Kız gel opicemmm
evet benim kilom senin kilon senin kilon benim kilom.anca beraber kanca beraber ama fazla Salma seni gecicemCanımm dohturummm şaka bir yana takımcak 1. olakk
Istanbula dogru yavas yavs gelyr herlde cok sogk zatenkayserideee var gücüne ufluyom Eskişehir e dogru
Pro ağırlıklı beslendimm canımmevet benim kilom senin kilon senin kilon benim kilom.anca beraber kanca beraber ama fazla Salma seni gecicem
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 1912443 Bakıcımız yemek yapmış işi değil aslında saolsun hem diyetteyim hemde sabah biraz Üzgünüm
Hala düşünceli insanlar var varolsunlar
kuzularinannesi bir şeyim yok canım.
Ümitsizliğe kapılıyorum bazen bugün de öyle bir gün sanirim, canım birsey yapmak istemiyor
içim acıyor benim bebeğim olmayacak sanki öyle hissediyorum
Ausencia mın dedigi gibi galiba arabesk takiliyorum bugün. Cabuk gecer ausum fazla sürmez.
Dunku yorumlari okudum kelebegimde cok hassas bu konuda icine oturdu kuzumun.
Ben tabi bir cogunuzun dediği gibi yasamadigim icin bilemiyorum bi melegim olsa hayatim nasıl degisirdi? Logusalık nedir bilmiyorum neler hissederdim. Belki dediklerinizi yasardim bilemiyorum ama raziyim diyorum hamileligim boyunca igne vurulmaya o saglicakla dogsun, uykusuz kalmaya raziyim o neseli kahkahalari unutturur bana uykusuz gecelerimiac kalayim raziyim o doysun. Sabaha kadar onu koklayayım doyasiya okşayayım, oyle cok hayalim var ki onunla ilgili bi gelse anneciginin kollarina saglicakla. Insan en cok istedigi seyle imtihan olurmus bu dunyada. Zor bir ihtihan Rabbim bu imtihandan saglicakla gecmemizi nasip etsin. Bugun duygusal takılıyorum canlar kusuruma bakmayin.
@masumm canim tesekkur ederim siz de benim icin cok onemlisiniz. Evden cikmak bile istemiyor canim. Yarin iyi hissedersem kendime bi odul veririm insallah.
Hepiniz sagolun desteginiz icin tesekkur ederim hepinize, sizleri seviyorum ♡♡♡
Hiç taviz yokSen kilo ver, istediğin kiloya ulasta benim için yeter
Sağolasınn canımm bazen geride kalanlar için yaşıyor insan ve acınla yaşamayı öğretiyor hayat güzelim öyle yada böyle benim 2006 da var o küçüktü 8. haftalık korkuma hamile kalamamıştım.Oğlumm ise 6,5 yalık erken doğdu herşeyi tamdı eli ayağı tırnakları bile uzamıştı ama ciğerleri gelişmediği için 3 gün dayanabildi kuzumm göçüp gittiDelyDoly ne kadar gucluymussun. Rabbim kat kat mükafatını dünya ahiret versin.
2008 haziran annelerine kk ya girdim.aylarca paylaşımda bulunduk birimizin bebeği 1 haftalikti vefat etti günlerce bebeğim sarılıp ağladım şimdi bile gözlerim doldu.ki sen bizzat yaşamışsın.
Bitanecik delymbenim
saydin78 kuzumm inann seni o kadsr iyii anlayorum ki anlatsamm içimde kopani oturur banada aglarsin güzelim sınavlarin en zorundayiz Rabbim dayanma gücü versin.Ben 2014 senesinde neler yasadim neler mutluluk sevinc üzüntü kahrimdan ölürüm herhal dedim genede ölmedim gene de ayaktayim.Yavrum kar yagdi yagmur yagdi soğuk kara topraklarda üşürmü dedim yüreğim donduu aglayamadim bile suan bile gözlerim dolu dolu Allahim kimseyi evlatsiz birakmasin.Aylarca olmayan yitip giden yavrumun sütü geldii kapatio kendimii banyolara su sesiyle delismcesine agladimm ailem gormesin uzulmesin diyee ben evladima yandimm oglumaa yandimm anamm bana yandii.24 kasimdi hasyaneye kaldirilmam 28 kasim dogumum ve 1 aralikk benim en kahirli günüm o gun bende öldüm yüreğimin yarisini kara topraklara gömdüm.İşte o gunden sonra hic bir seyin önemi yok bendee otesi de yokk dunyaa telaşı deyip geciyorum.Acimla yasamayi ogrendim uari kirkim cikmadan isimin basina gectim.Uzun olduu hakkinizi helal edin canlar ama iste boylee ben boyle delirdim.
