Selam kizlar.
Bugün bir arkadasa oturmaya gitmistim.Ama o kadar cok sey yapmiski yaaa.Yemesemde ayip olurdu.
1 tane katmer pogaca,yarim kiymali börek,4 kasik kisir ve yarim dilim kek yedim maalesef.Ama bunlari yedigim icin ne ara ne öglen nede aksam yemegi yemedim.Spor yapmak istiyordum ama karnim ve belim agriyor bugün.Cok hosuma giden birsey oldu.Arkadaslar dedilerki sen cok zayifladin yaa.Bende dedim yok ya daha 10 kilom var.Kac kilosun diye sordular.Bende söyleyince dediler en cok 57 gibi duruyorsun.Versen bile en cok 5 kilo ver dediler.Sonra tanidik bir teyze geldi.Bana sarilip öperken dediki,iste Duygu gibi olucan.Fistik bu fistik dedi
Hosuma gitti.Demekki oldugumdan daha zayif duruyorum.Ve bunu saglikli beslenmekle Leslie'ye borcluyum.
Cok güzelde giyindim bugün.Resmen kendimi hos buluyorum yeniden.1 senedir kendimden igreniyordum.Gecenlerde gittim kendime bir sürü kemer aldim.belim yaglardan kurtuldugu icin kemer cok yakisicak diye düsündüm.Bugünde takmistim zaten.Offff kizlar bu gidisle esimi batiricam ben.Daha neler neler almak istiyorum ben yaa
darisi basima azerim
selam kızlaar... cuma ablam gwldi antalyadan bugün 4 de gitti.... eve yeni geldim kızçelere bi bakim dedim.. kırmızım sınavın kötü olmuyş bi dahakine inş....azeri seninde doğumgünün kutlu olsun tekrar....
benim kide 12 marttı doğumgünüm 1 dilim pastayla atlattım.. ama başka kaçamak larım oldu neyse önümüzdeki günlere bakalım..........
selam kızlaar... cuma ablam gwldi antalyadan bugün 4 de gitti.... eve yeni geldim kızçelere bi bakim dedim.. kırmızım sınavın kötü olmuyş bi dahakine inş....azeri seninde doğumgünün kutlu olsun tekrar....
benim kide 12 marttı doğumgünüm 1 dilim pastayla atlattım.. ama başka kaçamak larım oldu neyse önümüzdeki günlere bakalım..........
Gunaydin sekerlerr...hadi toplanin bakem...kimler kacamak yapmis...siraylan dovucem
ben haftasonumu kazasiz atlattim...hic kacamak yok ama sporda yok..insallah bugun istensonra yaparim..
Saferancim gecmis dogumgunun kutlu olsun bitanem...hafta sonu girmeye pek sansim olmadi..
dogacim sana gunaydin gulum
pazar günü cozuttum ama 2 gün çok yürüdüm 3 saatden fazla dışarda yürüdüm yarım saatda bandda karşılar işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?