Karacam o vakit iyi dinle canım .Ya ben tamamen ne yapacağımı bilmemekten o kadar bıktım o kadsr sıkıldımki artık bu kilo alıp vermekten kısır döngü oldu artık bu. Dukan yaptım bir dönem bobreklerimde çok ciddi sorunlar oldu, sonra verdiklerimi geri aldım, sonra karatay yaptım kolesterolüm yükseldi kalp çarpıntım oldu. Olmuyor böyle dedm diyetisyene gittim herşey gram hesabı, herdey saatli bu hiç bana göre değil.Karatayi sevmiştim aslında, yaşam biçimi olarak uygulayabilecegimi düşünüyordum ama oda olmadi. Ben çocukluğumdan beri uyku düzeni olmayan biriyim, depresifim de bir anım bir anıma uymuyor. öyle olunca da saatler sıkıntı
İyigeceler hanımlar bugün iş görüşmesine gittim ptesi başlıycam Allah izin verirse.görüşmeye gitmeden önce sosyete pazarı ordan çıkıncada kv ye gittim sağ oldun yemek haZırlamış banada rahatlık oldu.geçmişi okumadan önce menümü paylaşayım
Sabah
2 yumurta
4 parmak kadar tost
Zeytin peynir
Öğlen
Yok
İkindi
Yoğurt
Akşam
Keşkek
Fasulye kavurma
4 kaşık makarna
Ara
Ceviz elma
Su 1 spor 8519 adım
ilaçların etkisidir canım, geldiği gibi gitmesini de bilir o yağlar, sopanın ucunu göster onlaraHastaneden eve geldiğimde 64tüm. 25 günde + 7 kilo
Saydın bacı bizi çatlatacak herhal
Bencede normal değil elifimYok güzellik yahu normal bir durum değil ki bu. 25 günde 7 kilo alabilecek ne yemiş olabilirim ama di mi. 3 haftalık tuzsuz ve şekersiz beslenmeden sonra kortizonu bırakır bırakmaz normal beslenmeye geçebilirsin dediler. Turşuyu abarttım mesela şiştim daha ilk haftadan. Hipertiroididen sonra hipotiroidiye dönünce eskisi gibi yiyip yiyip kilo verme dönemindeki gibi davranmayı bırakamadım maalesef
Ama şimdi patoloji sonucum çıktı tiroid ilacıma başladım artık dengeye giricek bünyem inşallah. Şekeri sıfırlıyorum yine söz kaptanım
Amin canım inşallah inan bugünlerdeki tek dileğimAynen canim tebrikler insallah 70leride göreceksin
TELLİOĞULLARI
1.Ausencia 1200 gr
2.saydin78
3. @ervahafsa
4. @Matematikhocasi
5.Nare83
6.Betulina
7. @roxen2303 700gr
8. @Ahu060812
9. @Sherrysherrylady
10.Ausencia 1000gr
11.Ausencia 500gr
Toplam :
SEFEROĞULLARI
1. @vorones 900gr
2.Davina 200gr
3. T tuba52 300gr
4. @nananais 500gr
5. @ErSeSi
6.DelyDoly 300gr
7.DelyDoly
8.DelyDoly 900gr
9.DelyDoly 2300gr
10.Ausencia 500gr
11.Ausencia
12.Ausencia
Banuş o şişlige göre iyi kuzumgeçen hafta :75,5
bu hafta :75,3
giden :200 gr
monti kitabını yalayanlardanda bu beklenir zaten refim
Vakit bulur bulmaz, senin bu haftaki menülerine toplu bir bakış yapacağımgeçen hafta :75,5
bu hafta :75,3
giden :200 gr
Canımm valla seni kocamannn tebrikk ediyorum helall vallaaBanuş o şişlige göre iyi kuzum
Bak haftaya puf diye ineceksin
Betülüm banumu ve bünyesini nerden baksan 8 yıldır tanırım . Onun için normal canım hatta önceki yıllara göre gayat iyi gidiyor takımda olmasaydı çoktan moral bozukluguyla bozmuştu diyetiniVakit bulur bulmaz, senin bu haftaki menülerine toplu bir bakış yapacağımMerak ediyorum, gözümüzden kaçan bir durum mu var
Ama kesinlikle + yerine - olması çok sevindirici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?