Banaadaa bir ell atın valla canımmm bende de gide gidee 300 gramcıkk o kadar dikkat etmemme ve sporuma ragmenBetülüm banumu ve bünyesini nerden baksan 8 yıldır tanırım . Onun için normal canım hatta önceki yıllara göre gayat iyi gidiyor takımda olmasaydı çoktan moral bozukluguyla bozmuştu diyetiniona destek olmamız çok önemli
Ya hanımlar özellikle listedeki ve yapmaya öusaid olan hanımlar , haftaya takımca bu 4 günlük listeyi uygulasanız ne dersiniz ?Canımm valla seni kocamannn tebrikk ediyorum helall vallaa
Karacam o vakit iyi dinle canım .
Bütün bunları denemiş biri olarak sana tabsiyelerim var . Dukandan UZAK durun( ceyda duydun dimi ) , karatayın sürdürülebilirliği yok malesef . Diyetisyen diyetide malesafki takip ve hesap kitap ve zaman işi .
Hepiniz az çok saglıklı beslenme ne biliyorsunuz . Hayatınıza ögün saatlarinize göre kendinize düzen kurun . Kahvaltı , öğle , akşam olarak 3 öğün yiyin ( çok geç kalkışıyorsa 2 ögün olanilir .)
Eger açıkıyorsanız ara yapın açıkmıyorsanız ara yapmayın !
Egerki ögünlerde güzel yerdeniz vede şekerinizde dalgalanma olmazsa zaten araya gerek duymazsınız
Öğünletinizde salata ve yogurtda mutlaka yer verin ,
Yag kısıtlaması yapmayın ( abartmayında tabi )
Gece yogurt haticinde atıştırma yapmayın .
Ve en önemlisi az yemeyin ! Ama gl endeksine çok dikkat edin .
Bu çerçevede diyetimizi kendiniz oluşturun
Bu arada benim diyet konusunda başıcu kitabım montiğnac dır bundan 30 yıl önce fransız bir dr tarafından çıkarılmış bir kitaptır . Aradan 30 yıl geçtikten sonra bugun bizim bazı dr ve diyetisyenlerimiz yeni yeni bu kitaptaki söylemleri uyguluyor .
Benn varımm tatlımm lakin su listeyi atsanada tekrar ben ekran görüntüsü çeksemmYa hanımlar özellikle listedeki ve yapmaya öusaid olan hanımlar , haftaya takımca bu 4 günlük listeyi uygulasanız ne dersiniz ?
İnsnın birlikten kuvvet doguyor ben size yazmamış ve saydın bacım yapmamış olsaydı belki bırakmıştım
Ayy ablam yapabilir miyim ki Oyyy. Şimdi soz verip tutamasam biz onu 500 yapsakBu senin elinde verom
Şimdiden sözünü alabilirmiyim haftayada 1 kilo?
Kızzz eti puff sanada helal olsun vallahh yaa patates kzıartmasıyla götürdün he vaallah eksiyiiAyy ablam yapabilir miyim ki Oyyy. Şimdi soz verip tutamasam biz onu 500 yapsak
Banum biliyorum yaptıgın diyetin hakkını istiyorsun haklısında ama bünyenide biliyorsunaeben abam bilgilerin gerçek döylüyorum altın degerinde
şuan son 6 yıldır regli oluyorsam her ay inanki snein sayende iyiki seni tanıdım
ve seninle bilirikte montiagne ve gi senden ögrendim , bilgileirn çok önemi ve degerli
bende saat 4 gibi yaptıgım ara ögünümü kaldırmak istiyorum ?
yada onu 5 gibi yesem yanında cevizle filan eve gince mi yemesem ne dersin ?
7.TAKIM HATUN KİŞİSİ | YAŞ | BOY | HEDEF KİLO | BAŞLANGIÇ KİLO | GEÇEN HAFTA KİLO | BU HAFTA KİLO |
31 | 1.67 | 75 | 86 | 86 | 85.5 |
Merhaba gunaydin
Sıra geldi bildirime
geçen hafta 86.6 kg
Bu hafta 86.5
Giden.100.gr.
Yuzde.hesap etmedim listede degilum diye..
Aslinda.sali.gunu 86.2.görmüştüm ama.ce.eeee.dedi.bir.dahada gelmedi
Sonra da bozuk.moralle.yapilan mini kacamaklar.ve.sonuc bu..
Hic yoktan iyidir diyorum. Gitti mi.gitti.yani.
Banum biliyorum yaptıgın diyetin hakkını istiyorsun haklısında ama bünyenide biliyorsun.
Egerki 5 te işte ara gibi degilde ögün gibi yiyeceksen ( öğleden yemek kaşırsa) banada öantıklı gelir , erken yemiş arada yapmamış olursun .
Bu haftada öyle dene bakalım
Ama öncelikle artık beklentini yüksek tutma lütfen bu seni geriyor biliyorsunki buda kilo vermeye engel
kesinlikle -, -dirAz kilo verdim.diyeee uzulmeee.cok.verdim diyee.sevinmee.ey.ahaliii
Şaka 1.yana az.verdim diye üzülmeyin diyor.bir.diyetisyen
100 gr.bile olsa1
100 gr lik bir margarine bakin
Ne.çok geldi gözünüze değil mi
Bence de
sen azzzz yedinBanaadaa bir ell atın valla canımmm bende de gide gidee 300 gramcıkk o kadar dikkat etmemme ve sporuma ragmen
Sağol canım ...eminim sende çok iyi verdin bu hafta canım .
Daha aebeni listeden istese de çıkarmam ... diyet yapınca seferoğlu , yaptığı hafta hakem oluyortellioğlu aus bunu bi hafta yedi daha da yemez
Evet canım çok yemelerm yoktusen azzzz yedinyanlış mı hatırlıyorum
Nare83 canım .. lütfen her artı kıymetli ...biliyorum anlıyorum da seni . Neden gr gr diyorssun ?
Ama bünyen böyle.
Ve aynı bünye ..pes edip diyeti bırakırsan 80 olacak .
O yüzden bırak 3-4 ay sonra 80 i görmek yerine gr gr gitsin 70 olsun canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?