Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aaaaaaa öylemi akşamda bu gün öğlende yoğurtlu bakla yedim bennnn

bi kilolu bir arkadaşda alalım yerimiz var nasılolsa hep 50 ler 60 larlı olmasın yaaaaaaaa

emin değilim cnm aklımda öyle kalmış..meyve aydınlatır bizi:)
gelecek olan arkadaş istediğin şekilde :)
chilek allınma sakın canım takıma alınman için uğraşıyorum :)

kızlar bakla yasak değildir neden yasak olsun ki ama bezelye gibi olabilir bezelye etle yumurta ile birikde yenmiyor onu bi monti topiğinde soralım..

bol paylasimda bulunabilecekse gelsin canim, benim icin sorun yok..oda bir hafta deneme yapar sonra listeye aliriz...

emin değilim cnm aklımda öyle kalmış..meyve aydınlatır bizi:)
gelecek olan arkadaş istediğin şekilde :)
chilek allınma sakın canım takıma alınman için uğraşıyorum :)

hahhhh tamam o zaman oldusiz 2 aya kadar falan gidersiniz biz kalırız 3 kişi o yüzden şaaaptıydım

kızlar bakla yasak değildir neden yasak olsun ki ama bezelye gibi olabilir bezelye etle yumurta ile birikde yenmiyor onu bi monti topiğinde soralım..
yaa benim aklımda öyle kalmış o zaman kusura bakmayın kızlar..
bol paylasimda bulunabilecekse gelsin canim, benim icin sorun yok..oda bir hafta deneme yapar sonra listeye aliriz...

tmm cnm ileticem hemen..

doğaa nerde yaa hedef düştükçe kilo verimi yavaşlıyo

gelsin gelsin chileckcim gelsin. tombişler toplanalım

sağol meyvem yiyebiliyoruz yani baklayı

chileck gelsin o zaman

ben şimdi ofisten deniz otobüsüne yürümeyi planlıyorum.. bu hafta az kilo vermemin sebebi sanırsam bu yürüyüşleri yapamamam.. haftaya benim kilom da eklenecek takıma, o yüzden bu hafta çok çalışmalıyım.. ahh egem izin verse de haftasonu spor salonuna da gitsem şöyle 1er saatliğine..

Son düzenleme:
kırmızı gülüm cok üzüldüm tatlım olmamıs kazanamamıssın..
hayırlısı olsun tatlım yaa..

sen diyetine bak şimdi.. hadi hızlan bakalım haftaya 2 li rakamda olmalısınn

kırmızı gülüm cok üzüldüm tatlım olmamıs kazanamamıssın..
hayırlısı olsun tatlım yaa..

sen diyetine bak şimdi.. hadi hızlan bakalım haftaya 2 li rakamda olmalısınn

insallah canim, yarindan itibaren geri basliyorum...1 kilo veririm diye bekliyorum cumaya, bakalim ne olacak..masallah sen 58.5 olmussun..az kaldi ne guzel sana

insallah canim, yarindan itibaren geri basliyorum...1 kilo veririm diye bekliyorum cumaya, bakalim ne olacak..masallah sen 58.5 olmussun..az kaldi ne guzel sana

1 az canım cok az benim hedefim 1 sen naptın..
durmak yok bu hafta siz yada biz 1. olmalıyız.
ve kesin derecedeyiz bunun baska yolu olamaz..
spor yapıcaz diyeti asla bozmıcaz.. ve sonuclarımız cok güzel olucak..
bak birazdan spora baslıcam 1 saat spor yapıcam... belki daha fazla..

oylede canim benim suan bir kilo fazlam var..regl oldugumdanmi yoksa ekmek yedigimdenmi bilmiyorum, o bir kiloyu vermeyi dusunuyorum ve bir kiloda gecen haftanin sonucunda inersem 2 eder...

dedigin gibi sekerim...kaldiracagiz koca popolari...deli gibi hareket..nerde hareket orda bereket popolar kalmadigi surece pis kilolar kaliyor bedenimizde...kaka kilolar

kızlar bu hafta 4. takım 7. takım hep birlkte olalım siz bize gelin biz size motivasyonumuz tavan yapsın artık cok önemli cok cok kilolar vermeliyiz sporumuzu artırmalıyız..

birinci olmalıyızz...

sizin yada bizim olmalı bu birincilik baskasının olamazzz

haklisin meyvem, ya sizin ya bizim olacak birincilik..baska takima yar etmeyelim........

hem ben kaptan oldugumdan beri dereceye giremedim..en iyi 4. olduk

kabul etmiyorum artik....bende senden yanayim...motivasyonumuzu arttiralim...deli gibi spor diyet...birinci olalim

biliyorum tatlım artıda olduğunu ben onu vereceksin zannettim sadece..
şuanda 102 sin 2.1 kilo versen yeter sekercim ..
hafta sonu sakın kacamak yapma bak senide kovalarım
ben zaten muzaffer kushanın iki haftalık diyetini yapayımm diyorum yarın baslayabilirsem yarın baslıcam ama olmazsa pazar kesin baslıcam...
kaldırcam totişimide hergün en az 1 saat spor yapıcam..
vermek zorundayız kırmızıgülüm 1. olmak zorundayızz..

ayyy meyvem, beni kovalama...bu koc popoylan kosamamda simdi hemen yakalanirim

ama ben kacamak yapmammmmm....kocis bulmam lazim daha resmen koca sapigi oldum ciktim...kizlar diyecek ne sabirsiz :78::78:

ayy evet ben kaptan olduğumdan beri bizde derece aldık ama hiç birinci olamadık hadi canım kızları hızlandıralım dereceleri birincilikleri alalım..
zaten surda 3 haftam 3.5 kilom kaldı. mezun olucam mart sonu.. ozamna kadar 1. lik görmem lazımm..

ayyy meyvem, beni kovalama...bu koc popoylan kosamamda simdi hemen yakalanirim

ama ben kacamak yapmammmmm....kocis bulmam lazim daha resmen koca sapigi oldum ciktim...kizlar diyecek ne sabirsiz :78::78:

kız ne sabrı 25 olmussun yeter artık seni seneye evericez..

kasımda inş 60 kilosun canım ...

ama tabi oturmazsann

hem seni kovalarım ben sanada banasa spor olur

kız ne sabrı 25 olmussun yeter artık seni seneye evericez..

kasımda inş 60 kilosun canım ...

ama tabi oturmazsann

hem seni kovalarım ben sanada banasa spor olur

agustosta 25 olucam...gidim ben artik haklisin, cok bile bekledim...coluk cocuk yapicam daha
hahhaa ben kosarim sen kovalarsin...ben agir vasitayim sonucta...

mevem listede hata olmus...benim sucum...sinavin stresinden acele acele eklemistim listeyi...ben gecen hafta 97.8 kiloydum bu hafta 98.8....gozumden kacmis...haftaya listede duzeltirim artik:78::78::78::78:

kız nasıl olmus ooooo :96::96::96::96::96:

püsküüt farkeder şimdi onu paylasıma bildir hemen

allah seni ne etmesin
bende düşündüm düşündüm ama gecen haftaki listeye bakmadım diyorum bu kız 2 li rakama düştüğünü törenle acıklamıstı ne cabuk kilo aldı ben neden farkedemedim die

listeyi bastan hazırlamamız gerekicek canım hazırlayıp paylasıma bildir bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…