Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hahha..aksam evde duzeltirim canim..simdi isteyim...birazdan cikicam...kapilari neyi kilitlemem lazim..eklerim paylasima sonrada listeyi tekrardan eklerim gulum

hahha..aksam evde duzeltirim canim..simdi isteyim...birazdan cikicam...kapilari neyi kilitlemem lazim..eklerim paylasima sonrada listeyi tekrardan eklerim gulum

ayyy kırmızıgülüm yaa biz ikimiz bişiyi düzgün yapamıoz hep bi aksaklık oluyor cok komiğiz yaaa
kaptan olduğumuzdan beri sürekli bi karısıklıkk içindeyizz

aaayyyy ben bize cok gülüommm :90::90::90::90:

aynen bende bize cok guluyorum amaaaaaa seni cokkkk seviyorummm

hizir gibisin kiz vallahi heryeree yetisiyorsun. yerim ben seni ..ne cabuk ekledin payllasim bolumune hatayi

7.TAKIM 197.ETAP SEKİZİNCİSİ
tutku2012 (62.4/61/1.4/%2.24)
cemre2010(59.0/59.0/0.0/%0.0)
ceyce(79,2/79.2/0.0/%0.0)
saferan(131.5/131.5/0/0%)
azerikizi(60.5/59.9/0.6/0.99)
kirmizigül06(101/102/-1/ -0.99%)
kumsal ( kendi istegi uzere 6. takima transfer oldu)
JJuLiEtt(61.3/62.2/-0.9/%-1.46)
doga3(91.5/ 91/0.5/% 0.55)
7.TAKIM TOPLAM KILO( 646.4/ 645.8/0.6/%0.09)

7.TAKIM 197.ETAP SEKİZİNCİSİ
tutku2012 (62.4/61/1.4/%2.24)
cemre2010(59.0/59.0/0.0/%0.0)
ceyce(79,2/79.2/0.0/%0.0)
saferan(131.5/131.5/0/0%)
azerikizi(60.5/59.9/0.6/0.99)
kirmizigül06(97.8/98.8/-1/ -0.99%)
kumsal ( kendi istegi uzere 6. takima transfer oldu)
JJuLiEtt(61.3/62.2/-0.9/%-1.46)
doga3(91.5/ 91/0.5/% 0.55)

7.TAKIM TOPLAM KILO( 643.2/642.6 /0.6/%0.09)

ben bugun tartildim 62 kiloyum:18:
Aaaaa süpermis yaaa.63 demistin sen bana.Demek 1 kilo verdin kiz.Süper
arkadaşlar bizim bi arkadaşımızda boşalan yere talip..kimse için mahsuru yoksa aramıza katılcak..kırmızıgülllllll duy sesimi
Gelsin valla.Yeni kan iyi gelsin insallah bize.
Kirmizicim cok üzüldüm yaaa.Insallah bir dahaki sinava artik...
insallah canim, yarindan itibaren geri basliyorum...1 kilo veririm diye bekliyorum cumaya, bakalim ne olacak..masallah sen 58.5 olmussun..az kaldi ne guzel sana
Benim gözümden kacmadi aslinda senin 97 lere düstügün.Ama sonra zannettim cok almissin.
ayyy meyvem, beni kovalama...bu koc popoylan kosamamda simdi hemen yakalanirim

ama ben kacamak yapmammmmm....kocis bulmam lazim daha resmen koca sapigi oldum ciktim...kizlar diyecek ne sabirsiz :78::78:
Kirmizicim senin koca bulman lazim,benimde 50 ye düsüp esime büyük bir hediye aldirmam lazim.Daha bugün yine dedi.Dogum günü hediyemi (hediyelerimi) cok cok cok begendim.O da dediki 50 ye düs,sana yine hediye gelecek.

Yani bende sabirsizlaniyorum.

eveeeeeet size dünkü pastami göstermek istiyorum.Esim restorantta ayarlamis,bir baktim yemekten sonra garson elinde mumlarla dolu harika bir pasta getirdi.Almanlar nasil bakiyordudün i$im var,araba bakmaya gidicem demisti.Demekki pastanede yaptirdigi pastayi restorana götürmüs vermis.Buda pastam.Türk pastanesine yaptirmis.

Eklentiler

• $014.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:

valla çok güzelmiş canım.. tekrar mutlu yıllar

merhaba kızlar 25 dk yürüdüm accıkda koştum (hoşuma gitti yaa)eşim geldi onlar oturma odasında ben salondayım o güpürtü sen misin ee benim hoşuma gitti ama dedim neyse daha erken saatlerde yaparsam ses olmaz heralde bi 5 dk da öyle hareket yaptım bu hafta 1 kilo vermem lazım +90 da bi arkadaşla kapışıyoruz çok pis hırs yaptım

valla çok güzelmiş canım.. tekrar mutlu yıllar
Tesekkürler canim.
Ay ne güzel doga yaaa,senin kosu bandin var.Bende istiyoruuuummm.Senin 1 kilon kalmis.Onuda versen artik +90 topigi sana uymuycak.Ne güzel.Hirs iyidir.Basariya ulastirir.

Kirmizicim senin koca bulman lazim,benimde 50 ye düsüp esime büyük bir hediye aldirmam lazim.Daha bugün yine dedi.Dogum günü hediyemi (hediyelerimi) cok cok cok begendim.O da dediki 50 ye düs,sana yine hediye gelecek.

Yani bende sabirsizlaniyorum.
[/QUOTE]

yahu benimki odun hic bisey almiyor ben ne etsem acaba::26:degil 50 ye 40 da dussem umrunda olmaz

cok guzelmis dogum gunun tekrar kutlu olsun.

bastir doga kim tutar seni gec su arkadasini .kutlama pastan benden

Selam kizlar.
Bugün bir arkadasa oturmaya gitmistim.Ama o kadar cok sey yapmiski yaaa.Yemesemde ayip olurdu.
1 tane katmer pogaca,yarim kiymali börek,4 kasik kisir ve yarim dilim kek yedim maalesef.Ama bunlari yedigim icin ne ara ne öglen nede aksam yemegi yemedim.Spor yapmak istiyordum ama karnim ve belim agriyor bugün.Cok hosuma giden birsey oldu.Arkadaslar dedilerki sen cok zayifladin yaa.Bende dedim yok ya daha 10 kilom var.Kac kilosun diye sordular.Bende söyleyince dediler en cok 57 gibi duruyorsun.Versen bile en cok 5 kilo ver dediler.Sonra tanidik bir teyze geldi.Bana sarilip öperken dediki,iste Duygu gibi olucan.Fistik bu fistik dedi
Hosuma gitti.Demekki oldugumdan daha zayif duruyorum.Ve bunu saglikli beslenmekle Leslie'ye borcluyum.
Cok güzelde giyindim bugün.Resmen kendimi hos buluyorum yeniden.1 senedir kendimden igreniyordum.Gecenlerde gittim kendime bir sürü kemer aldim.belim yaglardan kurtuldugu icin kemer cok yakisicak diye düsündüm.Bugünde takmistim zaten.Offff kizlar bu gidisle esimi batiricam ben.Daha neler neler almak istiyorum ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…