- Emoji Skoru
- 11.637
- Puanlar
- 823
Hastaneden eve geldiğimde 64tüm. 25 günde + 7 kilo
Kızlar artık bi kaptanınız yok ben gidici
monti kitabını yalayanlardanda bu beklenir zaten refimGünaydınnnn kızlar
Hayırlı cumalar olsun
Kendimi çok sıkmadan sadece glisemik indeks hesabı yaparak beslenmeye çalıştım bu hafta bol bol yedim öğünlerimde, umarım böyle devam eder...
Geçen Haftaki Kilo :67
Bu Hafta :66
Fark: 1,492
Gelecek Hafta Hedef :65.200
Aaaabbbbboooowww nerelere gidemmm ben, seni izine çıkaran kafami nerelere vurayimHastaneden eve geldiğimde 64tüm. 25 günde + 7 kilo
Aynenn kuzumm yaa haftalik sporum 510 dakika verdigim kilo 300 gram bu ne perhiz bu ne lahana tursusuaslında sporu aynı tempoda yapınca da bir süre sonra vücut alışıyor çok etkisi kalmıyor.
@DelyDoly ve ben de şu an böyle bir sorun var sanırım. epeydir spor yapıyoruz çünkü.
eliptik pisikletim le biraz spor tarzımı değiştireceğim
wauuvvvvvvvvvvvvvvvvv, MAŞALLAH Abla, MAŞALLAHİftiharla kilo bildirimi yapıyorum efenim , görmemiş kilo vermiş gibi oldu
Pazartesi :72.5
Cuma: 70.2
Giden : 2.3
Evet bu benim diyet hayatımda (yani 25 ylı oliyi) haftalık bazda verdiğim kilo rekorudur
Demek bugunde yapabilsen sporla 6 lı rakamları görürmüşüm ama ihtimal yok bugun sohbet var .
Planım şu hanımlar : bu diyeti ilk fırsatta yine yapıcam aralardada kilo almamayı hedefliycem inş . Yapabilirmiyim ? Onuda önümüzdeki haftalar gösterecek
Bir dip not düşmek istiyorum !
Sürekli bu şekilde beslenen arkadaşlar var aranızda ve butur beslenme 4-5 günden sonra etkisini kaybeder ve rutin diyetlerde haftada ne veriliyorsa o civarda vermeye başlar bünya çünki bu tarz yemege alışır . Egerki fırsatım olsa bile bu tip beslenmeyi 4-5 günden fazla yapmam şahsın adına , çünki boş yere hem kendimi zorlamış olurum hemde saglıksız beslenmiş olurum kiloda diger normal diyetler gibi gitmeye başlar !!
Ceyda bu mesaj birazda sana
tebriklerrrrrrrrr TubacımmmÇok şükür 8 li rakamları ucundan gördüm
Aynen canim tebrikler insallah 70leride göreceksinÇok şükür 8 li rakamları ucundan gördüm
Evet canım benim oğlan resimdeki. Ismi asfar hatta nickim de oradan geliyorBenimde oğluşum var avatarındaki resim kedin mi
Yok güzellik yahu normal bir durum değil ki bu. 25 günde 7 kilo alabilecek ne yemiş olabilirim ama di mi. 3 haftalık tuzsuz ve şekersiz beslenmeden sonra kortizonu bırakır bırakmaz normal beslenmeye geçebilirsin dediler. Turşuyu abarttım mesela şiştim daha ilk haftadan. Hipertiroididen sonra hipotiroidiye dönünce eskisi gibi yiyip yiyip kilo verme dönemindeki gibi davranmayı bırakamadım maalesefAaaabbbbboooowww nerelere gidemmm ben, seni izine çıkaran kafami nerelere vurayim
diyetisyen öğlen gelecekmiş@Betulina
@saydin78
Kuzular kilo bildirimi yapmadinizmi henüz
Valla zaman geçsin nasıl cezalı okuyorlar anlarsın bacım bizimki bu ara hırsızlığa taktı kafayı mutfak kapısını açık gördüğü an dalıyor ve bunu açlıktan değil hutsuzluktan yapıyorAaa neden cezalı ki canım yazikkkk
| 7.TAKIM HATUN KİŞİSİ | YAŞ | BOY | HEDEF KİLO | BAŞLANGIÇ KİLO | GEÇEN HAFTA KİLO | BU HAFTA KİLO |
| 31 | 1.67 | 75 | 86 | 86 | 85.5 |