Kızzz etipuff 510 dakika spor gelen giden ağırlama servis saymıyorumm giden 300Ayy çok tatlisinn. Sakın haaa. Yapma etme yazıktır . Tamam ben yapmiyim sen de yapma emi . Abenim akıllı dellyy im .
boş boş oturup msj yazarak kilo vermeye çalışıyorumbanada bu dr deli diye gelmiycekler zaten sıfır nufus başladık kayseride oturan yokmu nufusuma alam
Hahhaa kızz kelebek dr musunn vere bana bir elbanada bu dr deli diye gelmiycekler zaten sıfır nufus başladık kayseride oturan yokmu nufusuma alam
Vallahh tatlımm göbeğim çatladı yaaa resmen 510 dakika sporum var gide gideee 300 gramm gitmişşş ben markete koşar
500gr vermisim65.0dan 64.50
Kızzzz öğretmen odasında kahnem kahnem guluom valla sayenizde. Dersé gidem ben. . Utanmali bu hafta dikkat etmeliyim oy.
Hahhaa kesin sonuçsa kuzumm Eskişehirliyim fabrikayı basarımmKoşma , yavaş yavaş yürü markete ..koşmaya ne hacetiki puf yersin verirsin bu hafta
Hocam tebrikler , sessiz ve derinden gidiyorsun her hafta
Gülmeeeee ... 100 gr erir çok gülersen ...ne gerek var senin gramlar pattisle gidiyor
acizane ayle hekimiyim,tut elimiHahhaa kızz kelebek dr musunn vere bana bir el
7.TAKIM HATUN KİŞİSİ | YAŞ | BOY | HEDEF KİLO | BAŞLANGIÇ KİLO | GEÇEN HAFTA KİLO | BU HAFTA KİLO |
31 | 1.67 | 75 | 86 | 86 | 85.5 |
Efenimmmacizane ayle hekimiyim,tut elimi
seferogluysan yap yap iyi gelirbende vero gibi
pattis ve aburcubur diyeti yapıcamm
seferogluysan yap yap iyi gelir
Hocam nerdesin yaaaa500gr vermisim65.0dan 64.50
Hee vallahhh yaz dohturrr yazzz vallahh yohsamm Eti fab yakacammYok o bizim has üyemiz .
Sen dely e yaz bir reçete seferoğluna has
Yok o bizim has üyemiz .
Sen dely e yaz bir reçete seferoğluna has
kuzum hastayım ya canım bişey istemiyor bide
Arada bir dilim pizza gordummenulerinin bazıları çok az sanki, öğünlerini meyve ile geçirmek aciktirmiyor mu ama genel guzel ve tam her zamanki gibi bu seferde mesajlarda da bir sıkıntı yok geçen hafta bir günde vardı
173kelebekolacam
bi de birroxen2303 afetimiz var... Boy kaçtı hatırlamıyorum, sayamayacağım kadar büyük bir rakam.. Kilo desen boyun yarısı... Ama kader onu bizimle diyet yapmaya mahkum etmiş O beden olmak istiyor, yapcak bi şey yok
bu hafta dondurmam var tatlı sayılırHe azıcıkroxen2303 ü dedikodu edek. Kız anam o boy kilo ile bi de tam diyet yapiyi
.ne tatlı yer ne ekmek. Kür neyin yapiodarısı bize
okuyunca nasıl bir tebessüm oluşturdunuz yüzümde siz ikinizbi demm spor yapıyoooo
Yokk Yokk
Ayy hadiii tatlım inşallah kız avatarını değişmişinn kafamm karıştıı yeni gelende çok oluncaa inşallahh iyidir sonuç kuzummkilo veren herkesleri tebrik ederim , sodalı ayran sonucunuda yarin yazarım 1 gün ara verip devam edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?