Amin Begüm canım Aminnn. İnşaAllah nasip eder Rabbim. Çok yoruldum beklemekten. Yorgunluğumu alsın Rabbim tez elden inşaAllahcanım umutsuz olma neden olmasın bebeğin,bu havalar böyleyken insan ümitsizliğe kapılıyor ondan böylesindir sen yoksa olmayacağından değil,o yüzden ümitsiz olma,tedavini zaten oluyosundur,bol bol dua et,Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah
Canımsınn güzelim inann sizlerii okudukça ben de sizlere içim yanıyor.Söz verdikk unutmaa umutsuzlugaa yer yokk güzelimmmm hatta nanada yelek örcek bize unuttun muuu her daim güzel bir söz söyleyeni sevmesemde pek Bir umuttur Yaşamak........Görmeden gerçekten çok sevdim seni acın acım gibi ortak nokta belli inşallah güleceğimiz günlerde yakınn yeterki sen umudunu yitirme sevgiyle bak strese sokma kendini güzel günlerimizz yola çıktı geliyorr. Asık suratlı depresif bi anamı görcekk yavrunnn haydii dimdik ayaktaa ol ve gülümsee gülümsekii için sevinç dolsunnCanım benim çok zor yaşadıkların. Allahım sabırlar versin kuzummm benimmm Cennette şefaatçi meleğin seni bekliyor bitanemmm, sen aklıma geliyorsun biliyormusun hep ağlarken Allahım Yeşime çok sabır ver nolur dayanma gücü ver diyorum. Çok üzülüyorum. Allahım diyorum başta Yeşimime kelebeğime bana ismini bildiğim bilmediğim tüm evlat hasretiyle yananlara sağlıkla kucağımıza alacağımız evlatlar nasip eyle diyorum hıçkırıklara boğularak. Sen çok güçlü bir kadınsın kuzum, senin gücüne hayranım. Doğru söylüyorsun bitanem hayat bir şekilde devam ediyor. Polyannacılık oynamak gerekiyor yoksa çekilmiyor bu hayat. Allahım sağlık sıhhat versin öncelikle, sonra da istediklerimizi nasip etsin sağlıcakla
amin canım amin,Rabbim kimseye aratmasın,olmadık değer bilmeyenlere vermesin ondan alıp isteyene versinAmin Begüm canım Aminnn. İnşaAllah nasip eder Rabbim. Çok yoruldum beklemekten. Yorgunluğumu alsın Rabbim tez elden inşaAllah
canım benim,gerçekten delydoly adının altında ne acılar varmış,sakın kendini üzme bu dünyanın öteki tarafıda var,cennette seni bekliyor olacak yavrun,Allahın en kıymetli kullarındansın inan bana çok değerlisin yaşadıkların kolay şeyler değilsaydin78 kuzumm inann seni o kadsr iyii anlayorum ki anlatsamm içimde kopani oturur banada aglarsin güzelim sınavlarin en zorundayiz Rabbim dayanma gücü versin.Ben 2014 senesinde neler yasadim neler mutluluk sevinc üzüntü kahrimdan ölürüm herhal dedim genede ölmedim gene de ayaktayim.Yavrum kar yagdi yagmur yagdi soğuk kara topraklarda üşürmü dedim yüreğim donduu aglayamadim bile suan bile gözlerim dolu dolu Allahim kimseyi evlatsiz birakmasin.Aylarca olmayan yitip giden yavrumun sütü geldii kapatio kendimii banyolara su sesiyle delismcesine agladimm ailem gormesin uzulmesin diyee ben evladima yandimm oglumaa yandimm anamm bana yandii.24 kasimdi hasyaneye kaldirilmam 28 kasim dogumum ve 1 aralikk benim en kahirli günüm o gun bende öldüm yüreğimin yarisini kara topraklara gömdüm.İşte o gunden sonra hic bir seyin önemi yok bendee otesi de yokk dunyaa telaşı deyip geciyorum.Acimla yasamayi ogrendim uari kirkim cikmadan isimin basina gectim.Uzun olduu hakkinizi helal edin canlar ama iste boylee ben boyle delirdim.
Aminnn kuzum Aminnnn sağol bitanemmmamin canım amin,Rabbim kimseye aratmasın,olmadık değer bilmeyenlere vermesin ondan alıp isteyene versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?