kız nasıl olmus ooooo :96::96::96::96::96:
püsküüt farkeder şimdi onu paylasıma bildir hemen
allah seni ne etmesin
bende düşündüm düşündüm ama gecen haftaki listeye bakmadım diyorum bu kız 2 li rakama düştüğünü törenle acıklamıstı ne cabuk kilo aldı ben neden farkedemedim die
listeyi bastan hazırlamamız gerekicek canım hazırlayıp paylasıma bildir bence..
hahha..aksam evde duzeltirim canim..simdi isteyim...birazdan cikicam...kapilari neyi kilitlemem lazim..eklerim paylasima sonrada listeyi tekrardan eklerim gulum
ayyy kırmızıgülüm yaa biz ikimiz bişiyi düzgün yapamıoz hep bi aksaklık oluyor cok komiğiz yaaa
kaptan olduğumuzdan beri sürekli bi karısıklıkk içindeyizz
aaayyyy ben bize cok gülüommm :90::90::90::90:
aynen bende bize cok guluyorum amaaaaaa seni cokkkk seviyorummm
hizir gibisin kiz vallahi heryeree yetisiyorsun. yerim ben seni..ne cabuk ekledin payllasim bolumune hatayi
canım listeyi bile yaptım ekle hemen
bu arada bende seni cok seviomm
Aaaaa süpermis yaaa.63 demistin sen bana.Demek 1 kilo verdin kiz.Süperben bugun tartildim 62 kiloyum:18:
Gelsin valla.Yeni kan iyi gelsin insallah bize.arkadaşlar bizim bi arkadaşımızda boşalan yere talip..kimse için mahsuru yoksa aramıza katılcak..kırmızıgülllllll duy sesimi
Kirmizicim cok üzüldüm yaaa.Insallah bir dahaki sinava artik...oyle yapariz canim...zaten seninlede boyle konusmustuk
buarada bugunku yardimin icin cok cok cok cok teskkur ediyorum, ellerine saglik gulummm
malesef kotu haberle geldim kizlar....sinavi gecemedim..iki puan fakla kaybettim...adamlar hakkimi yedi...puanimi yaptigim projede eksikler gordukleri icin kestiler...ama essikler varsa zaten sinava cagirmamalari projeyi geri gondermeleri lazimdi...anlayacaginiz...soktan bir yorumda yapamadim...hemen tekrar bas vurucamaksilikle basladik gune, benim gitmem yerde otabanda silahli saldiri olmus, arastirma icin polisler heryeri kapatmisti..orda taaa eve geri geldim baska yoldan gitmeye calistim...sinava gec kaldim..bastan bildirmistim allahtan gecikiyorum diye..stre ustune stres....omrumden omur gitti vallaha
Benim gözümden kacmadi aslinda senin 97 lere düstügün.Ama sonra zannettim cok almissin.insallah canim, yarindan itibaren geri basliyorum...1 kilo veririm diye bekliyorum cumaya, bakalim ne olacak..masallah sen 58.5 olmussun..az kaldi ne guzel sana
Kirmizicim senin koca bulman lazim,benimde 50 ye düsüp esime büyük bir hediye aldirmam lazim.Daha bugün yine dedi.Dogum günü hediyemi (hediyelerimi) cok cok cok begendim.O da dediki 50 ye düs,sana yine hediye gelecek.ayyy meyvem, beni kovalama...bu koc popoylan kosamamda simdi hemen yakalanirim
ama ben kacamak yapmammmmm....kocis bulmam lazim daharesmen koca sapigi oldum ciktim...kizlar diyecek ne sabirsiz :78::78:
eveeeeeet size dünkü pastami göstermek istiyorum.Esim restorantta ayarlamis,bir baktim yemekten sonra garson elinde mumlarla dolu harika bir pasta getirdi.Almanlar nasil bakiyordudün i$im var,araba bakmaya gidicem demisti.Demekki pastanede yaptirdigi pastayi restorana götürmüs vermis.Buda pastam.Türk pastanesine yaptirmis.
Tesekkürler canim.valla çok güzelmiş canım.. tekrar mutlu yıllar
Ay ne güzel doga yaaa,senin kosu bandin var.Bende istiyoruuuummm.Senin 1 kilon kalmis.Onuda versen artik +90 topigi sana uymuycak.Ne güzel.Hirs iyidir.Basariya ulastirir.merhaba kızlar 25 dk yürüdüm accıkda koştum (hoşuma gitti yaa)eşim geldi onlar oturma odasında ben salondayım o güpürtü sen misin ee benim hoşuma gitti ama dedim neyse daha erken saatlerde yaparsam ses olmaz heralde bi 5 dk da öyle hareket yaptım bu hafta 1 kilo vermem lazım +90 da bi arkadaşla kapışıyoruz çok pis hırs yaptım
eveeeeeet size dünkü pastami göstermek istiyorum.Esim restorantta ayarlamis,bir baktim yemekten sonra garson elinde mumlarla dolu harika bir pasta getirdi.Almanlar nasil bakiyordudün i$im var,araba bakmaya gidicem demisti.Demekki pastanede yaptirdigi pastayi restorana götürmüs vermis.Buda pastam.Türk pastanesine yaptirmis.
merhaba kızlar 25 dk yürüdüm accıkda koştum (hoşuma gitti yaa)eşim geldi onlar oturma odasında ben salondayım o güpürtü sen misin ee benim hoşuma gitti ama dedim neyse daha erken saatlerde yaparsam ses olmaz heralde bi 5 dk da öyle hareket yaptım bu hafta 1 kilo vermem lazım +90 da bi arkadaşla kapışıyoruz çok pis hırs yaptım
azeri nasılsın canım
aaaa Doga'cim simdi gördüm seni.Uzun bir mektup yaziyotdum da size
Ben iyiyim canim sen nasilsin?
zaten cevabımı aldım çok iyisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?