Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Karacam o vakit iyi dinle canım .
Bütün bunları denemiş biri olarak sana tabsiyelerim var . Dukandan UZAK durun( ceyda duydun dimi ) , karatayın sürdürülebilirliği yok malesef . Diyetisyen diyetide malesafki takip ve hesap kitap ve zaman işi .

Hepiniz az çok saglıklı beslenme ne biliyorsunuz . Hayatınıza ögün saatlarinize göre kendinize düzen kurun . Kahvaltı , öğle , akşam olarak 3 öğün yiyin ( çok geç kalkışıyorsa 2 ögün olanilir .)
Eger açıkıyorsanız ara yapın açıkmıyorsanız ara yapmayın !
Egerki ögünlerde güzel yerdeniz vede şekerinizde dalgalanma olmazsa zaten araya gerek duymazsınız
Öğünletinizde salata ve yogurtda mutlaka yer verin ,
Yag kısıtlaması yapmayın ( abartmayında tabi )

Gece yogurt haticinde atıştırma yapmayın .

Ve en önemlisi az yemeyin ! Ama gl endeksine çok dikkat edin .

Bu çerçevede diyetimizi kendiniz oluşturun

Bu arada benim diyet konusunda başıcu kitabım montiğnac dır bundan 30 yıl önce fransız bir dr tarafından çıkarılmış bir kitaptır . Aradan 30 yıl geçtikten sonra bugun bizim bazı dr ve diyetisyenlerimiz yeni yeni bu kitaptaki söylemleri uyguluyor .

***7.TAKIM 491. ETAP***

Betulina(82.9///%)
saydin78(68.1///%)

ervahafsa(74.5///%)
Davina(92.2///%)
tuba52(90.1///%)
roxen2303(65///%)
Ausencia(75.3///%)
masumm(75.5///%)
DelyDoly(94,3/94/0,30/%0,32)
Dersaadet_(82.2//%)
4. takimdan transfer oldu
.
cydnz_1(87.2///%)yeni üye başlangıç tarihi 24 ekim, başlangıç Kilosu; 90, hedef Kilosu; 60

7. Takım Ortalaması: %

Hadi hayırlı olsun ahum inşallah gönlüne göre olur

Bencede normal değil elifim verirsin kuzum saglıgın iyi olsunda

@aeben geldi yeşil vadide mertlik bozuldu saydin78 2500 kilo vermemişse yeşil vadiyi unutalım bu hafta

Merhaba gunaydin
Sıra geldi bildirime
geçen hafta 86.6 kg
Bu hafta 86.5
Giden.100.gr.
Yuzde.hesap etmedim listede degilum diye..
Aslinda.sali.gunu 86.2.görmüştüm ama.ce.eeee.dedi.bir.dahada gelmedi
Sonra da bozuk.moralle.yapilan mini kacamaklar.ve.sonuc bu..
Hic yoktan iyidir diyorum. Gitti mi.gitti.yani.

geçen hafta :75,5
bu hafta :75,3
giden :200 gr

Vakit bulur bulmaz, senin bu haftaki menülerine toplu bir bakış yapacağım Merak ediyorum, gözümüzden kaçan bir durum mu var
Ama kesinlikle + yerine - olması çok sevindirici

aeben geldi yeşil vadide mertlik bozuldu saydin78 2500 kilo vermemişse yeşil vadiyi unutalım bu hafta
Ben size ne dedim evucunuzu yalayın bu hafta

Telli ogulları daha kilo bilgirmedi betülüm hiç belli olmaz austa az vermemiş hani
Şişim diye diye sag gösterip sol vuruyo

Vakit bulur bulmaz, senin bu haftaki menülerine toplu bir bakış yapacağım Merak ediyorum, gözümüzden kaçan bir durum mu var
Ama kesinlikle + yerine - olması çok sevindirici
Betülüm banumu ve bünyesini nerden baksan 8 yıldır tanırım . Onun için normal canım hatta önceki yıllara göre gayat iyi gidiyor takımda olmasaydı çoktan moral bozukluguyla bozmuştu diyetini ona destek olmamız çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…