Tamam ilk fırsatta gidivem asmyebence yaptır.eksik de olsa en azından kullanman gereken miktar için düzeyini öğren.zaten artık asm lerde yapılıyor vardır aile hekimin.
İş için işverecek smmm yi aradım ne kadar çıkarcı insanlar işleri güçleri para olmuş zaten para vermeyecek bende ctesi gelemem dedim görüştüğümüz başkaları da var dedi yan çizdi iyi ozaman siz onlardan sonuç alın ona göre sonra konuşalım dedim almazsan alma çokta tın sonuç beklemede kızlar
döner süpermişşşşşşşşşşşşşpazar günü büyük toplantı var şirkette mecbur çalışıyoruz
simitler pogaçalar havada uçuşcakkkk ogünn
dışardanda döner söylencekk
çok iyi yapmışsınİş için işverecek smmm yi aradım ne kadar çıkarcı insanlar işleri güçleri para olmuş zaten para vermeyecek bende ctesi gelemem dedim görüştüğümüz başkaları da var dedi yan çizdi iyi ozaman siz onlardan sonuç alın ona göre sonra konuşalım dedim almazsan alma çokta tın sonuç beklemede kızlar
senBu kadar geçmişi kim okuyacak
Kaptanı deryamız, hoşgeldinBu kadar geçmişi kim okuyacak
ben şu an deneme üyesi oluyorum sanırımLütfen es geçmeyin ve fikrinizi belirtiniz..
Kızlar, Özellikle denemedeki üyeler..
Listemiz çok fazla ve denemedeki üyelerimiz çok. Liste maksimum 12 kişi, kaptan ve yardımcıları insiyatifi ile 15 e çıkabiliyor. Listem şuan 11 kişi ve 3 kişide izinden dönmek istiyorDenemede 5 kişi var ve ben kimseyi kırmak istemiyorum ama böyle yapıp hak yemekte istemiyorum. "Benim için motivasyon önemli, listesiz devam ederim yeterki kilo vereyim." diyorsanız zaten grubumuz burada, sonuna kadar devam ederiz ilk fırsat çıktığında (ki bu ne zaman olur söz veremiyorum) listeye alırım. Ama yok listede olmak istiyorum diyorsanız sizi başka takımlara yonlendirebilirim. Kardeş takım belirler iki takım beraber devam edebiliriz.
merhaba bayanlar iki gun yogun olucam pek yazamayabilirim bugunsabah tartildim
gecen hafta 72.500
bu hafta 72.100 (dun 71.600 cikmisti ama bugunu vermek zorundayim:)
fark -400
Kızz sen listede değilmiydin sanki listedesin giibii kuzumm yaa bilmedim kiii tuttum bırakamammm senii her 2 taraftadaben şu an deneme üyesi oluyorum sanırım
beni listeye dahil etmeyebilirsin, menülerimi paylaşırım yine benim için motivasyon öenmli.
nolur başka takıma gönderme beni
Sen bildirim yaptın mı, seninle @Dersaadet_ i bekliyorumben şu an deneme üyesi oluyorum sanırım
beni listeye dahil etmeyebilirsin, menülerimi paylaşırım yine benim için motivasyon öenmli.
benim için liste değil motivasyon önemli.zaten kendimi bir süre test etmek istiyorum.ne kadar yürütebilirim.Lütfen es geçmeyin ve fikrinizi belirtiniz..
Kızlar, Özellikle denemedeki üyeler..
Listemiz çok fazla ve denemedeki üyelerimiz çok. Liste maksimum 12 kişi, kaptan ve yardımcıları insiyatifi ile 15 e çıkabiliyor. Listem şuan 11 kişi ve 3 kişide izinden dönmek istiyorDenemede 5 kişi var ve ben kimseyi kırmak istemiyorum ama böyle yapıp hak yemekte istemiyorum. "Benim için motivasyon önemli, listesiz devam ederim yeterki kilo vereyim." diyorsanız zaten grubumuz burada, sonuna kadar devam ederiz ilk fırsat çıktığında (ki bu ne zaman olur söz veremiyorum) listeye alırım. Ama yok listede olmak istiyorum diyorsanız sizi başka takımlara yonlendirebilirim. Kardeş takım belirler iki takım beraber devam edebiliriz.
ben şu an deneme üyesi oluyorum sanırım
benim için liste değil motivasyon önemli.zaten kendimi bir süre test etmek istiyorum.ne kadar yürütebilirim.
aynen canım sefer telli takılırız bide free liste yapar senin ve diğer liste dışındakilerle yarışırız.ben şu an deneme üyesi oluyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?