dohtur bu neBacım bu ne 2
Kaçamak kilo vermekten daha tatlı değil miSelam canlar,
Bugün çok kaçamak yaptım
Oo masallah@masumm tam 9 ay ..0 kaçamakla diyet listesi yaptım . Tam 38 kilo dile kolay ...
İnan bana oluyor . Yeter ki bir yerlerde pes etmeyelim ...tıkanınca vazgeçmeyelim .
Bacım bu ne 2
Ablam fasulyemizi be zaman doktora gotureceksinKızlar ikinizi de anlıyorum ama diyeceksiniz sen hamilesin anlasan ne oluriki kere kaybettim evet kucağıma alamadım ama atan kalbini gördüğüm bebekler çöpe atıldı hatta bir tanesi benim içimde yok oldu kesem bom boştu kendim görmesem ultrasonda doktor yalan söylemiş derdim. Ama olmamasına şükredip hayra yoruyorum bazen babamın kuzenini en kıymetli torunu herkesin bir tanesi Ömer abiyi 20 yaşında verdik toprağa 6 yıl süren kanser tedavisinden sonra. Daha bunun gibi neler neler. Bunları düşündükçe ölen evlatlarıma şükrettim. Bunu alır miyim kucağıma bilmiyorum ama çok korkuyorum bunu biliyorum sadece. Kucağıma alırsam neyle imtihan olurum onu da biliyorum
Ama vero senden ricam azıcık düşünerek yazsan daha az yanlış anlaşılma olur.
Belyam gitme bir yere sakın
Yasemin ablam tamam tribini bile özledik ama dakka bir gol bir hemen buldun üstüne alınacak birseykonu senle alakalı değil ablam gel buraya küserim bu sefer ama
Kaçamak kilo vermekten daha tatlı değil mi
Yenimahalle de olucam.soyle yaz olsa bide uzun gelsem aşure ye gelirdimDokturum gel buyur canım dikmendeyim sen nerdesin
Dohturrr kaptanii deryaa cildirdiii bir el at allasenn zalim tellioglummYenimahalle de olucam.soyle yaz olsa bide uzun gelsem aşure ye gelirdim
Instagramda bi edebiyat öğretmeni var 40kilonasilgiderŞeker kimden bahsediyorsunuz
Su şişko kadın demez de tombalak diyebilir ona göresagol şekerim sayenizde.
inan bana o aralar aglamaklı oldum,vazgeçmek üzereydim
sen deidm bu kiloları asla veremicen şişkoşsun şişkoş kalacan kızım seni uzaktan aha bak benim annem şu şişko kadın diyecek diye kafamda kura kura üzülüp içleniyordum
ohh şükürler olsun sahalardayım yeniden.. sayenizde..
Aynen öyle@masumm tam 9 ay ..0 kaçamakla diyet listesi yaptım . Tam 38 kilo dile kolay ...
İnan bana oluyor . Yeter ki bir yerlerde pes etmeyelim ...tıkanınca vazgeçmeyelim .
Su şişko kadın demez de tombalak diyebilir ona göre
Ya oğlum ilk okula başladı geçen sene ...bir kaç ay geçti .. bir gün geldi dudak bükük .
Anne sen şimdi şişkosun ya( yani çok tatlı bir şişko annesin ya ) okula geldiğinde arkadaşlarım seninle dalga geçr mi diye sordu ? Sorarken de gözler yaşardı .
Olayı deşince sınıflarında çok kilolu bir arkadaşı vardı ... 6 yaş 40 kiloonunla dalga geçmiş birileri ... ilk defa şişman biri ile dalga geçildiğini görmüş benimki de ...bana da yaparlar diye üzülmüş .
Ablam şimdi seninle onun yediği bir olmamalıCanım ahu da 4 gün şok diyetini yapıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?