Yeni çıktım diyetisyenden , bildirimimi yapayım :)
Lütfen es geçmeyin ve fikrinizi belirtiniz..
Kızlar, Özellikle denemedeki üyeler..
Listemiz çok fazla ve denemedeki üyelerimiz çok. Liste maksimum 12 kişi, kaptan ve yardımcıları insiyatifi ile 15 e çıkabiliyor. Listem şuan 11 kişi ve 3 kişide izinden dönmek istiyorDenemede 5 kişi var ve ben kimseyi kırmak istemiyorum ama böyle yapıp hak yemekte istemiyorum. "Benim için motivasyon önemli, listesiz devam ederim yeterki kilo vereyim." diyorsanız zaten grubumuz burada, sonuna kadar devam ederiz ilk fırsat çıktığında (ki bu ne zaman olur söz veremiyorum) listeye alırım. Ama yok listede olmak istiyorum diyorsanız sizi başka takımlara yonlendirebilirim. Kardeş takım belirler iki takım beraber devam edebiliriz.
çok güzel düşünmüşsünüzBenim fikrim izinden dönmek isteyenlerin öncelikli hakkıdır zaten listede olmak
11+3... 14 o da inisiyatif kullanarak zaten .
Yeni katılan ...denemede olan arkadaşlar ...bizimle devam ederse listesiz ... ben kendi adıma mutlu olurum . Sefer /telli takılırız
Motivasyon takımda güçlü . Listeli /listesiz farketmiyor bence .
Yeni çıktım diyetisyenden , bildirimimi yapayım :)
Geçen hafta : 82,2
Bu hafta : 81,4
Fark : 0,8
Yüzde : % 0,97
merhaba bayanlar iki gun yogun olucam pek yazamayabilirim bugunsabah tartildim
gecen hafta 72.500
bu hafta 72.100 (dun 71.600 cikmisti ama bugunu vermek zorundayim:)
fark -400
Benim fikrim izinden dönmek isteyenlerin öncelikli hakkıdır zaten listede olmak
11+3... 14 o da inisiyatif kullanarak zaten .
Yeni katılan ...denemede olan arkadaşlar ...bizimle devam ederse listesiz ... ben kendi adıma mutlu olurum . Sefer /telli takılırız
Motivasyon takımda güçlü . Listeli /listesiz farketmiyor bence .
Tebrikler canımYeni çıktım diyetisyenden , bildirimimi yapayım :)
Geçen hafta : 82,2
Bu hafta : 81,4
Fark : 0,8
Yüzde : % 0,97
Ohhhaaa yüzdeye bak seninle benim kilom bir mi 0.72 yüzdeanammmm şunlara bak yaaaaaaaa
kelebekolacam kız bana daha ilk gün kazık at diye mi adlık seni
N Nana ve sen, evet sennnnnasıl geçmişsin bakayımmmm, iki saat geçmişi taradımmmm ikimiz de -500 şekerim
senle 7 gün sonra görüsürüzOhhhaaa yüzdeye bak seninle benim kilom bir mi 0.72 yüzde
döner süpermişşşşşşşşşşşşş
Tb ekmek arasına bol yeşillikli koca bir sandaviçççç, herkesin gözü senin elindekinde kalır emin ol...O poğaçalar yendikten 10 dk sonra mideye oturyorrrrrrrrrr, iğrenççç sonra da mutsuz oluyor insanlar. Neden? Çünkü bağırsak o çiğ hamuru affeder mi, al sana rahatsızlık diyor...
10 numaracuma menüsü:
sabah :
2 haşlanmış yumurta
2 dilim dukan ekmek
peynir
domates +salatalık
5 zeytin
öğlen :
piliç tandır
cacık
yoğurtlu havuç kabak
akşam :
fırın köfte
salata
ayran
su : 2.5 litre kadar
spor: 60 dk
Regl haftamTebrikler canım ...gayet ideal gitmiş 1 hafta için
Regl haftam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?