- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Nanaaaaaa açlığıma ver ben ettim sen etme bida dil cikarmiycam.bixim bey kahve istedi yanında kestane şekeride olsun dedi yutkun yutkun dilimi yutmayim nana ya cikarayim Didim.Konuşmuyorum seninle küstüm
Ablam ya valla aynı şeyleri yazmışızVero ortamını ve hissetiklerini çok iyi anlıyorum ...
Sana kızamıyorum çünki canını verececegin yavruna değil bu hissettiklerin . Ayrıca her yazdıgın yüreginden yazıyorsun içinden o an ne geçiyorsa . Sözcükleri kıvırmadan .
Bebegin için yarım gunluk bakıcı tut . Çünki bu şelikde daha kötü oluyorsun . Artı iki yetişkinede bakmak durumundasınki zaten bebek yeterince yorarken ek iki kişi dahada zorluyor seniki zaten henüz bebegin zorşuklarına alışamadan birde iki yaşlıya bakmak çokkk zor
Birde kaçamaklarına deginmek istiyorum . Bizler bu vermek için ugraştıgımız kiloları saglıklı şeyler yiyerekmi aldık ?
Emzirirken hangimiz saglıklı beslendi ?ben saglıklı beslenmedim hatta yavrularımıda saglıklı besleyemedim o zamanki durumlar öyleydi malesef .
Hanımlar ,Evet yemese iyi fakat evde sürekli misafiri düşünün onlara yemekler hazırlandıgını ve emzirdiğini iştahınızı düşünün. Belki bu konuda nefsine taviz veriyor olabilir .ama bu kendi seçimi ve kimse bi bebegi annesi kadar düşünemez .
Kelebegim sana gelince . Senide okadar iyi anlıyorumki.
Kelimelerim açık olabilir kızma bana emi
Zor bir dönemdesin
İçinden ,ya benim bebegim olsa böyle yaparmıyım ,herşeyine dikkat ederim kızmak sinirlenmek ne demek , diye veroya kızdıgını sezebiliyorum .
Ama kuzum rabbım inşallah sanada gösterecekki bu öyle olmuyor malesef .
Hepimiz insanız dayanma ve kırılma noktalarımız olabiliyor , yorum yaparken bunlarıda göz önüne almak lazım
Bende ikizler büyütüyorum ondan mı ki Allah ım 10 yaşında ama aklı yettiğinden beri bi yere gidecekken gardrop önün de ne giycem ne giycem, yada bi oyuncak alınacak ne alsam bu para ona değer mi , restorantta ne yiycem ay bıktırdı beni be kararsıZ bu böyle bu burcun genel özelliğimi bu kızYAa burası ne güzel böyle siz ne güzel insanlarsınız. Yani görmeden insan insanı bu kadar anlar sever.. Ben bi de ikizler burcu yu m ki baskı ve özgürlüğün kısıtlanması çok ters bana . Bunlar da geciçi. .çözüm bulacz bakalim
canım seni üZüp kırdıysak özür dileriz hiç birimiz seni üzmek istemezyasom7272 aeben Ahu060812 msjlarinjzi alintalayamadim k. Bakmayin.
Beni kimsenin anladığıni sanmıyorum malesef çünkü @saydin78 hariç ayni durumu yaşadığımiz arkadas yok bildigim. Tanidigim kadariyla.bu nu yasamayan bilemez malesef. Nasil tok acin halini anlamiyorasa öyle bisey. Zaten konu benim bebegimin olmamasi degil. Evet olsaydi böyle davranirdim davranmazdim diye düşündüğüm oluyor.Kimse kimsenin de evini icini bilemez ama burasi diyet sayfasi ise de ona göre yapilmali yorumlar bence.ama bundan sonra yorum fikir bildirme de yapmayacagim.
Hatta bi süre uzak dursam daha iyi belki bnm pskolojim iyi degil kimseyide rahatsiz etmeme gerek yok. Iyi geceler
kelebek canım diyet sayfasındayız haklısın ama biz burda bir aile gibiyiz hepimiz in sıkıntıları üzüntüleri olmuyormu burda paylaşmıyormuyuz sonra kilo almak sadece yeme içmeyle olmuyor duygularımız da yönetmiyormu hepimizin alınganlıklarımız oluyor kırılgan günlerimiz oluyor laflarım seni üzdüyse özürdilerim senin gitmene gerek yok ben gelmem sorun biter.hakkını helal et...yasom7272 aeben Ahu060812 msjlarinjzi alintalayamadim k. Bakmayin.
Beni kimsenin anladığıni sanmıyorum malesef çünkü @saydin78 hariç ayni durumu yaşadığımiz arkadas yok bildigim. Tanidigim kadariyla.bu nu yasamayan bilemez malesef. Nasil tok acin halini anlamiyorasa öyle bisey. Zaten konu benim bebegimin olmamasi degil. Evet olsaydi böyle davranirdim davranmazdim diye düşündüğüm oluyor.Kimse kimsenin de evini icini bilemez ama burasi diyet sayfasi ise de ona göre yapilmali yorumlar bence.ama bundan sonra yorum fikir bildirme de yapmayacagim.
