Ankarada kar yagıyorEskişehir soguk ve ayaz varr dondumm yeminlenn otobüs beklicemm derkenn
Seni bilmiyorum mehtabımda süt bende tokluk yapar birazda böyle buluntı gibi bişiSabah geç uyandım bir elma yedim sadece. Yanımada ufak süt aldım açım:) çantadaki 2 cevizi sütle beraber yerim. Keser mi sizce bu beni?
Tşk ederim abla sağol inşallah devsm ederimcydnz_1 ve T tuba52 4 gün diyetiniz hayırlı olsun sizinde .
Tüm seferoğulları olarak 4 güne vurdunuzBakalım cuma ne olacak ?
vorones kayınvalide / kayınpederle yaşamak herkesin harcı değildir . Ben mesela ... kimse ile yaşayamam ne kendi ailem ... ne eşimin ailesi . Seni bunaltan bu bence .
Evine geldiğinde kendi düzenin ... rahatın yok .
Bu da seni stres yapıyor .
Ama bu karmaşa da sen de çok iyi biliyorsunuz ki , tek sorumluluğu olmayan bebeğin ... o yüzden tavrını ... eşine yap , kayınvalidene yap... kayınpederine yap ... ama bebeğine yapma .
Bu da nacizane bir abla tavsiye benden sana .
Yemeğe gelince ...yediklerin bazen okurken şaka gibi geliyor . Hani bir dolu kadın toplanır da günde , diyet muhabbeti döner ya .. hepsi 44 beden üstü ..içlerinden biri de ayyy ben yiyorum yiyorum yine de almıyorum der . İşte bazen senin yediklerini okuyunca ... eee yeme be ..hadi bir gün kaçamak ...iki gün kaçamak bugün de yeme be diyorum . Hani diyet topiğindeyiz ya o yüzden . Yoksa ne istersen onu ye tabii :)
Sizden e bize gelir canimm o kar valla tatlim ben kürü degistirdim.Sabah 2 yumurta ve 2 kk peynir yedim oglene kadar bayilirim 6 da kahvalti ediyorum ben ama eksiyio gördüm sayende Allah razi olsun 2 gündür eksi eksii gidiyorumAnkarada kar yagıyor
Hayırlı sabahlar
Tubam kuzum sana ekmekten vaz geç diyen yok canım !!!Nasip olursa cumaya dahiliye den randevu salı diyetisyen ve sizin telkin ve destrğinizle nşallah olur bu defa çok istiyorum yediğim ekmekler den tamamen geçmeye bile razıyım
Tamam abla daha özenli olacamTubam kuzum sana ekmekten vaz geç diyen yok canım !!!
Sadece dengeli ye ve salata ekle diyoruz . Emziriyorsun .
Oo ne güzel ksç gitti şekerSizden e bize gelir canimm o kar valla tatlim ben kürü degistirdim.Sabah 2 yumurta ve 2 kk peynir yedim oglene kadar bayilirim 6 da kahvalti ediyorum ben ama eksiyio gördüm sayende Allah razi olsun 2 gündür eksi eksii gidiyorum
Sizede kocaman bir alkış bunu size diyetşsyenmi önerildi bu arada çocuğunuz nasıl olduGünaydın ilk günün sonucunu paylaşayım ama sonrası cumaya -700
Valla ben soktayimm kuzumm nasil böyle gitti bende hayretteyim ama solemicem ödem de yokki atayim ama acim hepp böyle aksam corba ve yogurt etkisi ve sağolsunOo ne güzel ksç gitti şeker
Canimm sağol . Dediğin çok doğru .anlasilmak ne güzel. . Ben dün eşimle de konustüm. 15 tatile kadr idare edelim sonrasina bakarz dedi . Belki ben bu sürecte sayenizde daha iyi pozittif olucam ve hiç istemicem gitmelerinikelebek19 ben pko hastasiyim 3 yıllık evliyken çocuk istedik baktık olmuyor Dr gidelim dedik ben pko olduğumu öğrendim berbat regli dönemlerin var o sıra Dr gittim hemen tedaviye basliycaz yumurta sayın çok az sağlıklı değil dedi ,oda nesi ben iki ay sonra hamikeyim, iki ay sonra birde öğreniyoruz ikiz , yani Dr olmaz dedi bebeği Allah bana çift vermişti ,ama bu süreç çok zordu zaten uç yıllık evliyim ve herkes bebek sorarken ben çok uzuluyordum seni çok iyi anlıyorum... allahin hizmetinden sual olunmaz ,rabbim sen ve isteyen herkese versin inş cnm olmaz denileni olduranda rabbim
vorones senide çok iyi anlıyorum doğumdan gelince bebekleri yan yana yatirdigimdaki psikoloji cok berbatti dedim bunlar büyümez nasıl yapcam ben ,2.5 yaşına kadar gece uykusu uyumafilar ,kv hergun bende derdim bu günler gevmez allahım ama bi baktım ki geçti bitti ,herşeyin vakti zamanı var, sabir en iyi ilaç. Cnm ama dediğim dusun iku saat için değmez o sıkıntı bul birisini , kv lride kırmadan bi yol bulup şöyle cnm ha bu yılı böyle atlatayim kişi dersende , iyi taraflarından bak cnm ver çocuğunu büyütsün kv , beklesin yedirdim sen esinle biraz dışarı çık yalnız vakit geçir, sebzeyi malzemeyi al ver kv ,anne su yemeği yapabilir misin ben bebekle ilgilenicem de. Kv benimsemesine izin ver cnm
Cenem dustu ama iki taraflı yaşadıklarını anlattım, ha birde açım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?