Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ablam ya valla aynı şeyleri yazmışız
Bende ikizler büyütüyorum ondan mı ki Allah ım 10 yaşında ama aklı yettiğinden beri bi yere gidecekken gardrop önün de ne giycem ne giycem, yada bi oyuncak alınacak ne alsam bu para ona değer mi , restorantta ne yiycem ay bıktırdı beni be kararsıZ bu böyle bu burcun genel özelliğimi bu kız
canım seni üZüp kırdıysak özür dileriz hiç birimiz seni üzmek istemez
doğru biz senin çektiklerini bilemeyiz ama ne zor olduğunuda anlayamayacak kadar katı değiliz neyse sanırım burda mutlu değilsin sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım iyigeceler

kelebek canım diyet sayfasındayız haklısın ama biz burda bir aile gibiyiz hepimiz in sıkıntıları üzüntüleri olmuyormu burda paylaşmıyormuyuz sonra kilo almak sadece yeme içmeyle olmuyor duygularımız da yönetmiyormu hepimizin alınganlıklarımız oluyor kırılgan günlerimiz oluyor laflarım seni üzdüyse özürdilerim senin gitmene gerek yok ben gelmem sorun biter.hakkını helal et...

Adama bak sabah için tereyağında yumurta hayal ediyo sanki diyette

He abla heee

Abla agliyorum şu an. Nasıl da içtensiniz. Ve ben ne kadar da bu kk. Den etkileniyorm ailem gibisiniz .
Dediğin öyle doğru ki evde k.bba acikti die ben acikmadan hemen mutfaga girip yemek hazirliorm. Çay saatleri de hep misafirin önüne tabak hazırlarZ ya hep öyle oluo. Ben de dedigin gibi istah hele ki bebem şu ara 6. Ayın içinde Emdikçe sanki iligimi çekio .. Bi acikmis ve midem kazinmis oluyo bi de açken galiba mutsuz ve agresif oluyorum. . Bu da beni tahammülsuz yapio. Dikkat edicem deyip edememek ne kadr kötü bunu da yaşayan bilir . Ben daha da bişi demiom. Çok dolmusum ben de

Nanaaaaaa açlığıma ver ben ettim sen etme bida dil cikarmiycam.bixim bey kahve istedi yanında kestane şekeride olsun dedi yutkun yutkun dilimi yutmayim nana ya cikarayim Didim.
Kocişe kız kaptana dil çıksın. Kaptan olarak nelere maruz kalıyorum eyy flaş tv duy sesimi

çoğu zaman olduğu gibi herkesin kabini kırıyorum galiba benimde açıkçası ruh halim iyi değil kaldıramıyorum bazı şeyleri neyse boşver......
Dost acı söyle benim eski grubumda herkes kirilacak diye anlayış gösterince dagildik.bence ne dedi değil niye dedi.kirilmaca gücenmece olmasın. Yeri gelince taşı gedigine koyan da olsun

Ka-raca ve kızlar

8:00 kahvaltı 1 haşlanmış yumurta , 5 zeytin ,peynir , 2 dilim çavdar ekmeği

12:00 ara form bisküvi , nescafe

14:00 öğle et döner , ayran

17 :00 ara 1 kutu süt

19:30 pastırmalı yumurta , 1 dilim tahıllı ekmek , peynir , 3 zeytin

22:00 2 incir kurusu , 1 bardak ayran

Spor yok su 2lt tamamlayacağım

Kaçamak 1 cevizden küçük baklava öğle saati

bunlar hep dolunaydan öyle hemen gitmek yok.hassasiyet had safhada şu dolunay geçsin.kimse gitmesin dostlar.

Koca koca tekrar edeyim şu mesajı ...Adamlar kurt adam oluyor dolunay da Bize de şu kadarcık etkisi olsun tabii.

Şunu da şuracığa koyuvereyim ...kimsecikler gitmesin bi yere .

Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
1elma

Ögle
Püreli patlıcan
Yogurt

Ara
1 galeta

Akşam
Körili tavuk
Salata
2 yk pilav

Ara sütlü kahve

Bugün spor yok

Söylemeyi unuttum dün 30dk spor yapmıştım :)

"Beni anlamıyorsunuz"
Beyanurum evet ne şu an seni nede veroyu belki tam anlamıyor olabiliriz .ama enpati kurabiliriz .

Kuzum burada sadece diyet yapmıyoruz . Hele vero bu süreci kilo almadan atlatmak için burda . Tıpkı senin kilonu korumak için burda oldugun gibi

Yaşınız daha küçük ,herhangi bir olumsuzlukta çekip gitmeyi degil kalıp dogrularınızı anlatmayı büyüdükçe ögreneceksiniz

yasom7272 sana gelince bacım ben birilerini kırdım gidiyom denelerini bile özlemişim
Ha bide ben yaşlıyım demeni

Sana yaşın ilerleyince arkanı dönüp gitmemeyi ögrenirsinde diyemiyom bak zaten yaşlıymışsın

Şimdi kimse bir yere gitmiyor !!! Böyle birşeye gerekte yok zaten !

Kelebegim özellikle sen burda biraz nefes aldıgını düşünüyorum , nefesini kesme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…