Ablam şimdi seninle onun yediği bir olmamalıbu yapıyorsak bile kiloya göre yapmalıyız, vücudu kit bırakmak niye daha yeni başladı zaten diyete, vücuda yazık değil mi? Bir sure normal kilo verip kilo durduğunda (ki bana göre 70lere kadar gayet güzel giderdi Kilosu) bunu yapsa tamam ama yanlış geliyor bana Fatma abla içinde geçerli
Seferogullariii kizlarr kacamak yok yarin kelebekinde taktik verdigi gibi spor yok cumaya da inşallah bol eksii varr haydee bakalimmm canlar sizleree guveniyorumm
Yyaaa öyle menüden sonra böyle utanirsin, yemek yesene düzgün o kilolari yoksa nasıl vereceğiz
Her zaman beklerimYenimahalle de olucam.soyle yaz olsa bide uzun gelsem aşure ye gelirdim
Her zaman beklerim
Yasom bi ara ankaraya gelecek inş . Masum , ahu da ankarada saydın bacım sende ankaradamıydın ?
Başka varmı başkentte olan bi buluşma yapabiliriz inş .
Yani hanımlar listeyi getirdiğime pişman olucam haAblam şimdi seninle onun yediği bir olmamalıbu yapıyorsak bile kiloya göre yapmalıyız, vücudu kit bırakmak niye daha yeni başladı zaten diyete, vücuda yazık değil mi? Bir sure normal kilo verip kilo durduğunda (ki bana göre 70lere kadar gayet güzel giderdi Kilosu) bunu yapsa tamam ama yanlış geliyor bana Fatma abla içinde geçerli
Yahu 75 olsam listeye ne fayda kalır 78 de anlasalim
Aaaa ne gibii canimmm ayy aglamaa kiyamammm anlamadim kiiBana güvenmiyor musun
Ya oğlum ilk okula başladı geçen sene ...bir kaç ay geçti .. bir gün geldi dudak bükük .
Anne sen şimdi şişkosun ya( yani çok tatlı bir şişko annesin ya ) okula geldiğinde arkadaşlarım seninle dalga geçr mi diye sordu ? Sorarken de gözler yaşardı .
Olayı deşince sınıflarında çok kilolu bir arkadaşı vardı ... 6 yaş 40 kiloonunla dalga geçmiş birileri ... ilk defa şişman biri ile dalga geçildiğini görmüş benimki de ...bana da yaparlar diye üzülmüş .
Abowwwwww dumanlarrr tiiii burdan gozukiyy merak etme tatlim tkmmiz 1. Olcakkk insallahsakinim ben
Ablam senden kaynaklı değil ki, insan kendini vücudunu tanıyıp yemeli içmeliYani hanımlar listeyi getirdiğime pişman olucam ha
Tüm uyarılarıda yapıyorum ama dikkat etmiyorsunuz.
Yarın son gün inşallah sonrasında şok mok yok !!!!
Yahu liste de bir yere kadar, benim için en önemlisi kilo vermenizYahu 75 olsam listeye ne fayda kalır 78 de anlasalim
Olacak tabiAbowwwwww dumanlarrr tiiii burdan gozukiyy merak etme tatlim tkmmiz 1. Olcakkk insallah
Aaaa ne gibii canimmm ayy aglamaa kiyamammm anlamadim kii
Yavrum seni dusunmus
Küçük çocuklar her zaman acımasız oluyor maalesef, aegitim aileden başlıyor ya neyse..
Oğlun için gidecek bu kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?