Nare83 canım .. lütfen her artı kıymetli ...biliyorum anlıyorum da seni . Neden gr gr diyorssun ?
Ama bünyen böyle.
Ve aynı bünye ..pes edip diyeti bırakırsan 80 olacak .
O yüzden bırak 3-4 ay sonra 80 i görmek yerine gr gr gitsin 70 olsun canım .
Deli kız 500 dk spor ne demekBanaadaa bir ell atın valla canımmm bende de gide gidee 300 gramcıkk o kadar dikkat etmemme ve sporuma ragmen
Kız sen böyle yazınca ben kendimi bir şey sanıyorumyemek degilde , kuryemiş süt gibi yesem ? z olur ama degil mi ?
yemekte yiyemeye bilirim çünkü bazen çok yogun oluryorum çıkmadan
ama o arayı kaldırcamm ben öglen 1 de yemek yesem , evde 6:30 da yedigimi düşünürsemm çokmu uzun llmuş oluyor
bu hafta bi ara yapmaym bakalım nasıl olcak öglen yemegine fındık, ceviz ekleyim bi
Anladimm canim yani yogurtu bi ara fazla tükettim herhalde ondan bu hafta bi degisiklik yapacagim.Tavsiyen varsa valla sevinirimDelyDoly canım denk geldikçe senin menülerine de yazıyorum , genelde günü sabah/akşam yapıp kapatıyorsun . Evet iki öğün doyurucu yiyorsun ama sadece 2 öğün .
Bence 300 gr mın ana sebebi bu .
Salatasız , yoğurtsuz , ara öğünsüz olman .
İçtiğin bitki çaylarını ara öğün sayıyorsun ama değil gülüm .
Wc tartıda artı yapıyor biliyorsun zaten saydının . Birazda Önceki hafta verdiğin 1.8 etkisi bu egerki bu hafta 4 günlük diyeti yapmasaydın sabit yada artı çıkma ihtimalin vardı bence .Kusura bakmayın şekerler merak ettirdim sizleri, anneme geldim sabah yazamadim. Bende durumlar pek iyi değil bende bu hafta.aeben canım neden böyle oldu anlamadım çarşamba sabahı 67,1 di, 67,4 çıktı 2 gündür lavaboya çıkamadım onun etkisi de vardır
Geçen hafta: 68,1
Bu hafta: 67,4
Fark: 700 gr.
Yüzde: 1,03
Galibaa vucudumu sasirtmamm lazimm guzelim bence ondan su listeyi yaosam senin ama tekrar atsan olma mi ekran goruntu alacagim.Acayip soktayim umudum yuksekti bu hafta ama puffDeli kız 500 dk spor ne demekceydayla alıştırdınız bünyeyi
Bu hafta senin menülere dikkat edemedim dolm . Azmı yiyorsun ? Çok az yiyip buladar spor yapıyorsan bünyeyen klitlenmiş ve tepki veriyor olabilir sonuçta çok akıllı bir vucud yaratmış rabbım kilo vermeye değil kendini korumaya programlı
Az yiyorsan yemeni artır sporuda gün aşırı yap varsın 1 hafta kilo verme ama bünyen yerine gelsin dolim
Ya aus sende hiç toz yutmuyon ya
Sağol canım ...eminim sende çok iyi verdin bu hafta canım .
Daha aebeni listeden istese de çıkarmam ... diyet yapınca seferoğlu , yapmadığı hafta hakem oluyortellioğlu aus bunu bi hafta yedi daha da yemez
İlk 2gün .
Sabah : 2 yumurta
Öğlen: tonlu salata . Yogurt.
Akşam : 1 kase çorba . Yogurt
3. Ve 4 günler
Sabah : meyve . Süt/ yogurt.
Öğlen : 4 köfte kadar et . Salata
Akşam : tav. 2 but . Salata .
Günde 3 lt su
2 kupa yeşil cay .
Bi arkadaş gurubunda Diyetisten hanım yazdı . Takılan ve hızlı vermek isteyen için veriyormuş bu listeyi .2 kilo verdi herkes dedi . Tanıdıklarımda yaptı onlarda güzel sonuç aldı canım
Tamamdır tatlımm yarın itibariyle ben başlarımmm yaa çokk tşekkür ederimmm
Tamammm canımmm tekrardan çok sağolasınnnHanımlar bana musade sohbet var görüşürüz akşama inş .
Kilo bildirimi
Gecen hafta 74 4
Bu hafta 74 0
Fark 400 gram
Ausencia haftaya beraber su dort gunluk aben ablamn diyeti yapalm mi bu hafta telli ogullari yyeniliyor herlde
Ya aus sende hiç toz yutmuyon yaçıkarmazsan çıkarma birde asıl listeye giremde gör hıh
7.TAKIM HATUN KİŞİSİ | YAŞ | BOY | HEDEF KİLO | BAŞLANGIÇ KİLO | GEÇEN HAFTA KİLO | BU HAFTA KİLO |
31 | 1.67 | 75 | 86 | 86 | 85.5 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?