Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy hadiii tatlım inşallah kız avatarını değişmişinn kafamm karıştıı yeni gelende çok oluncaa inşallahh iyidir sonuç kuzumm
benim benim bugün instagramda birşey gördüm göbek diye yanlış yeri ölçüyormuşum göbek deliğinin tam üstünden ölçmek gerekiyormuş

Durum çok kötü değil tellim oğullarım , seferoğullarından bildirim yapmayan 3 kişi toplamda -600 kilo gelirse maç bizim
yehhhh huuuuu
şaka şaka kisme mahzun olmasın! Hepimiz eksilelim, herkes eksilsinnnn inşallah

AY KIZLAR BEN VERO GİBİ PATTİS NEYİM YESEM OLURUM 80 KİLO 1 HAFTADA ALMAYIM ANAM BEN
Yaw yapmayın allansen valla benim yüzümden pattis yiyen olursa üzülürüm haaa. Ay ben ne re ler é gidem. Takimi dà rezil etcem.. lakin şu var. Patates kızartması sini aksam değil sabah yiyodum ya. Yakıom zaar

Oyyy kıyamam ...daha bu sabah mesajını alıntılayıp öpücük yolladım onlara
Biz öleceğini tahmin ediyodukta belki atlatır diyodum
Ya ahunur alem kadınsın
Demek yumurtadan kesildi kilo aldı he yahu bizimkiler hala yumurtluyo gene getirmiş eşim 1 koli kadar

Yeni işinde hayırlı olsun
İş için teşekkür ederim de Senin tavuklardan bahsetmemiştin nerde bakıyorsunuz ?bende günlük 2-3 yumurta alıyorum da daha küçük tavuklarda var içinde.
bende bir iş için ugraşıyorum benim için çok hayırlı olacak inş olursaa
Rabbim hakkında hayırlısını versin
Hazır bulmuşken bende bişey sorayım bu d vitamini ni tahlil yaptırmadan kullansak olurmu bende eksik olduğunu düşünüyorum
Kuzum tavuk yumurtadan kesilince kesilir aklında bulunsun Anadolu kuralı
Canım zaten yumurtaya başlayalı daha 1 sene olmamıştı bu cinsler 3 yıl falan yumurtluyorlarmış biz kış arası verdi sandık o yüzden kesmedik zaten civcivden büyütmüştük onu oğlum da sabah diyoki hiçbirini kesemezsin hepsi eceliyle ölür bu gidişle de kesemeyiz sanırım hiçbirini

oyy yavrum ya kıyamam ona

Hazır bulmuşken bende bişey sorayım bu d vitamini ni tahlil yaptırmadan kullansak olurmu bende eksik olduğunu düşünüyorum
bence yaptır.eksik de olsa en azından kullanman gereken miktar için düzeyini öğren.zaten artık asm lerde yapılıyor vardır aile hekimin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…