7.takimin yazısız kuralıdır, buraya giren herkes 'nanaist' olduğunu kabul ederben öyle bi şart okumadım ister severim ister sevmem
Gelirsemm sıkıntı ikizimm topikcekk bizi doverler vallahhDirekt gel döv :)
Kısa bir sure mi kuzum ?
27 kasımda herşey bitiyor düğünle ilgili canımKısa bir sure mi kuzum ?
Hahhahaa birininn kulaklariiii çınlasın hahahha7.takimin yazısız kuralıdır, buraya giren herkes 'nanaist' olduğunu kabul eder
Agzim var dilim yok, herkes sahittir bunaanaam bu kaptan kişisi harbi çok fenaymış.
eline düşen çöp gibi olurmuş. acımasızmış kaçamak yapan tonti. yani tombalaklaraaa.
eli sopalıymışşş.
abovv ben nirelere gidemmmm
ben gidem yatam bare. napam
Tamam kuzum27 kasımda herşey bitiyor düğünle ilgili canım
Ihh
Tek başıma iktidarimYok mu kaptanın yardımcısı onu alasaği edek
ben menümü yazmaya devam ederim olmazsa 2 günlük yazarım ama çok sık gelemiyorum bu aralar daha doğrusu okumaya yetişemiyorum malesefTamam kuzum :68
Gelirsemm sıkıntı ikizimm topikcekk bizi doverler vallahhsen azimlisin güzelim gelirsin kendine anlikk oluyor bazen yarinn duzene girersin
Deme hiç, arada altta görüyorum geliyor. Şimdi okur, yazar falan gerek yokHahhahaa birininn kulaklariiii çınlasın hahahha
HahahahhsYok mu kaptanın yardımcısı onu alasaği edek
ben bugun gördüm sanki menu paylaştı yeşil yeşilIhhdün küstü gittimi acep diye şey ettimdi
majesteleriiiiTek başıma iktidarim
Ceza almıştı kalkmış mı cezasıDeme hiç, arada altta görüyorum geliyor. Şimdi okur, yazar falan gerek yok
Deme hiç, arada altta görüyorum geliyor. Şimdi okur, yazar falan gerek yok
Yaniii silkelennn kendinee gel ikizimmm aaa bakk ben yasli basli gadinn ümüğümu tutiyommO da doğru harbi yoldan çıkarız o zaman
DüZene girdim bitki çayımı içiyorum şimdi hiçbir şey olmamış gibi davranacağım.Ausencia ablanın dediği gibi en kötüsü kaçamak sonrası dağıtmak, salmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?