Gerçekten garip yahuSen unutulacak hatunmusun
Kuzumun canı zopa istemiş.
Topigin duayeni seçtim seni, kitaptan kesme sözler şaka bir tarafa aben ablam yıllardır söylediklerin kulagimfa kupe , tecrübelerin cok degerli"Beni anlamıyorsunuz"
Beyanurum evet ne şu an seni nede veroyu belki tam anlamıyor olabiliriz .ama enpati kurabiliriz .
Kuzum burada sadece diyet yapmıyoruz . Hele vero bu süreci kilo almadan atlatmak için burda . Tıpkı senin kilonu korumak için burda oldugun gibi
Yaşınız daha küçük ,herhangi bir olumsuzlukta çekip gitmeyi degil kalıp dogrularınızı anlatmayı büyüdükçe ögreneceksiniz
@yasom7272 sana gelince bacım ben birilerini kırdım gidiyom denelerini bile özlemişim
Ha bide ben yaşlıyım demeni
Sana yaşın ilerleyince arkanı dönüp gitmemeyi ögrenirsinde diyemiyom bak zaten yaşlıymışsın
Şimdi kimse bir yere gitmiyor !!! Böyle birşeye gerekte yok zaten !
Kelebegim özellikle sen burda biraz nefes aldıgını düşünüyorum , nefesini kesme
Gün boyu birşey yemedim bi menum yok akşam da 5 parça biftek yedim 3 dilim ekmekle.
Spor yok
Su: Sabaha kadar içerim 2 lt
Genelde okuyorum burayı da ,kızlar diyet hakkında yazıp ta ,ben geyik yapınca olmaz gibime geliyor.Sen unutulacak hatunmusun
Selam kzlar bugun giremedin kotu durumdayim herseye cok sinirlenip tepki veryorm oglumada kzdm bunlati beni seni dovcm smdi dedm oda bana dyr cok kiziyorum kendime cocuguma nasi kzdm diye uzldm icimden bisey yapasm gelniyo sadece otrm tv ye bkym degsk bi gundu benim icin karmasik dugular icmdeyim
Tek sen degilsin merak etme hafsamSelam kzlar bugun giremedin kotu durumdayim herseye cok sinirlenip tepki veryorm oglumada kzdm bunlati beni seni dovcm smdi dedm oda bana dyr cok kiziyorum kendime cocuguma nasi kzdm diye uzldm icimden bisey yapasm gelniyo sadece otrm tv ye bkym degsk bi gundu benim icin karmasik dugular icmdeyim
Negatif cikti cnm ama hala olamadm onun strrside var uzrimde cok siskinm patlcl gbym bugun bi kilo arti ciktm onada moralim bozldu biseyi beceremiyorun veremiyorm diye hemn pes ediyorum yaTest yaptın mı cnm
Bir iki meak okunca anladm cnmTek sen degilsin merak etme hafsam
Aydan olabilir
Canim bugün 2 okula davetliydim, 15 temmuz la alakalı konuşmam vardı. Sabah geç kaldim kahvaltıya vaktim yoktu, okulun birinden çıktım, diğerine gittim sonra eve gelip duş aldım direk bornozla uyuyakalmışım. Akşam yemeği de fazla oldu hatta.He valla gece gece iyi geldi mis gibi terledim gidip duş aldım..
Topigin duayeni seçtim seni, kitaptan kesme sözler şaka bir tarafa aben ablam yıllardır söylediklerin kulagimfa kupe , tecrübelerin cok degerli
Niye bu menü karaca çok az
Yok hayatım gün boyu koştur dum okullar da öğlen sonu eve geldim duş aldım bornozla uyuyakalmışım.Niye canım hastamısın yoksa keyfin mi yoktu
Ikizimeee sahidimm bana bile niiceee sonraa cevap veriyor :)Yirim seni ben :))) bende çoook özlüyorum cidden. Bende sevmedim çalışmamı vallahievde rahat takılıp bol bol vakit varken birdenbire yogun bir tempoya geçtim ben bile ne oldugunu anlamadım. Cep telefonuna bile mesaj geliyor saatler sonra bakabiliyorum :) DelyDoly şahidim :))
Yolda topiğe gireyim diyorum otobüste ayakta tutunmaya calısırken Zor oluyor sonra eve geliyorum hemen gece oluyor anlamıyorum bir türlü. Keşke çalışmadan maaş gelse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?