Nerde cnmKar yagiyooo
kayserideee var gücüne ufluyom Eskişehir e dogruNerde cnm
Zalimmm Tellioğluuu seniii kayseriiii hıhh hıhhh gayseriii hıhııhıı unutulmaz türk filmi repliği gönderiyimm sanaakayserideee var gücüne ufluyom Eskişehir e dogru
aeben aşure yi iyi sakla cumartesi sendeyim duydum ki ankardaymissin
Benim oğlum da yazık kar yağcak da oynucak diye bekliyor. 'Yağarsa oynarız annecim' dedim '15 senedir burdayım 2 kere kar yağdı' demedim çocuğa ne diyim artık. Televizyonda görünce hoşuna gidiyor kartopu oynucaz, kardanadam yapçaz diye hayal kuruyorKar yagiyooo
Yeee yee canımmm aaa aç kalmaaAçlık sen ne güzel şeysin uzandım midenin sesi yanlizligimi unuttyrdu
Sen nerdesin ki canımmBenim oğlum da yazık kar yağcak da oynucak diye bekliyor. 'Yağarsa oynarız annecim' dedim '15 senedir burdayım 2 kere kar yağdı' demedim çocuğa ne diyim artık. Televizyonda görünce hoşuna gidiyor kartopu oynucaz, kardanadam yapçaz diye hayal kuruyor
yok ankaraliyim ama suan ankara da değilim aslen neslen kizilcahamamliyim.sendemi ankaradasın ? bende ankaradayım
sensin zalimmmm.beni bi geç var ya her yerde karsimdasinizZalimmm Tellioğluuu seniii kayseriiii hıhh hıhhh gayseriii hıhııhıı unutulmaz türk filmi repliği gönderiyimm sanaa
Yok yaaaa.cuma bi geçsin bi de 4 günlük patlayacam listeleri altüst edecemYeee yee canımmm aaa aç kalmaa
İzmir'deyim canım şuan günlük güneşlik 13-14C havaSen nerdesin ki canımm
Hahahhaa ben yazdırdımm onuu sırfff sana özel gezsin dursun gözün önünde diyee tellioğlucugm janımm benimmmyok ankaraliyim ama suan ankara da değilim aslen neslen kizilcahamamliyim.
Bütün sülalem orda.nasipse 3 vakte kadar bizde tayin olabiliriz.babam 15 gün önce by pass oldu onun yanına gidecem
Bi ara 3.takimdan bi arkadasi bulup ziyaret etmiştim her kapinizi calabilirim
sensin zalimmmm.beni bi geç var ya her yerde karsimdasinizEki Görüntüle 1912432
Ahhh en begendiğim il canımmİzmir'deyim canım şuan günlük güneşlik 13-14C hava
Kız gel opicemmmHahahhaa ben yazdırdımm onuu sırfff sana özel gezsin dursun gözün önünde diyee tellioğlucugm janımm benimmm
Valla ben bugün hırtt eski düzen gittimYok yaaaa.cuma bi geçsin bi de 4 günlük patlayacam listeleri altüst edecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?