Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızzz eti puff sanada helal olsun vallahh yaa patates kzıartmasıyla götürdün he vaallah eksiyii
He sağol valla ben de sevindim. Az daha dikkat edem.dedim . Ama gel gör ki gene yedim bal kaymak wuy uwy hem de petibor biskuvinen. . Neyse pes etmek yok. Zayiflayacagimi hissetmek çok guZEL
Yaz in 58 olmaliyim en az. :)

benle aynı boyda kardeşim 57 kilo olmusta ağlıycak nerdeyse aramızda 25 kilo var yaaaa

He azıcık roxen2303 ü dedikodu edek. Kız anam o boy kilo ile bi de tam diyet yapiyi
.ne tatlı yer ne ekmek. Kür neyin yapio darısı bize

He sağol valla ben de sevindim. Az daha dikkat edem.dedim . Ama gel gör ki gene yedim bal kaymak wuy uwy hem de petibor biskuvinen. . Neyse pes etmek yok. Zayiflayacagimi hissetmek çok guZEL
Yaz in 58 olmaliyim en az. :)
Hemennn gidip kaymak maymak eti puff cin ne varsa alıyorum

Aslanım serii valla dedigin doğru . 100 gr verince nasıl uzulmustum. Simdi de bu 900 gr ma sevinmemeli. Ters teper valla

Hemennn gidip kaymak maymak eti puff cin ne varsa alıyorum

Aynen bende eziyete aç kalmaya ne gerek ...ye mis gibi pattis kızartma , bal kaymak , abur cubur ...sonra perş. akşamı çay saati kuru çay bi tek ...bir tek gece ileee hooooop 900 gr .
Tuttum bu işi ben .

bide eti puff neyim yiyiyp verenler var ayyy onlar burda da mı var.gecen hafta sadece 2 kere 1er kare bitter yedim ne oldu eksi 1 anca

Aynen bende eziyete aç kalmaya ne gerek ...ye mis gibi pattis kızartma , bal kaymak , abur cubur ...sonra perş. akşamı çay saati kuru çay bi tek ...bir tek gece ileee hooooop 900 gr .
Tuttum bu işi ben .
Vallahh tatlımm göbeğim çatladı yaaa resmen 510 dakika sporum var gide gideee 300 gramm gitmişşş ben markete koşar

500gr vermisim 65.0dan 64.50

Tuttum bu işi ben .
Kızzzz öğretmen odasında kahnem kahnem guluom valla sayenizde. Dersé gidem ben. . Utanmali bu hafta dikkat etmeliyim oy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…