Buralar çok sessiz yahu
Bende burdayımmm kadının teki geldi bebek arabası dolu dükkana bırakabilirmiyim diyeee yasak teyze dedim acabaa bir şey mi var kiii yaaa
Yok canım cadde üstü showrrom bi ben var birde çevrede 2-3 esnaf bırakacak tee cumartesi alacakmış bebek hariç herşey var korkumdan bakamadımm adımı sordu bende Deniz dedimm ne alkaysa aklıma o geldii.Alıntılarım bozar şimdi sessizliği
Bırakmadı değil mi ?
Avm de mi iş yerin ? Güvenliğe haber ver , bir dikkat etsinler kadına .
Gözlerimden yaşlar akarken gülümsedim Ausum ♡♡♡ ağlayarak gülümsemek... Garip bi çelişkiKeşke koymasaydın tatlım ... mune den rica etsen özelden belki yardımcı olur .
Benim etrafımda da vardı tatlım ..Hem de sinir bozmayı icat eden insanlar onlarmış gibi işlerinde çok profesyonellerdi
Ben evde şu taktiği uygularım hep ... bir eşyaya bakarım , hmmm 1 senedir elime almamışım ...derhal elden çıkarırım ...hmmm 6 ayda bir kez almışım ....derhal kutular /koliler depoya kaldırırım ... hmmm her gün elimde ....en göz önğnde bir yere alırım .
Şimdi bu kadın deli mibunu neden anlatıyor diyorsun ( dedin dedin duydum )
Teşbihte hata olmaz derler , insan /eşya benzetmesi hoş kaçmadı biliyorum ama hayatımdaki insanları da böyle eledim .
Canımı sürekli sıkanlar gönderildi , ara ara sinir zıplatanlar ama bazen gerekli olanlar depoya kaldırıldı ve çok mutlu hissettiklerimle daha çok zaman geçirilmeye başlandı
Bunu biliyorum da nasıl çıkarayım kısmı sorun diyorsan ? İnan bu aşamada kimsenin kalbini kırmadım .
Netimdir ben . Hatır için gitmek istemediğim bir yere gitmem , kırılır diye hiç müsait değilken ''aaa ne demek buyur gel '' demem .
Belki yaşla belki yaşanmışlıklarla ilgili ... Bir de yaşadığım hastalıkların etkisi büyük tabii . Bana dr um dünya yansa hasırın yanmasın dedi ... Hiç bana göre değildi . Bende kendi çaremi buldum ... dünya yansa ... ne yapmak istiyorsam onu yapıyorum . Kişiye göre , o yangının içine de dalarım , hasırımı alıp güneşlenirim de .
Bugün de ausun dökülme gününü izlediniz
Canımm ya tam kolundan bacağından yakaladın motiyi , aman ha bırakma .
Bak bana 4 gün diyeti uğruna 2 gündür açlıktan nefesim kokacaktıgiden 100 gr .
Umrumda mı hayır .. Çünkü ben kaçamaksız o sorumluluğu yaptım , giderse gider gitmezse başka götüren buluruz
Sende dursa da artı da çıksa , o kolu bacağı bırakma
Bence adetten sonra başla canım . Şimdi adet ağrısı , gerginliği derken bir de açlıkla savaşma .
Estağfurullah , özür ne demek canım .
Merak ettim sadece .
Aramıza gerçek anlamda katılırsan , inan çok faydasını göreceksin .
Ya kürdan gibi olun ... ya sizi şişe dizer pişiririm diyor hannibal nana
Bu kalbi al .
Bu öpücüğü de .
Bunları da al ...
Şimdi itiraf et , azıcık gülümsedin değil mi
Bence salatanın önünde çorba ya da yanında yoğurt olursa güzel olur canım .
Yok canım cadde üstü showrrom bi ben var birde çevrede 2-3 esnaf bırakacak tee cumartesi alacakmış bebek hariç herşey var korkumdan bakamadımm adımı sordu bende Deniz dedimm ne alkaysa aklıma o geldii.
Yookk yokk canımm çıkarttımmmm şükürr ama hala kafamda soru işaretiiHe bıraktı mı arabayı ?
Bence çıkar dükkandan ..ya da o esnaftan birilerini çağır ... bu zamanda herkes şüpheli .
Ya sen muthis bi kadnsn seni ornek almamz lazm bnceKeşke koymasaydın tatlım ... mune den rica etsen özelden belki yardımcı olur .
