Mantikli ama o mesajlari okur genelde abla baska yontem bulman lazimBen artık aebeni etiketlemeyeceğimOndan bahsederken 5 harfli şifresini kullanmayı düşünüyorum
Mantikli ama o mesajlari okur genelde abla baska yontem bulman lazim
He sağol valla ben de sevindim. Az daha dikkat edem.dedim . Ama gel gör ki gene yedim bal kaymak wuy uwy hem de petibor biskuvinen. . Neyse pes etmek yok. Zayiflayacagimi hissetmek çok guZELKızzz eti puff sanada helal olsun vallahh yaa patates kzıartmasıyla götürdün he vaallah eksiyii
verdi vereceğini, gelecek hafta bir kaç güne de gönderdik mi bu iş tamamDoğru diyorsun ..arada kaynar etiektlenmezse diye şeyettiydimNeyse ...kaç hafta daha 2 kilo verebilir ki bir can
benle aynı boyda kardeşim 57 kilo olmusta ağlıycak nerdeyse aramızda 25 kilo var yaaaakelebekolacam
bi de birroxen2303 afetimiz var... Boy kaçtı hatırlamıyorum, sayamayacağım kadar büyük bir rakam.. Kilo desen boyun yarısı... Ama kader onu bizimle diyet yapmaya mahkum etmiş O beden olmak istiyor, yapcak bi şey yok
Ben artık aebeni etiketlemeyeceğimOndan bahsederken 5 harfli şifresini kullanmayı düşünüyorum
He azıcıkkelebekolacam
bi de birroxen2303 afetimiz var... Boy kaçtı hatırlamıyorum, sayamayacağım kadar büyük bir rakam.. Kilo desen boyun yarısı... Ama kader onu bizimle diyet yapmaya mahkum etmiş O beden olmak istiyor, yapcak bi şey yok
bi demm spor yapıyooooHe azıcıkroxen2303 ü dedikodu edek. Kız anam o boy kilo ile bi de tam diyet yapiyi
.ne tatlı yer ne ekmek. Kür neyin yapiodarısı bize
Hemennn gidip kaymak maymak eti puff cin ne varsa alıyorumHe sağol valla ben de sevindim. Az daha dikkat edem.dedim . Ama gel gör ki gene yedim bal kaymak wuy uwy hem de petibor biskuvinen. . Neyse pes etmek yok. Zayiflayacagimi hissetmek çok guZEL
Yaz in 58 olmaliyim en az. :)
verdi vereceğini, gelecek hafta bir kaç güne de gönderdik mi bu iş tamam
Aslanım serii valla dedigin doğru . 100 gr verince nasıl uzulmustum. Simdi de bu 900 gr ma sevinmemeli. Ters teper vallaAz kilo verdim.diyeee uzulmeee.cok.verdim diyee.sevinmee.ey.ahaliii
Şaka 1.yana az.verdim diye üzülmeyin diyor.bir.diyetisyen
100 gr.bile olsa .. Önemli olan yagdan gitmesi..
100 gr lik bir margarine bakin
Ne.çok geldi gözünüze değil mi
Bence de
Hemennn gidip kaymak maymak eti puff cin ne varsa alıyorum
Ayy çok tatlisinn. Sakın haaa. Yapma etme yazıktır . Tamam ben yapmiyim sen de yapma emi . Abenim akıllı dellyy im .Hemennn gidip kaymak maymak eti puff cin ne varsa alıyorum
Vallahh tatlımm göbeğim çatladı yaaa resmen 510 dakika sporum var gide gideee 300 gramm gitmişşş ben markete koşarAynen bendeeziyete aç kalmaya ne gerek ...ye mis gibi pattis kızartma , bal kaymak , abur cubur ...sonra perş. akşamı çay saati kuru çay bi tek ...bir tek gece ileee hooooop 900 gr .
Tuttum bu işi ben .
TELLİOĞULLARI
1. @Ausencia 1200 gr
2. @saydin78 700gr
3. @ervahafsa 400gr
4.BlueDesertRain
5. @masumm 200gr
6.Betulina
7. @roxen2303 700gr
8. @Ahu060812
9. @Sherrysherrylady 100gr
10.@Yenihayat2016 1000gr
11.@Ka-raca 500gr
Toplam :
SEFEROĞULLARI
1. @vorones 900gr
2. @Davina 200gr
3. @tuba52 300gr
4. @nananais 500gr
5. @ErSeSi
6. @DelyDoly 300gr
7. @Dersaadet_
8. @cydnz_1 900gr
9. @aeben 2300gr
10.@Derya_idil 500gr
11.@narin_nazenin 1300
12.@fatmanurkaya
Kızzzz öğretmen odasında kahnem kahnem guluom valla sayenizde. Dersé gidem ben. . Utanmali bu hafta dikkat etmeliyim oy.Aynen bendeeziyete aç kalmaya ne gerek ...ye mis gibi pattis kızartma , bal kaymak , abur cubur ...sonra perş. akşamı çay saati kuru çay bi tek ...bir tek gece ileee hooooop 900 gr .
Tuttum bu işi ben .
bide eti puff neyim yiyiyp verenler var ayyy onlar burda da mı var.gecen hafta sadece 2 kere 1er kare bitter yedim ne oldu eksi 1 anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?