Hahhaaaha pitbull gibii sana kitlemistii naptinsaa garibe hahhahaa kaptan beni sevmiy bana bakmiyyy cohh mutsuzammDeme hiç, arada altta görüyorum geliyor. Şimdi okur, yazar falan gerek yok
Hahahahhaah sarhostum hatirlmiyorummHayırdır bacım neden güldün
Allahtan korkarım tabi kiWuhuuuu tirstigimiz biri varrrr
Hahhaha yokk kizz ergenimiz varrWuhuuuu tirstigimiz biri varrrr
Afiyet olsun bacımslm menümü vereyim
sabah
tost kepekli 1yumurta domates ve maydonoz
ara
küçük elma
öğlen salata tavuk sote 2 kaşık pilav
1 mandalina kızlar cekirdek yiyorlardı 1acuçta çekirdek
akşam menemen ve kk peynir 1dilim ekmek
1.5 lt su ve ödem çözücü cayım
spor şuan yapmadım
Yaşlıymış haspaaammmYaniii silkelennn kendinee gel ikizimmm aaa bakk ben yasli basli gadinn ümüğümu tutiyomm
Hehhhh iyimiss kafa guzel yapiysa bende yapemm hemeb dohturummEki Görüntüle 1912676 Kesin bu bana kafa yaptı. Sürücü lisan ettiysem affola.3 şişe doldurdum doldurdum ictim
Aynen, kiblemistimCeza almıştı kalkmış mı cezası
Hahhaaaha pitbull gibii sana kitlemistii naptinsaa garibe hahhahaa kaptan beni sevmiy bana bakmiyyy cohh mutsuzamm
Bebekim yas 35 dante gibi ortasindayiz omrunnYaşlıymış haspaaammmgencecik tazecik dipdiri hatunsun. GüZelim benimmm
Bende aynı şekilde :) kin nefret güdüyor diye hemde :))Aynen, kiblemistim
Kasimpasalilik yok ama elimaşalılık var , olur muHahahahhaah sarhostum hatirlmiyorummkasimpasalilik var mii nanamm
Kiz.dur.giderayak.laf sokma. Uyucam ki büy... Yani yaglari.eriticemAgzim var dilim yok, herkes sahittir buna
Git yat, yata yata şişelim
Bakkk nasilda guliyy dimekk merdiven altinda kistirip dövdün garibi fazla oklava darbesiii sonuc buuuAynen, kiblemistim
Daha çoookkk ömür var inşallah:)Bebekim yas 35 dante gibi ortasindayiz omrunn
Masaa cokk can yakar beee merdanee iyii idi yada haydar hahahahKasimpasalilik yok ama elimaşalılık var , olur mu
Ben kasımpaşa da büyüdüm ( saka.değil)Kasimpasalilik yok ama elimaşalılık var , olur mu
Yaaa gonlu güzel kendi guzell kardesimm benim yaa insallah kuzum birlikte insallahh ayrica guzel bakan güzel goruyor cansinn ikizimmDaha çoookkk ömür var inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?