Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tşk ederim abla sağol inşallah devsm ederim

Ankarada kar yagıyor

Hayırlı sabahlar
Sizden e bize gelir canimm o kar valla tatlim ben kürü degistirdim.Sabah 2 yumurta ve 2 kk peynir yedim oglene kadar bayilirim 6 da kahvalti ediyorum ben ama eksiyio gördüm sayende Allah razi olsun 2 gündür eksi eksii gidiyorum

Nasip olursa cumaya dahiliye den randevu salı diyetisyen ve sizin telkin ve destrğinizle nşallah olur bu defa çok istiyorum yediğim ekmekler den tamamen geçmeye bile razıyım
Tubam kuzum sana ekmekten vaz geç diyen yok canım !!!
Sadece dengeli ye ve salata ekle diyoruz . Emziriyorsun .

Oo ne güzel ksç gitti şeker
Valla ben soktayimm kuzumm nasil böyle gitti bende hayretteyim ama solemicem ödem de yokki atayim ama acim hepp böyle aksam corba ve yogurt etkisi ve sağolsun aeben sayesindee musmutluyumm.Bana gore resmen şok o kadsr diyim cumaya suprizim var.Seferogullariiiii yasadikk 1.likk bizimdirrr

kızlar günaydın,dünkü yemek listem
kelebek19

Sabah (saat 07:45)
* 1 yumurta
* peynir
* domates
* salatalık
* 1 yeşil biber
* 1 dilim ekmek
* 5 zeytin

Öğlen (saat 11:45)
* 1 porsiyon et sote
* salata
* 2 parça çikolata (almanyadan arkadaş getirmiş,çok ısrar etti ye diye kıramadım )

Ara Öğün (saat 13:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Akşam (saat 18:30)
* 2 kepçe buğday çorbası
* 1 porsiyon pırasa yemeği
* salata

Son Öğün (saat 19:30)
* 2 tatlı kaşığı tahinli pekmez (oğluma hazırlarken 2 kaşıkcık yiyiverdim,sonuçta kansızlığım var iyi gelir diyede düşündüm)

herkese gunaydin
dunku menum
sabah: bir dilim peynir
iki dilim ekmek
2 tane ceri domates
maydanoz
sekersiz cay
ogle:1 kase corba
1 parca izgara gogus
cok az yogurt
ara:1 elma
aksam: 2 yk kiymali patates 2 yk ispanak (bir yemek tabagi kadar toplam)
2 litre su
2 yesil cay
yatmadan once atom icildi
spor yok

Canimm sağol . Dediğin çok doğru .anlasilmak ne güzel. . Ben dün eşimle de konustüm. 15 tatile kadr idare edelim sonrasina bakarz dedi . Belki ben bu sürecte sayenizde daha iyi pozittif olucam ve hiç istemicem gitmelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…