Kiz nanam sen beni tanimiyon mu neden selamimi almadin?Haydarcığım
Oyyy bebisim sen bi ara 65deydin sankim...olsun verirsin insallah dogurduktan sonra...ben de vallaha tum gun bosum...bi tek tum gun tel.elimde dolasmayayim diye girmiyom buraya...gelirsem baglanirsam normal hayatimin yerini KK alir...ama her geldiyumde aiyorum ne kadar ozlediyimi....size bi haber vereyim...evdeki dul gorumcem vardiya kocaya kactiAllah razı olsun canım benim özledik ama gitme artık bir yere70 civarı hamile kaldım elhamdülillah şimdilik herşey yolunda
Yokkk yok dinlemeyinn siz dohturuu yinyinn usursunuzz sonraa havalar sogukk yiyinn yiyinKızlar telliogullari bugün bulgur ve kök sebze yemek yok ona göre. Bol maydanoz rezene çayı içiyoruz.Sıvı tüketimini de aksama bırakmıyoruz.
günaydınnnn ,
dolanaymıdır nedir.... ne degildir anlamadım valla, hazırladıgım kahvaltı masasına oturmadım sabahh
bir sinirle eşimle atıştık birdeeeee kahvaltı yapmadan geldim işe
kadın olmak çok zor, hele birde çocuk olup çalışıncaaaa yetemiyorsun hiçbirşeyeeee(
aglaya aglaya geldim işeeeee, dedim ulan dolunaymısın nesin benide vurdunnnnn
Yaaaa kiyamammm beee etme kendini uzmee guzelimm değmez hiçbirşeyegünaydınnnn ,
dolanaymıdır nedir.... ne degildir anlamadım valla, hazırladıgım kahvaltı masasına oturmadım sabahh
kadın olmak çok zor, hele birde çocuk olup çalışıncaaaa yetemiyorsun hiçbirşeyeeee(
söylemeden edemeyeceğim ..Oyyy bebisim sen bi ara 65deydin sankim...olsun verirsin insallah dogurduktan sonra...ben de vallaha tum gun bosum...bi tek tum gun tel.elimde dolasmayayim diye girmiyom buraya...gelirsem baglanirsam normal hayatimin yerini KK alir...ama her geldiyumde aiyorum ne kadar ozlediyimi....size bi haber vereyim...evdeki dul gorumcem vardiya kocaya kacti
Etkisi var bence de masum .
Bende de kabus furyası uyuyamama başladı 3 gecedir .
Sabah sabah oluyor bazen ...afyonum patlamadan pek muhatab olmam ben
sıkma canını canım , ben genelde sabah muhattap olmamaya çalışırım gerginsem :)günaydınnnn ,
Günaydınlar
4 gün diyeti macerası ...
1.gün -100 gr
2.gün sabit
3.gün -800 gr
günaydın günaydın dely kıs
işte buuuuu süperrrrrr
kızlar çarşamba günü menüm
Sabah (saat 07:45)
* 1 yumurta
* peynir
* domates/salatalık
* 5 zeytin
* 2 dilim ekmek
Öğlen (saat 11:45 )
* 1 porsiyon kıymalı makarna
* 1 büyük su bardağı ayran
Ara Öğün (saat 14:00)
* 2 mandalina
* 3 ceviz
Ara Öğün (saat 17:00)
* 1 muz
Akşam (saat 18:40)
* 1,5 kepçe buğday çorbası
* 4 köfte
* salata
Son Öğün (saat 20:00)
1 çay bardağı muzlu süt
son öğüne ve 17 deki ara öğüne gerek yoktu biliyorum ama acayip bir iştah açıklığım var ancak bunlarla kesebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?