Eevvveeettt adresi vereyim o zamanŞaka bir yanaaa 41 maşallah canimm sana kocamann at nali nazarlikk hedaye edek gözü olanında gözüneyapakk
Hemennn hemenn nanacimm gonderelim şimdiiNazar etme ne olur, kaçamak yapma seninde olur
Kuzum valla her hafta gidiyoruz maşallahAblam fasulyemizi be zaman doktora gotureceksin
Artık bana birseycikler olmazHemennn hemenn nanacimm gonderelim şimdii
Eki Görüntüle 1912683
Herşey yolundadır inşallahKuzum valla her hafta gidiyoruz maşallahhatta dün gittik geldik hastaneyi yol ettik resmen
Şimdilik elhamdülillah. Doktoruma dedim ki 12. Haftaya kadar sürekli korkacagim galiba dedim, doktorum aynı hız da cevap verdi "ben de"Herşey yolundadır inşallah
Şimdilik elhamdülillah. Doktoruma dedim ki 12. Haftaya kadar sürekli korkacagim galiba dedim, doktorum aynı hız da cevap verdi "ben de"doktorla tencere kapak olduk anlayacağın
Fatma canim yanlis anlamam tabiki. Rabbim saglicakla kucağına almayi nasip etsin kuzum.Ben hep hayirlisini istedim. Duam hep oyle. Saglicakla kucagimiza alacagimiz saglikli sihhatli hayirli ömurlu zeki akilli evlatlar nasip etsin Rabbim.Kızlar ikinizi de anlıyorum ama diyeceksiniz sen hamilesin anlasan ne oluriki kere kaybettim evet kucağıma alamadım ama atan kalbini gördüğüm bebekler çöpe atıldı hatta bir tanesi benim içimde yok oldu kesem bom boştu kendim görmesem ultrasonda doktor yalan söylemiş derdim. Ama olmamasına şükredip hayra yoruyorum bazen babamın kuzenini en kıymetli torunu herkesin bir tanesi Ömer abiyi 20 yaşında verdik toprağa 6 yıl süren kanser tedavisinden sonra. Daha bunun gibi neler neler. Bunları düşündükçe ölen evlatlarıma şükrettim. Bunu alır miyim kucağıma bilmiyorum ama çok korkuyorum bunu biliyorum sadece. Kucağıma alırsam neyle imtihan olurum onu da biliyorum
Ama vero senden ricam azıcık düşünerek yazsan daha az yanlış anlaşılma olur.
Belyam gitme bir yere sakın
Yasemin ablam tamam tribini bile özledik ama dakka bir gol bir hemen buldun üstüne alınacak birseykonu senle alakalı değil ablam gel buraya küserim bu sefer ama
Fatma canim yanlis anlamam tabiki. Rabbim saglicakla kucağına almayi nasip etsin kuzum.Ben hep hayirlisini istedim. Duam hep oyle. Saglicakla kucagimiza alacagimiz saglikli sihhatli hayirli ömurlu zeki akilli evlatlar nasip etsin Rabbim.
Aminn canim benimmmm ♡♡♡ hepimizin herşey gönlünce olsun inşaAllahCanım hersey gonlunce olsun ınsallah
Annnaaaam fatmam hamilesin guzelimmm...cok tebrik ederim bitanem...insallah saglicakla kucagina alirsin bebisini...kac kiloyla hamis kaldin?nasil gidiyor?Şimdilik elhamdülillah. Doktoruma dedim ki 12. Haftaya kadar sürekli korkacagim galiba dedim, doktorum aynı hız da cevap verdi "ben de"doktorla tencere kapak olduk anlayacağın
Ammmannn ablam da buradaymissss...nasilsin tombiyim?hımmm burdayım uuyakalmışım canım yeni uyandım sabahı sabah edecem galiba kaçgündür uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?