benim benimAyy hadiii tatlım inşallah kız avatarını değişmişinn kafamm karıştıı yeni gelende çok oluncaa inşallahh iyidir sonuç kuzumm
kilo veren herkesleri tebrik ederim , sodalı ayran sonucunuda yarin yazarım 1 gün ara verip devam edeceğim
Çokkk zalımsınızz efenimmmDurum çok kötü değil tellim oğullarım , seferoğullarından bildirim yapmayan 3 kişi toplamda -600 kilo gelirse maç bizim
Ayy allahh seniii yaaaa bakalım kaç cm inceldinnn tatlımm yaa meraktayımmbenim benimbugün instagramda birşey gördüm göbek diye yanlış yeri ölçüyormuşum göbek deliğinin tam üstünden ölçmek gerekiyormuş
Benim 4 cm de kaldı .
Bu hafta es geçte...haftanın özetine roxen sahalara geri döndü diye manşet atayım
ayyy aklından geçse yeterabla sen bilirsin yükselen tansiyonu ne düşürür
şimdi içtim ablam , benim normal tansiyonum 5-8 , 5-9 şuan 8 - 12 olmuşLimonlu su canım ... Kaç tansiyonun ?
yehhhh huuuuuDurum çok kötü değil tellim oğullarım , seferoğullarından bildirim yapmayan 3 kişi toplamda -600 kilo gelirse maç bizim
Durum çok kötü değil tellim oğullarım , seferoğullarından bildirim yapmayan 3 kişi toplamda -600 kilo gelirse maç bizim
Yaw yapmayın allansen valla benim yüzümden pattis yiyen olursa üzülürüm haaa. Ay ben ne re ler é gidem. Takimi dà rezil etcem.. lakin şu var. Patates kızartması sini aksam değil sabah yiyodum ya. Yakıom zaarAY KIZLAR BEN VERO GİBİ PATTİS NEYİM YESEM OLURUM 80 KİLO 1 HAFTADA ALMAYIM ANAM BEN
Ayy çok canim çekti simit ..Ama su kusan smile iggyy tiksindim valaapazar günü büyük toplantı var şirkette mecbur çalışıyoruz
simitler pogaçalar havada uçuşcakkkk ogünn
dışardanda döner söylencekk
Yaw yapmayın allansen valla benim yüzümden pattis yiyen olursa üzülürüm haaa. Ay ben ne re ler é gidem. Takimi dà rezil etcem.. lakin şu var. Patates kızartması sini aksam değil sabah yiyodum ya. Yakıom zaar
Biz öleceğini tahmin ediyodukta belki atlatır diyodumOyyy kıyamam ...daha bu sabah mesajını alıntılayıp öpücük yolladım onlara
İş için teşekkür ederim de Senin tavuklardan bahsetmemiştinYa ahunur alem kadınsın
Demek yumurtadan kesildi kilo aldı heyahu bizimkiler hala yumurtluyo gene getirmiş eşim 1 koli kadar
Yeni işinde hayırlı olsun
Rabbim hakkında hayırlısını versinbende bir iş için ugraşıyorum benim için çok hayırlı olacak inş olursaa
Hazır bulmuşken bende bişey sorayım bu d vitamini ni tahlil yaptırmadan kullansak olurmu bende eksik olduğunu düşünüyorumhosbuldum canım crom tablet mi var crom verdi demişsin.ben biraz sahalardan uzak kaldım.2016 şubata kadar istanbulda aile hekimiydim eş durumundan kayseriye geçtim gecerken istifa edip toplumsağlığı merkezinde göreve başladım.oyüzden ilaçlardan biraz uzak kaldım.
şimdi yeniden aile hekimliğine döndüm.
Canım zaten yumurtaya başlayalı daha 1 sene olmamıştı bu cinsler 3 yıl falan yumurtluyorlarmış biz kış arası verdi sandık o yüzden kesmedik zaten civcivden büyütmüştük onu oğlum da sabah diyoki hiçbirini kesemezsin hepsi eceliyle ölür bu gidişle de kesemeyiz sanırım hiçbiriniKuzum tavuk yumurtadan kesilince kesilir aklında bulunsunAnadolu kuralı
oyy yavrum ya kıyamam ona
bence yaptır.eksik de olsa en azından kullanman gereken miktar için düzeyini öğren.zaten artık asm lerde yapılıyor vardır aile hekimin.Hazır bulmuşken bende bişey sorayım bu d vitamini ni tahlil yaptırmadan kullansak olurmu bende eksik olduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?