geri gondermeleri lazimdi...anlayacaginiz...soktan bir yorumda yapamadim...hemen tekrar bas vurucam aksilikle basladik gune, benim gitmem yerde otabanda silahli saldiri olmus, arastirma icin polisler heryeri kapatmisti..orda taaa eve geri geldim baska yoldan gitmeye calistim...sinava gec kaldim..bastan bildirmistim allahtan gecikiyorum diye..stre ustune stres....omrumden omur gitti vallaha

slm imillet geçmişi okuyamadım

hemen öğlen yediğimi yazayım

ızgara inegöl köfte ve ayran içtim.

şuandada nescafemi içiyorum.

akşamda bol yoğurtlu bakla yiyeceğim inş.

kırmızıgül üzüldüm yaa. nedenir böyle bi durumda bilemedim yani

sınavı geçememene üzüldüm canım yaa bu arada ne sınavına giriyorsun sen?

insallah birdahaki sefere kesin alirim canim, bende cok uzuldum ogretmenle konusana kadar...hayirlisi buymus demekki
ben ozel guvenlik gorevlisi olarak calisiyorum canim, ve kordinator olmak istiyorum..bugunku sinavda son sinav olacakti..ama kismet degilmis

bende seni merak ettim hayırlısı olsun canım bu sefer daha iyi hazırlanırsın moralini bozma

bende seni merak ettim hayırlısı olsun canım bu sefer daha iyi hazırlanırsın moralini bozma

baya uzuldum canim, istemedende morali ozuluyor insanin...enuyuzlar bana denk geldi sabah sabah..insallah birdahaki sefer alir cikarim

canım çok üzüldüm.bi dahakine verirsin eminim.pes etme yeterki..
tutkucum tebrik ediyorum seni canim bu hafta 7.takimin birincisi sensin
sağol cnm benim..biraz önce yazdım ama görmedin..ocak annelerinden bi arkadaş kumsaldan boşalan yere talip..onay verirsen katılcak aramıza

canımcığım sanki bakla yasak diye hatırlıyorum..yanlışsam meyvee düzelt beni

aaaaaaa öylemi akşamda bu gün öğlende yoğurtlu bakla yedim bennnn

bi kilolu bir arkadaşda alalım yerimiz var nasılolsa hep 50 ler 60 larlı olmasın yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…