Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aeben tatlimm herkes kendi bünyesini daha iyi bilir senle alakasi yokkii mesela ben 3 u yapamadimm neden dersen 6 da kahvalti ve dünde isyerinde hafif basim dönmüştü ya is stresi yada baska bir sey bu sabah elmayla baslamaya cesaret edemedim.Yanii kisacasi kendini kotu hissetme valla ben faydasini gordumHe bugunde pro yaptimm insalah iyi sonuc alirim

merhabalar baya bi sayfa ilerlemiş okuyamadım sabah 6 dan bu saate kadar dışardaydım menüm pek güzel değil , düğün için kıyafet işini halletmeye çalıştık
sabah : 1 bardak süt
öğle : 90 gr et , 1 dl ekmek , 1 kase salata , zero kola
akşam : 2 küçük poğaça , 1 ayran
su : 2 lt anca
spor : dışarda deli tavuk gibi yürüyüş

Su şişko kadın demez de tombalak diyebilir ona göre
tombalak bizim zamanımızda vardı da onların zamanında ne isimler takarlar allah bilir dimi.
enemmm kabus gibiiii

ayy korkularımda haklıyım dimiiii

Nedensiz düşüncesizce davrandım işte
Yemek istediğim şeyler değildi. Kaçamak yapasım olsa en azından bunları yemezdim. En kötüsüde buydu zaten. Alternatif aramadım kolayıma geldi yedim pişmanım
Seferogullariii kizlarr kacamak yok yarin kelebekinde taktik verdigi gibi spor yok cumaya da inşallah bol eksii varr haydee bakalimmm canlar sizleree guveniyorumm
Banada mı güveniyorsun :) ikizim beni yola getir dagıldım resmen.

Kuzummm herdaimm guvendeyimm sana sabah koruu arayayimm hasliyimm isterrr ikizimm

Menün efenim :

Sabah .1hş yumurta .peynir .
Öğleyin: 2 kş kavurma , az yogurt .azda marul .
İkindi 2 dl elma yedim kursta millet ev yapımı kurabe kek götürüyodu . Çatlak sesler çıktı bu hafta geçen haftada diyetdeydin amannn diye
Akşam :et döner .salata . 1 kş yogurtlu meze .

Su 2 anca oldu tümgün dışarda olunca .
Sporda yok . Dışarda koşturmaca biraz .

Tomiyy tomiiyy tombalaki tooommm-baallaa-kkiii
Şarkı da yazdım

anaam bu kaptan kişisi harbi çok fenaymış.
eline düşen çöp gibi olurmuş. acımasızmış kaçamak yapan tonti. yani tombalaklaraaa.
eli sopalıymışşş.
abovv ben nirelere gidemmmm

gidem yatam bare. napam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…