Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi akşamlar,
İşe arkadaş ziyarete geldi. İş çıkışıda bir yerlere gittik. Ancak geldim eve. Hava buz gibiydi. Kar yağmış gibi bir soguk resmen.

Ufff menüleri okudukça yutkunuyom.en iyisi uyumak. O değil de yarın eğitim var öğle vakti kabak çorbası.termosa koysam kapağı açınca nolacak kokusunu düşünemiyorum.soguk da içemem. Ay açlık kafama vurdu arabın derdi kırmızı pabuç aynen o hesaptan oldum
Herkese hayırlı geceler Allah rahatlik versin güzel hatunlar

hakkınızı helal edin arkadaşlar rabbime emanetsiniz.......
Abla napion gi bu gecelik gittin dimi. Bak eğer öyle degilse sebebi benı bilirim ben de gelmem buraya.
Zaten ise yaramaz menülerimle milleti deli ettigim yetti .
Etrafımda da benj anlayacak kimse yokken icimi de Dökmem buraya olur biter

Ablam.balimmm . Simdı de guldurdun valla.

Aebenim benim ruh halimde iyi degil biliyorsun birini kirinca ben daha cok uzuluyorum fakat bazen insanlar yasadiklarini unutuyor cok cabuk biz burda aile isek sorunlarimizi konusabilmeliyiz ki dejarz olalim kelebeginde bebek konusundaki hasasiyetini tabiki biliyoruz ve ona gore hasas davraniyoruz ve her seferinde dua ediyoruz bu soylediklerini acikcasi bencillik olarak gordum senin sorunun var dinleyelim ama baskasinin sorunu var burasi diyet sayfasi demesi acikcasi hos olmadi acikta sinirlendim uzgunum.

Canim ablam Boşverelim ya. Kelebeğin de yasadiklarini yaşadim ki ben .
Esra Erol izleyemiodum bilion mu kadin hamile iken. Çok hassastim çok istiodum yavrun olsun..Hiç olmicakmis gibj hissediyordum. Burda o da derdinı açtı bizé hep dua etmeye devam. . Hepimiz in sıkıntılar ı geçsin gitsin. Hep yazalım .varsın sopalayan da olsn.
Hele benimm menüler hep bi dert değil mı . Keşke bazı şeyler hep TOz pembe olsa .. valla milleti sıktm gece gece . Dolunay dan zaar. . Neyse ne unutalim gitsin . Sen gitme nolur ..

Hepimizin hassasiyetleri var , problemleri var biraz daha fazla empati yapabilmek gerek diye düşünüyorum.inşallah kimse kırılmadan , darılmadan keyifli bir şekilde paylaşımlarımız devam edebilsin.ben geleli nerdeyse 10 gün olacak burası sayesinde moralimde motivasyonumda yerine geldi iyiki varsınız kızlar

Mehtappp ben seni çok özlüyorummm ya bencillik edeyim azcık ,çalışmanı hiç sevmedimmm

Yirim seni ben :))) bende çoook özlüyorum cidden. Bende sevmedim çalışmamı vallahi evde rahat takılıp bol bol vakit varken birdenbire yogun bir tempoya geçtim ben bile ne oldugunu anlamadım. Cep telefonuna bile mesaj geliyor saatler sonra bakabiliyorum :) DelyDoly şahidim :))
Yolda topiğe gireyim diyorum otobüste ayakta tutunmaya calısırken Zor oluyor sonra eve geliyorum hemen gece oluyor anlamıyorum bir türlü. Keşke çalışmadan maaş gelse

Allah yardımcın olsun canım çalışmaya alışıncada ev zor geliyor

deynepnaz kız bizim topik bdv yi geçti diyemi gece gece okuyup begeni basıp kaçıyon

İyi geceler hanımlar .
Yarın kurs var . Akşamda dr . Tüm gün yokum . Diyeti yapabilirim inş .

Şimdiden yarın için umut dolu bir gün olsun rabbım gönlünüzdekilerin hayırlı olAnını versin inş .

Allah yardımcın olsun canım çalışmaya alışıncada ev zor geliyor

Sağolasın cankm. Ben çalışmaya karşıyım hiç sevmiyorum ama mecburen çalışmak gerekiyor. Yogun tempo olunca zaman çabuk geçiyor o işime geliyor. Beni evde bıraksınlar hayatta sıkılmam. Gezerim, Kitap okurum bir şeyler izlerim topikten çıkmam :) vs bulurum ben yapacak şeyler ama hayaller hayatlar mevzusu :) sabah 7de hazır olunup yollara koyulacagım yine. En çokta sabah uyanmayı sevmiyorum.
Bir dokun bin ah işit oldu dimi narincim resmen döktüm içimi.

Git ama unutma gidersen bi daha da konuşmam
Hassas zamanlar diyelim ablam. Buradi sadece diyet sayfası değil. Öyle olsaydı kilomu verince giderdim biz butunuz, ben derdimi anlatacağım ki siz ruh halimi bilin. Siz anlatacaksiniz ki biz bilelim paylaşalım

Beni unutmayın diye beğeniyorum , topiğiniz bayağı kalabalık olmuş,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…