Allahh razii olsun canim sagolasin Allahh binbir kat razi olsunDelyDoly kızlar konuyu dağıtmışkwn tekrar açmıycam ama yazdıklarınızı okurken akan gözyaşlarım eşliğinde amin amin dedim dua ettim inşallah en hayırlı zamanda kavuşun bebeklerinize
bence sen o kişiden derhal uzaklaş bi insan bu kadar saman altından su yürütür kimse ye söylememiş ona söylemişsin demekki samimisin demekki gerçek dost değil
Dee helee ikizimmm dee heleeSelam canlar,
Bugün çok kaçamak yaptım
Kızlar ikinizi de anlıyorum ama diyeceksiniz sen hamilesin anlasan ne olurCanım benim çok zor yaşadıkların. Allahım sabırlar versin kuzummm benimmm Cennette şefaatçi meleğin seni bekliyor bitanemmm, sen aklıma geliyorsun biliyormusun hep ağlarken Allahım Yeşime çok sabır ver nolur dayanma gücü ver diyorum. Çok üzülüyorum. Allahım diyorum başta Yeşimime kelebeğime bana ismini bildiğim bilmediğim tüm evlat hasretiyle yananlara sağlıkla kucağımıza alacağımız evlatlar nasip eyle diyorum hıçkırıklara boğularak. Sen çok güçlü bir kadınsın kuzum, senin gücüne hayranım. Doğru söylüyorsun bitanem hayat bir şekilde devam ediyor. Polyannacılık oynamak gerekiyor yoksa çekilmiyor bu hayat. Allahım sağlık sıhhat versin öncelikle, sonra da istediklerimizi nasip etsin sağlıcakla
Canım güzel başlangıç motivasyonunu kaybetme smmm stajına hazırlanıyormuşsun doğrumuSelam sabah 1 tost öğlen malesefki 2 minnacık börek akşam çorba yoğurt öncesinde birazcıkda yürüyüş
Dedim gittiDee helee ikizimmm dee helee
Aminnnn bitanemmm insaAllah ♡♡♡ kiyamam o gozyaslariniza aglamayin nolur dayanamam bennnDelyDoly kızlar konuyu dağıtmışkwn tekrar açmıycam ama yazdıklarınızı okurken akan gözyaşlarım eşliğinde amin amin dedim dua ettim inşallah en hayırlı zamanda kavuşun bebeklerinize
bence sen o kişiden derhal uzaklaş bi insan bu kadar saman altından su yürütür kimse ye söylememiş ona söylemişsin demekki samimisin demekki gerçek dost değil
Enemmm kiyamam kuzummm ikizimm üzme kendinii okur bazenn öyle sıkıntı yapmaaDedim gitti
Canım güzel başlangıç motivasyonunu kaybetme smmm stajına hazırlanıyormuşsun doğrumu[/QUO
evet sınava hazırlanıyorum motivasyonuda yasam saolsun en güzel destek
İlk defa böyle abarttım çok kızdım kendime. Dengesiz beslendiğim oldu filan ama bugün çok fazla olduEnemmm kiyamam kuzummm ikizimm üzme kendinii okur bazenn öyle sıkıntı yapmaa
Uzunn bir zaman sonra bir ilkk kuzumm bu kadar üzme kendinii kiyamam sanaa yarin duzeltirsinİlk defa böyle abarttım çok kızdım kendime. Dengesiz beslendiğim oldu filan ama bugün çok fazla oldu
menümmmm
sabah
2 mandalina
kahvaltı
2 wasa arasına labne peynir
k.biber, minik çeri domates salatalık ile sadviç yaptım
2 adet ceviz
çay
öglen
2 karnıyarık
1 kase cacık
akşam
salata , 1 kk peynir
2 bardak ayran
2.5 tk su
eve gidince 1 saat yrüycemmm
nor : çantama baktım oda nesi ton balıgım yok
yine peynire talim ettim salata içinde , 2 de ayran çaktımm yanınaa
haydi geçmiş ola bugündeee
Selam canlar,
Bugün çok kaçamak yaptım
Hsyyyy masallahhh darisii basimiza tatlimmŞu 40kilonasilgider varya 7 aydır sıfır kacamakmis ve 34 kilo vermiş
merhaba kızlar
menümü paylaşmaya geldim.
sabah : 1 bardak su, 1 fincan şekersiz çay 1,5 el ayası kadar erik pestili ( tembelleşen bagırsaklar için )
kahvaltı : 1,5 haşlanmış yumurta, 1 lavaş, peynir, salatalık ve dereotu, ve tabi ki şekersiz çay
ara : 1 fincan yeşilçay, 1 adet kuru incir
ögle : 3 tavuk baget, 2 bardak ayran
ara 2 : 2 mandalina
akşam : 3 adet çinekop, bol roka, bir pinçik ekmek ve biraz turp.
ara : meyveli yogurt
yatmadan önce de ayran içerim yine.
su bugün az oldu 1,5 lt ama gece kalkıp çok su içerim 2 yi bulur
DelyDoly ve saydin78
kelebekolacam tencere üzerindeki not içimi bir tuhaf etti ...gülümsedim .
Nare83 kadın fena . Hayır yani sen işi anlatırken , o anda ya bende başvurayım mı dese eyvallah ...ama arkadan iş çok tehlikeli
asfarovski 5s felsefesine biraz benziyor evet ... işte de evde de uygularım (eşyada da insanda da )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?