Hatta bi süre uzak dursam daha iyi belki bnm pskolojim iyi degil kimseyide rahatsiz etmeme gerek yok. Iyi geceler
He abla heeekelebek canım diyet sayfasındayız haklısın ama biz burda bir aile gibiyiz hepimiz in sıkıntıları üzüntüleri olmuyormu burda paylaşmıyormuyuz sonra kilo almak sadece yeme içmeyle olmuyor duygularımız da yönetmiyormu hepimizin alınganlıklarımız oluyor kırılgan günlerimiz oluyor laflarım seni üzdüyse özürdilerim senin gitmene gerek yok ben gelmem sorun biter.hakkını helal et...
Abla agliyorum şu an. Nasıl da içtensiniz. Ve ben ne kadar da bu kk. Den etkileniyorm ailem gibisiniz .Vero ortamını ve hissetiklerini çok iyi anlıyorum ...
Sana kızamıyorum çünki canını verececegin yavruna değil bu hissettiklerin . Ayrıca her yazdıgın yüreginden yazıyorsun içinden o an ne geçiyorsa . Sözcükleri kıvırmadan .
Bebegin için yarım gunluk bakıcı tut . Çünki bu şelikde daha kötü oluyorsun . Artı iki yetişkinede bakmak durumundasınki zaten bebek yeterince yorarken ek iki kişi dahada zorluyor seniki zaten henüz bebegin zorşuklarına alışamadan birde iki yaşlıya bakmak çokkk zor
Birde kaçamaklarına deginmek istiyorum . Bizler bu vermek için ugraştıgımız kiloları saglıklı şeyler yiyerekmi aldık ?
Emzirirken hangimiz saglıklı beslendi ?ben saglıklı beslenmedim hatta yavrularımıda saglıklı besleyemedim o zamanki durumlar öyleydi malesef .
Hanımlar ,Evet yemese iyi fakat evde sürekli misafiri düşünün onlara yemekler hazırlandıgını ve emzirdiğini iştahınızı düşünün. Belki bu konuda nefsine taviz veriyor olabilir .ama bu kendi seçimi ve kimse bi bebegi annesi kadar düşünemez .
Kelebegim sana gelince . Senide okadar iyi anlıyorumki.
Kelimelerim açık olabilir kızma bana emi
Zor bir dönemdesin
İçinden ,ya benim bebegim olsa böyle yaparmıyım ,herşeyine dikkat ederim kızmak sinirlenmek ne demek , diye veroya kızdıgını sezebiliyorum .
Ama kuzum rabbım inşallah sanada gösterecekki bu öyle olmuyor malesef .
Hepimiz insanız dayanma ve kırılma noktalarımız olabiliyor , yorum yaparken bunlarıda göz önüne almak lazım
nereye abla delimisin biim suçumuz ne? Ne gitmesi ?hakkınızı helal edin arkadaşlar rabbime emanetsiniz.......
bunlar hep dolunaydan öyle hemen gitmek yok.hassasiyet had safhada şu dolunay geçsin.kimse gitmesin dostlar.hakkınızı helal edin arkadaşlar rabbime emanetsiniz.......
çoğu zaman olduğu gibi herkesin kabini kırıyorum galiba benimde açıkçası ruh halim iyi değil kaldıramıyorum bazı şeyleri neyse boşver......nereye abla delimisin biim suçumuz ne? Ne gitmesi ?
Kocişe kız kaptana dil çıksın. Kaptan olarak nelere maruz kalıyorum eyy flaş tv duy sesimiNanaaaaaa açlığıma ver ben ettim sen etme bida dil cikarmiycam.bixim bey kahve istedi yanında kestane şekeride olsun dedi yutkun yutkun dilimi yutmayim nana ya cikarayim Didim.
Dost acı söyle benim eski grubumda herkes kirilacak diye anlayış gösterince dagildik.bence ne dedi değil niye dedi.kirilmaca gücenmece olmasın. Yeri gelince taşı gedigine koyan da olsunçoğu zaman olduğu gibi herkesin kabini kırıyorum galiba benimde açıkçası ruh halim iyi değil kaldıramıyorum bazı şeyleri neyse boşver......
Peki Özür dileyeyim unutalimKocişe kız kaptana dil çıksın. Kaptan olarak nelere maruz kalıyorum eyy flaş tv duy sesimi
Şaka yapıyorum biliyorsun değil miPeki Özür dileyeyim unutalim
bunlar hep dolunaydan öyle hemen gitmek yok.hassasiyet had safhada şu dolunay geçsin.kimse gitmesin dostlar.
"Beni anlamıyorsunuz"yasom7272 aeben Ahu060812 msjlarinjzi alintalayamadim k. Bakmayin.
korktum dimi benim gibi azimli bi hatunu kaybetmektenŞaka yapıyorum biliyorsun değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?