İnşallahh canımm inşallah hayırlı zamandaaa RABBİM isteyen herkese nasip etsinOlr ins cnm
Kürdan mi , yok canımOhhh ohhh afiyett olsun nanamm isimde pek manidarbize gönderme mii var
Herkese hayırlı Çarşambalar efendimmm
Hayırdırr tatlımm neyin avr güzelimm noldu neden niçinnn kızz bak üzüldümm yaaa söyle belki derman oluruzTünaydın kızlar keyfim yok, işim çok. Fazla aktif olamayabilirim
Hayırdır kuzu ?Tünaydın kızlar keyfim yok, işim çok. Fazla aktif olamayabilirim
Canim cok.sagol teşekkürlerMaşallah
afiyet olsun canım. Hadi bu hafta gömelim Seferoğullarını
Süper menüMAŞALLAH
Betusum oglen cok.zayıf aksam abanmissin
Uzulme tatlim sorun yok keyfim yok sadece...Hayırdırr tatlımm neyin avr güzelimm noldu neden niçinnn kızz bak üzüldümm yaaa söyle belki derman oluruz
Bugun icin boyle canim, sadece keyfim yok iyi hissetmiyorum kendimiHayırdır kuzu ?
Kendine dikkat et canımm hiçbir şeyee üzülmeye değmezz hayattaaUzulme tatlim sorun yok keyfim yok sadece...
Kaptanm buralardayzBuralar çok sessiz yahu
Oda zormuş.ablamdan biliyorum eşi kanald de üst düzey yayın yönetmeniydi işten çıkardılar Allah ım adamın hayat enerjisi söndü bu arada annesini kaybetti ablam alttan alacam diye çatladı eşi triple alınganlıklar çok zordu çok.tabi bide istenmeyen eşi savunmak çok zordur benimde ünvde evlenmemi hiç istemediler eşim lise mezunuydu benden beklenti büyüktü bende oyüzden evde çocuk doğura doğura smmm oldum sırf annemler için
Ne olur kibilemedim
İnşallah ablam şimdi kapandım gerçi ay bak bu yön aklıma gelmedi kapandım açık halimi nete koydumsilinir mi ki
sağol Elif im hep tatlısın dediler kilo yakışıyor dediler sonuç bu işte
Böyle deyince sadece aşım olduğu gerçeği bir kez daha yüzüme çarptı
bunu nasıl başardın,etrafımda bu kadar sinir bozucu insan varken ben çıkamıyorum işin içinden,bütün mutluluğumu enerjimi yaşama sevincimi alıyolar benden
ay çok güldüm ben buna
ikisi de haklı ama canan hocam biraz fazla dobra
ay harika canım darısı başımıza.
sen geçen hafta güzel kilo verdin o yüzden bu hafta azar azar gidiyor
az olsun öz olsun değil mi canım. eksi eksidir. ya yapsan etsen artı çıksa? inan çoook demoralize oluyorsun. bilirsin
tellioğluyum !
yaşasın telli ogulları .. yeşil vadi bizimdir
dikkat ediyorum edeceğim
geçen de dikkat ettim artı geldi korkum buydu.
yoksa diyete tam gaz devam.
yaptıgım şey ekmeği azaltıp proteini artırmak.
salata ve ayranı da artırdım. böyle devam edecğim. bir süre sporsuz. sporu elimde koz tutmak istiyorum. şimdilik ev işi hareketi ile idare etmeye devam edeceğim. çok kiloluyum çünkü yolum uzun
melemek ?
ay sen çok yaşa emiburası çok neşeli ya hepnizi çok seviyorumm
oyy çoook tatlısınız ya gözlerim doldu.
bu ara zaten hep aglıyorum zır zır zır. kızım uykuya dalmaya çalışırken aglıyor o aglıyor ben aglıyorum ayy ne sulu zırtlak oldum.
yavruşum bugün 6.ayını doldurdu ya zaman ne çabuk akıyor. büyüyorlar minişler. allah acılarını göstermesin
teşekkür ederim kelebekim. siz olmasanız bırakmıştım valla.
iyi ki burası var iyi ki siz varsınız. seviyorum siziiiii
Aus abla mazrtli oldm karn agrsndan olcm herlde yermden kalkamrm su 4 gunluk diyete baslasam mi ya da adet siskinligm gisn pazartesi falsn mi baslasam
Dün hastalık ve işten bakamadım özür
Ohhh ohhh afiyett olsun nanamm isimde pek manidarbize gönderme mii var
Tünaydın kızlar keyfim yok, işim çok. Fazla aktif olamayabilirim
kızlar yemekten geldim
iki tane minik karnıyarık bir kase cacık yedim
akşama tonbalıklı salata yiyecektim ama üst üste çok mu olur haif bişiymi yesemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?