Benim etrafımda da vardı tatlım ..Hem de sinir bozmayı icat eden insanlar onlarmış gibi işlerinde çok profesyonellerdi
Ben evde şu taktiği uygularım hep ... bir eşyaya bakarım , hmmm 1 senedir elime almamışım ...derhal elden çıkarırım ...hmmm 6 ayda bir kez almışım ....derhal kutular /koliler depoya kaldırırım ... hmmm her gün elimde ....en göz önğnde bir yere alırım .
Teşbihte hata olmaz derler , insan /eşya benzetmesi hoş kaçmadı biliyorum ama hayatımdaki insanları da böyle eledim .
Canımı sürekli sıkanlar gönderildi , ara ara sinir zıplatanlar ama bazen gerekli olanlar depoya kaldırıldı ve çok mutlu hissettiklerimle daha çok zaman geçirilmeye başlandı
Bunu biliyorum da nasıl çıkarayım kısmı sorun diyorsan ? İnan bu aşamada kimsenin kalbini kırmadım .
Netimdir ben . Hatır için gitmek istemediğim bir yere gitmem , kırılır diye hiç müsait değilken ''aaa ne demek buyur gel '' demem .
Belki yaşla belki yaşanmışlıklarla ilgili ... Bir de yaşadığım hastalıkların etkisi büyük tabii . Bana dr um dünya yansa hasırın yanmasın dedi ... Hiç bana göre değildi . Bende kendi çaremi buldum ... dünya yansa ... ne yapmak istiyorsam onu yapıyorum . Kişiye göre , o yangının içine de dalarım , hasırımı alıp güneşlenirim de .
Umrumda mı hayır .. Çünkü ben kaçamaksız o sorumluluğu yaptım , giderse gider gitmezse başka götüren buluruz
Bence adetten sonra başla canım . Şimdi adet ağrısı , gerginliği derken bir de açlıkla savaşma .
Merak ettim sadece .
Bu kalbi al .
Bu öpücüğü de .
Bunları da al ...
Gözlerimden yaşlar akarken gülümsedim Ausum ♡♡♡ ağlayarak gülümsemek... Garip bi çelişki
Keşke koymasaydın tatlım ... mune den rica etsen özelden belki yardımcı olur .
Merak ettim sadece .
Bu kalbi al .
Bu öpücüğü de .
Bunları da al ...
Hayırdır kuzucumGözlerimden yaşlar akarken gülümsedim Ausum ♡♡♡ ağlayarak gülümsemek... Garip bi çelişki
Ya sen muthis bi kadnsn seni ornek almamz lazm bnce
Tonu neden yemiyorsun? Karnıyarık yemişsin zaten öğlen akşam da tonbalıklı salata ağır olmaz ki. Özel bir diyet mi yapıyorsun bilemedim ama monti yapıyordun yanlış hatırlamıyorsamausum bende hayranım sana ve enerjine cnm
salata yogurt mu yiyeyim yani ?
çorbam yok yanımda salata ve ton var tonuda yemek istemedim
yemek hanede yogurt varsa yerim
Keske hayal etmek bile gzel sizlerle otrmak blki ilerde grsrz belli olmaz dmiEfsam ...keşke karşılıklı kahvelerimizle sohbet etsek sizlerle .
Asla müthiş değilim . Ama kendimi seviyorum bu bir gerçek . Sende kendini sevmekten başla ..gerisi gelir . Ha tabii bazen Rabbime el açıp , gururdan , kibirden sığınıyorum ... Ayarı kaçırdığım benimde çok oluyor.
Siyahı da hiç sevmem, siyah mı giysem artık
Ben sana bir şey diyeyim mi saydınım .
Eğer bugün özellikle kötü bir şey olmadıysa ..kötü bir haber almadıysan ve bu halde isen ... ben insanın kendi arabeskini bazen kendi oluşturduğu kanaatindeyim .
Bugün sen böyle olmak istiyorsun ...o yüzden böylesin .
Aklına takılan canını sıkan geçmişte olan ne varsa kuruyorsun şu an .
Geçen haftalarda , buraya bir şarkı koymuştum . Ha işte o gün durup dururken kendimi bunalıma soktum . Dinle ağla ... halbuki eeeee manyak mısın kadın desem , alıp çantamı dışarı çıksam hooop geçecekti .
Bazen gelir öyle . Uzamıyorsa ... iyi de gelir insana arada
ausum bende hayranım sana ve enerjine cnm
salata yogurt mu yiyeyim yani ?
çorbam yok yanımda salata ve ton var tonuda yemek istemedim
yemek hanede yogurt varsa yerim
salata ve tonu ye ...yanında varsa yoğurtta ye bence .
Sonra gece acıkırsın çünkü.
Kayseri dee hehhh sakınn kuzuu Es Es e göndermeKar yagiyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?