Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Maşallah

afiyet olsun canım. Hadi bu hafta gömelim Seferoğullarını

Süper menü MAŞALLAH

Canim cok.sagol teşekkürler
N Nana

SALI MENÜM
SABAH
50gr tb ekmek
Peynir
Zeytin
salata

ARA
1 mandalina
1 elma

ÖĞLEN
Zeytinli salata

ARA
2 kuru incir
badem

AKŞAM
bir biber dolma
bir tabak kuru fasulye
salata

2lt su
Betusum oglen cok.zayıf aksam abanmissin
Sabah kralice
Ogle prenses
Aksam.kul kedisi gibi
Yenmeliyiz ki metabolizmaya göre beslenelim.
Ayrica protein hic yok . ev telaşına veriyorum..

kızlar yemekten geldim

iki tane minik karnıyarık bir kase cacık yedim
akşama tonbalıklı salata yiyecektim ama üst üste çok mu olur haif bişiymi yesemm

Son düzenleme:

Keşke koymasaydın tatlım ... mune den rica etsen özelden belki yardımcı olur .

Böyle deyince sadece aşım olduğu gerçeği bir kez daha yüzüme çarptı

bunu nasıl başardın,etrafımda bu kadar sinir bozucu insan varken ben çıkamıyorum işin içinden,bütün mutluluğumu enerjimi yaşama sevincimi alıyolar benden

Benim etrafımda da vardı tatlım ..Hem de sinir bozmayı icat eden insanlar onlarmış gibi işlerinde çok profesyonellerdi
Ben evde şu taktiği uygularım hep ... bir eşyaya bakarım , hmmm 1 senedir elime almamışım ...derhal elden çıkarırım ...hmmm 6 ayda bir kez almışım ....derhal kutular /koliler depoya kaldırırım ... hmmm her gün elimde ....en göz önğnde bir yere alırım .
Şimdi bu kadın deli mi bunu neden anlatıyor diyorsun ( dedin dedin duydum )
Teşbihte hata olmaz derler , insan /eşya benzetmesi hoş kaçmadı biliyorum ama hayatımdaki insanları da böyle eledim .
Canımı sürekli sıkanlar gönderildi , ara ara sinir zıplatanlar ama bazen gerekli olanlar depoya kaldırıldı ve çok mutlu hissettiklerimle daha çok zaman geçirilmeye başlandı
Bunu biliyorum da nasıl çıkarayım kısmı sorun diyorsan ? İnan bu aşamada kimsenin kalbini kırmadım .
Netimdir ben . Hatır için gitmek istemediğim bir yere gitmem , kırılır diye hiç müsait değilken ''aaa ne demek buyur gel '' demem .
Belki yaşla belki yaşanmışlıklarla ilgili ... Bir de yaşadığım hastalıkların etkisi büyük tabii . Bana dr um dünya yansa hasırın yanmasın dedi ... Hiç bana göre değildi . Bende kendi çaremi buldum ... dünya yansa ... ne yapmak istiyorsam onu yapıyorum . Kişiye göre , o yangının içine de dalarım , hasırımı alıp güneşlenirim de .

Bugün de ausun dökülme gününü izlediniz

Canımm ya tam kolundan bacağından yakaladın motiyi , aman ha bırakma .
Bak bana 4 gün diyeti uğruna 2 gündür açlıktan nefesim kokacaktı giden 100 gr .

Umrumda mı hayır .. Çünkü ben kaçamaksız o sorumluluğu yaptım , giderse gider gitmezse başka götüren buluruz

Sende dursa da artı da çıksa , o kolu bacağı bırakma

Aus abla mazrtli oldm karn agrsndan olcm herlde yermden kalkamrm su 4 gunluk diyete baslasam mi ya da adet siskinligm gisn pazartesi falsn mi baslasam

Bence adetten sonra başla canım . Şimdi adet ağrısı , gerginliği derken bir de açlıkla savaşma .

Dün hastalık ve işten bakamadım özür

Estağfurullah , özür ne demek canım .
Merak ettim sadece .
Aramıza gerçek anlamda katılırsan , inan çok faydasını göreceksin .

Ohhh ohhh afiyett olsun nanamm isimde pek manidar bize gönderme mii var

Ya kürdan gibi olun ... ya sizi şişe dizer pişiririm diyor hannibal nana

Tünaydın kızlar keyfim yok, işim çok. Fazla aktif olamayabilirim

Bu kalbi al .

Bu öpücüğü de .

Bunları da al ...

Şimdi itiraf et , azıcık gülümsedin değil mi

kızlar yemekten geldim

iki tane minik karnıyarık bir kase cacık yedim
akşama tonbalıklı salata yiyecektim ama üst üste çok mu olur haif bişiymi yesemm

Bence salatanın önünde çorba ya da yanında yoğurt olursa güzel olur canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…