Mehtappp ben seni çok özlüyorummmİyi akşamlar,
İşe arkadaş ziyarete geldi. İş çıkışıda bir yerlere gittik. Ancak geldim eve. Hava buz gibiydi. Kar yağmış gibi bir soguk resmen.
Abla napion gi bu gecelik gittin dimi. Bak eğer öyle degilse sebebi benı bilirim ben de gelmem buraya.hakkınızı helal edin arkadaşlar rabbime emanetsiniz.......
Niye canım hastamısın yoksa keyfin mi yoktuGün boyu birşey yemedim bi menum yok akşam da 5 parça biftek yedim 3 dilim ekmekle.
Spor yok
Su: Sabaha kadar içerim 2 lt
Ablam.balimmm . Simdı de guldurdun valla."Beni anlamıyorsunuz"
Beyanurum evet ne şu an seni nede veroyu belki tam anlamıyor olabiliriz .ama enpati kurabiliriz .
Kuzum burada sadece diyet yapmıyoruz . Hele vero bu süreci kilo almadan atlatmak için burda . Tıpkı senin kilonu korumak için burda oldugun gibi
Yaşınız daha küçük ,herhangi bir olumsuzlukta çekip gitmeyi degil kalıp dogrularınızı anlatmayı büyüdükçe ögreneceksiniz
yasom7272 sana gelince bacım ben birilerini kırdım gidiyom denelerini bile özlemişim
Ha bide ben yaşlıyım demeni
Sana yaşın ilerleyince arkanı dönüp gitmemeyi ögrenirsinde diyemiyom bak zaten yaşlıymışsın
Şimdi kimse bir yere gitmiyor !!! Böyle birşeye gerekte yok zaten !
Kelebegim özellikle sen burda biraz nefes aldıgını düşünüyorum , nefesini kesme
Aebenim benim ruh halimde iyi degil biliyorsun birini kirinca ben daha cok uzuluyorum fakat bazen insanlar yasadiklarini unutuyor cok cabuk biz burda aile isek sorunlarimizi konusabilmeliyiz ki dejarz olalim kelebeginde bebek konusundaki hasasiyetini tabiki biliyoruz ve ona gore hasas davraniyoruz ve her seferinde dua ediyoruz bu soylediklerini acikcasi bencillik olarak gordum senin sorunun var dinleyelim ama baskasinin sorunu var burasi diyet sayfasi demesi acikcasi hos olmadi acikta sinirlendim uzgunum."Beni anlamıyorsunuz"
Beyanurum evet ne şu an seni nede veroyu belki tam anlamıyor olabiliriz .ama enpati kurabiliriz .
Kuzum burada sadece diyet yapmıyoruz . Hele vero bu süreci kilo almadan atlatmak için burda . Tıpkı senin kilonu korumak için burda oldugun gibi
Yaşınız daha küçük ,herhangi bir olumsuzlukta çekip gitmeyi degil kalıp dogrularınızı anlatmayı büyüdükçe ögreneceksiniz
yasom7272 sana gelince bacım ben birilerini kırdım gidiyom denelerini bile özlemişim
Ha bide ben yaşlıyım demeni
Sana yaşın ilerleyince arkanı dönüp gitmemeyi ögrenirsinde diyemiyom bak zaten yaşlıymışsın
Şimdi kimse bir yere gitmiyor !!! Böyle birşeye gerekte yok zaten !
Kelebegim özellikle sen burda biraz nefes aldıgını düşünüyorum , nefesini kesme
Söyle söyle dokturum sen böyle dedikçe yiyesim varsa bile yemiyomaeben bence aşure yi yemelisin bi da düşün derim
Canim ablam Boşverelim ya. Kelebeğin de yasadiklarini yaşadim ki ben .Aebenim benim ruh halimde iyi degil biliyorsun birini kirinca ben daha cok uzuluyorum fakat bazen insanlar yasadiklarini unutuyor cok cabuk biz burda aile isek sorunlarimizi konusabilmeliyiz ki dejarz olalim kelebeginde bebek konusundaki hasasiyetini tabiki biliyoruz ve ona gore hasas davraniyoruz ve her seferinde dua ediyoruz bu soylediklerini acikcasi bencillik olarak gordum senin sorunun var dinleyelim ama baskasinin sorunu var burasi diyet sayfasi demesi acikcasi hos olmadi acikta sinirlendim uzgunum.
Ne kıracağım, siz giderseniz bende giderimkorktum dimi benim gibi azimli bi hatunu kaybetmekten
Böyle birbirimize de takilmayinca olmuyo kaptanicem
Mehtappp ben seni çok özlüyorummmya bencillik edeyim azcık ,çalışmanı hiç sevmedimmm
Allah yardımcın olsun canım çalışmaya alışıncada ev zor geliyorYirim seni ben :))) bende çoook özlüyorum cidden. Bende sevmedim çalışmamı vallahievde rahat takılıp bol bol vakit varken birdenbire yogun bir tempoya geçtim ben bile ne oldugunu anlamadım. Cep telefonuna bile mesaj geliyor saatler sonra bakabiliyorum :) DelyDoly şahidim :))
Yolda topiğe gireyim diyorum otobüste ayakta tutunmaya calısırken Zor oluyor sonra eve geliyorum hemen gece oluyor anlamıyorum bir türlü. Keşke çalışmadan maaş gelse
Allah yardımcın olsun canım çalışmaya alışıncada ev zor geliyor
Git ama unutma gidersen bi daha da konuşmamAebenim benim ruh halimde iyi degil biliyorsun birini kirinca ben daha cok uzuluyorum fakat bazen insanlar yasadiklarini unutuyor cok cabuk biz burda aile isek sorunlarimizi konusabilmeliyiz ki dejarz olalim kelebeginde bebek konusundaki hasasiyetini tabiki biliyoruz ve ona gore hasas davraniyoruz ve her seferinde dua ediyoruz bu soylediklerini acikcasi bencillik olarak gordum senin sorunun var dinleyelim ama baskasinin sorunu var burasi diyet sayfasi demesi acikcasi hos olmadi acikta sinirlendim uzgunum.
Beni unutmayın diye beğeniyorumdeynepnaz kız bizim topik bdv yi geçti diyemi gece gece okuyup begeni basıp kaçıyon
İyi geceler hanımlar .
Yarın kurs var . Akşamda dr . Tüm gün yokum . Diyeti yapabilirim inş .
Şimdiden yarın için umut dolu bir gün olsun rabbım gönlünüzdekilerin hayırlı olAnını versin inş .
Sen unutulacak hatunmusunBeni unutmayın diye beğeniyorum, topiğiniz bayağı kalabalık olmuş,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?