Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Fatma canim yanlis anlamam tabiki. Rabbim saglicakla kucağına almayi nasip etsin kuzum.Ben hep hayirlisini istedim. Duam hep oyle. Saglicakla kucagimiza alacagimiz saglikli sihhatli hayirli ömurlu zeki akilli evlatlar nasip etsin Rabbim.

Fatma canim yanlis anlamam tabiki. Rabbim saglicakla kucağına almayi nasip etsin kuzum.Ben hep hayirlisini istedim. Duam hep oyle. Saglicakla kucagimiza alacagimiz saglikli sihhatli hayirli ömurlu zeki akilli evlatlar nasip etsin Rabbim.

Canım hersey gonlunce olsun ınsallah

Canlarım cok ıyı gıden dıyetımde kaxamaklarım oldu ama gercekten cok etkılı bır menu
Bıraz kılo verıp takılınca ınsallah yaparım
Umarım bwnde hepimizde cumaya eksılerle gulerız

Iyi gunler arkadaslar iyi gunler beni taniyanlar.her buraya geldiyimde ne kadar ozlediyimin farkina variyorum...cok ozledim sizleri...diyetteyim evet...65kiloya indim cok sukur 10gun leptini salgilatip 2gun laylaylom takilarak.3verip 2alarak veriyorum iste sizler nasilsiniz?kimler var kimler yok?

Şimdilik elhamdülillah. Doktoruma dedim ki 12. Haftaya kadar sürekli korkacagim galiba dedim, doktorum aynı hız da cevap verdi "ben de" doktorla tencere kapak olduk anlayacağın
Annnaaaam fatmam hamilesin guzelimmm...cok tebrik ederim bitanem...insallah saglicakla kucagina alirsin bebisini...kac kiloyla hamis kaldin?nasil gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…