Kız ben bir ay listesiz gezdim sesim çıkmadı, beni feyz alListe ya listeeeeeeee
tombalak bizim zamanımızda vardı da onların zamanında ne isimler takarlar allah bilir dimi.Su şişko kadın demez de tombalak diyebilir ona göre
ayy korkularımda haklıyım dimiiiiYa oğlum ilk okula başladı geçen sene ...bir kaç ay geçti .. bir gün geldi dudak bükük .
Anne sen şimdi şişkosun ya( yani çok tatlı bir şişko annesin ya ) okula geldiğinde arkadaşlarım seninle dalga geçr mi diye sordu ? Sorarken de gözler yaşardı .
Olayı deşince sınıflarında çok kilolu bir arkadaşı vardı ... 6 yaş 40 kiloonunla dalga geçmiş birileri ... ilk defa şişman biri ile dalga geçildiğini görmüş benimki de ...bana da yaparlar diye üzülmüş .
Ahaha sizin yüzünüzden ilk fırsatta filmi bir daha izliyecegim
Tabi ki seveceksin, saksı değilim ben, kaptanim kaptan
Izleee izleee helee hamam sahnesiii superr hahah birde kucukk enisteeeAhaha sizin yüzünüzden ilk fırsatta filmi bir daha izliyecegim
O zaman neden?
Banada mı güveniyorsun :) ikizim beni yola getir dagıldım resmen.Seferogullariii kizlarr kacamak yok yarin kelebekinde taktik verdigi gibi spor yok cumaya da inşallah bol eksii varr haydee bakalimmm canlar sizleree guveniyorumm
Naniş yavrum bu tellioglu pek fenaya benziListe ya listeeeeeeee
Tomiyy tomiiyy tombalaki tooommm-baallaa-kkiiitombalak bizim zamanımızda vardı da onların zamanında ne isimler takarlar allah bilir dimi.
enemmm kabus gibiiii
Kuzummm herdaimm guvendeyimm sana sabah koruu arayayimm hasliyimm isterrr ikizimmNedensiz düşüncesizce davrandım işte
Yemek istediğim şeyler değildi. Kaçamak yapasım olsa en azından bunları yemezdim. En kötüsüde buydu zaten. Alternatif aramadım kolayıma geldi yedim pişmanım
Banada mı güveniyorsun :) ikizim beni yola getir dagıldım resmen.
ben öyle bi şart okumadım ister severim ister sevmemTabi ki seveceksin, saksı değilim ben, kaptanim kaptan
Direkt gel döv :)Kuzummm herdaimm guvendeyimm sana sabah koruu arayayimm hasliyimm isterrr ikizimm
Tomiyy tomiiyy tombalaki tooommm-baallaa-kkiii
Şarkı da yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?