saol kumsalcım..selam kızlar
azericim canım doğum günün kutlu olsun ailenle birlikte nice yıllara canımmm herşey gönlünce olsun
kırmızı gülüm canım sınavında başarılar dilerim gözünaydın regl olmuşsun umarım birdaha şaşmaz çok etkiliyor çünkü
meyvecim kendi adıma konuşıyım hiç parlak değil
juli canım senin bebişte hastaymış geçmiş olsun
canım o kadar didin yeme spor yap dikkat et sonra tekrar al kızıyom kendimee çokkkk
evet canim hic sorma, moral bozuklugu..neden olmuyor diye dusunmeler...kafayi yiyecektim artik..ama sukur oldu
kizlarrr hayirdir ne bu sessizlik kac gundur???
aaa canım ben görmedim bile yazdığını... doğum günün kutlu olsun, yeni yaşında bütün dileklerin gerçek olsun.. istemediğin bütün kilolar yeni yaşında yok olsun inşallah..
dur kız aksamı beklioz ne sabırsızsın kocan kutlasın önce sonra sıra bize gelcek..
ama neyse konuyu acmısken hadi gek bi sarılayımm
doğum güünn kutlu olsunn azericimm ...
Eki Görüntüle 155806
Eki Görüntüle 155807
ayy pardonn
iykiii doğdunnnn azeriiiiii
iykiiii doğdunnnn azeriiii
doğumgünün kutlu olsun sağlıklı sıhhatli ailenle nice yıllara
nice yıllara canım...iyiki doğdun
azericim dogumgunun kutlu olsun bitanem, daha nice mutlu saglikli incecik yillara insallah
nice güzel yıllara, istediğin kiloya bir an önce ulaşman dileğiyle...
selam kızlar
azericim canım doğum günün kutlu olsun ailenle birlikte nice yıllara canımmm herşey gönlünce olsun
aaaa simdi beni uzdun bak sabahin korunde sms gondferdim sana.almadin mi bari bir kezde burdan kutlayim :iyiki dogdun iyiki seni tanidim canim nice mutlu ve incecik yillaraseni seviyorum ben.
ah darılma bebemn.......doğumgünün kutlu olsuuun. .. ben yeni girebildim dışardaydım ama kutladım bakk......
azerıcım senınde dogum gunun kutlu olsun tatlısımm
günaydın sekerlerimm hadi bildirelim kilolarıı
Benden baska online olan yok baksana.Bende korkuyorum kilo bildirmeyeeeeeee.Dün aksam yediklerimden sonra.
söyle söyle cekinme
korkunun ecele caresi yok sonunca
bu arada ben 58.5 oldum dün lapa ile 600 verdim tabi kesin sudur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?