Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

darisi basima azerim

kızlarr merhaba..
haftasonu sebebiyle internetten uzak kaldım ama diyetten uzak kalmamaya çalışıyorum.. bugün yine yoğun bir program vardı, oğlum da geç uyudu.. kendimi yatağa atmıştım ki paylaşım yapmadığımı hatırladım.. yataktan kalkmaya üşendiğim için telefondan 2 saatte söyleyeceklerimi yazdım.. tam gönderecekken sayfa kendi kendine yenilendi maalesef ve tüm yazdıklarım gitti :) ben de şimdi kalktım bilgisayardan yazıyorum

bugün yediklerimi yazayım size

1 bardak portakal suyu (kahvaltıdan 1 saat önce)

sabah: 2 yumurta ile sahanda peynirli yumurta, 1 domates, 1 salatalık, 5 zeytin, biraz beyaz peynir

öğlen: tavuklu salata ve yoğurt( tavukları biraz soya sosu ile tavada çevirip salatanın üzerine koydum)

akşam: marine somon füme ve salata

yatmadan: 1 kuru kayısı

bugünkü egzersizim olarak da bütün gün egenin peşinde koşturmayı ve sonrasında alışveriş merkezinde 3 saatlik gezintimi sayabiliriz.. oğlum pusette oturmayı pek sevmediğinden biraz babanın biraz benim kucağımdaydı (burada ağırlık çalışması yaptım)

kucakta olmadığı zamanlarda da zaten elimden tutup beni bir yerlere çekiştirdi, ona yetişmek için eğildiğimden karın kaslarım da çalışmış oldu

şaka bir yana epey yorulmuşum.. yarın sabah annemlere kahvalttıya gideceğiz, arkasından da bebek bekleyen arkadaşlarımızın bebek odasını görmeye.. anneme kahvaltıya börek v.s. yapma dedim ama arkadaşlarda nasıl idare edicem bilmiyorum.. sağolsunlar yemeyi ve yedirmeyi çok severler.. yarını da kazasız belasız atlatırsam süper olacak.. haftaiçi zaten kolay..

kendinize çok iyi bakın... muhtemelen yarın akşam da yatmadan buralarda olurum..

s.a kizlar gunaydin gununuz aydin hayatiniz renkli olsun.herkesin ideal kilosu gerceklessin.
azerim pazartesi toplaniyoruz9.30 da herkes ordam olur sende gel emi beni yalniz biurakma .
frangipani spor calisman cok hosuma gitti aynisini benim oglanla yapiyoruz oda bi babaya bi bana gitmeyi seviyor kaldir indir guzel spor oluyor evimde 3 katli o merdivenleri indir cikar bayagi yogun spor calisiyoruim yani.neyse ben simdi bi yuruyuse cikayim iki saat sonra gelirimmucuks opuldunuz

selam kızlaar... cuma ablam gwldi antalyadan bugün 4 de gitti.... eve yeni geldim kızçelere bi bakim dedim.. kırmızım sınavın kötü olmuyş bi dahakine inş....azeri seninde doğumgünün kutlu olsun tekrar....
benim kide 12 marttı doğumgünüm 1 dilim pastayla atlattım.. ama başka kaçamak larım oldu neyse önümüzdeki günlere bakalım..........

kızlar benim diyet bu gün yalan oldu küçük oğlum pide almaya gitti orda küncülü (susamlı)ekmek deriz ondan yaptırmış onu götürdüm ondan sonra hayvanat bahçesine gittik 3.30 a kadar gezdik ayaklarımız kopdu türkiyenin en büyük zooo su ayıpdır söölemesi yürü yürü bitmedi acıktık ordan hadi kebapcıya eee gel yeme onu da yedim de yedim yaneeeee aman napıym pişman deilim işte bööle
haaaa bide tartı meselesi varki beni ters yüz etti resmen dün 1.5 saat yürüdüm tartı aldım gelirken benimki eski tipdi dijital aldım anaaaa2 kilo fazla napıym şimdi bunu kale almayıp klasiklemi devam edeyim napayım şaştım kaldım

Ayyy dogum günün kutlu olsun canim.Kac oldun bakem???Demek sende balik burcusun he benim gibi.En aglak burcuz biz yaa demi

dogum gunun kutlu olsun

senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun canımm..

merhaba kızlarr.. ne yazıkki haftasonunu yine yoğun tempolu bir pazar günü ile bitirdik, ben yine hiçbir şey anlamadım bu iki günden.. bence haftasonu tatilleri 3 gün olmalı, o zaman birşeye benzer..

hemen bugün yediklerimi de sizinle paylaşıp yatıcam.. bu arada bu sabah tartıda 68,9 kilo çıktım.. fazla sevinç yapmicam çünkü geçen hafta da 70,4'ü görmüştüm ama sonra 300 gr geri gelmişti bir süre 6larda kalmadan fazla sevinmeyeceğim..

sabah: yumurta, domates, beyaz peynir, zeytin, light reçel..

öğle: ızgara tavuklu salata ve ayran

ara: ufak bir tuzlu kurabiye ve bir adet küçük tartölet.. :26: bu ikisi gerçekten küçüktü.. misafirliğe gittik, önüme bir tabak dolusu tatlı&tuzlu kurabiye geldi.. hele tartöletler çok iştah açıcıydı ama ben sadece 2 tane yedim..

akşam: menemen ve bir bardak light süt

yarın görüşürüz...

herkese iyi geceler...
sanırım coğunluğun hafta sonu bol kalorili gecmiş ben hiç saymıyım
reglim yaklastı o kadar tatlı isteğim varki anlatamam
ve bu bi kaç haftadır diyetten uzaklastım içimden de gelmiyor nedense adapte olamıyorum..

Gunaydin sekerlerr...hadi toplanin bakem...kimler kacamak yapmis...siraylan dovucem

ben haftasonumu kazasiz atlattim...hic kacamak yok ama sporda yok..insallah bugun istensonra yaparim..

Saferancim gecmis dogumgunun kutlu olsun bitanem...hafta sonu girmeye pek sansim olmadi..

dogacim sana gunaydin gulum

günaydın kırmızım........

pazar günü cozuttum ama 2 gün çok yürüdüm 3 saatden fazla dışarda yürüdüm yarım saatda bandda karşılar işallah

...........................

Son düzenleme:
gunaydınn kızlarr ben 4. takımdan mınnos dusundum tasındım cok ıyı kızlarsınız bıde cok seker yaa hep okuyorum yazdıklarınızı . benı haın emelllerınıze alet etmeyecegınızı dusunerekten sıze arada sırada mısafırlıge gelmek ıstıyorum tabı rahatsız etmezsem sekerlerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…