Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah razı olsun canım benim özledik ama gitme artık bir yere 70 civarı hamile kaldım elhamdülillah şimdilik herşey yolunda
Oyyy bebisim sen bi ara 65deydin sankim...olsun verirsin insallah dogurduktan sonra...ben de vallaha tum gun bosum...bi tek tum gun tel.elimde dolasmayayim diye girmiyom buraya...gelirsem baglanirsam normal hayatimin yerini KK alir...ama her geldiyumde aiyorum ne kadar ozlediyimi....size bi haber vereyim...evdeki dul gorumcem vardiya kocaya kacti

günaydınnnn ,

dolanaymıdır nedir.... ne degildir anlamadım valla, hazırladıgım kahvaltı masasına oturmadım sabahh
bir sinirle eşimle atıştık birdeeeee kahvaltı yapmadan geldim işe

kadın olmak çok zor, hele birde çocuk olup çalışıncaaaa yetemiyorsun hiçbirşeyeeee(

aglaya aglaya geldim işeeeee, dedim ulan dolunaymısın nesin benide vurdunnnnn

Etkisi var bence de masum .
Bende de kabus furyası uyuyamama başladı 3 gecedir .

Sabah sabah oluyor bazen ...afyonum patlamadan pek muhatab olmam ben

Yaaaa kiyamammm beee etme kendini uzmee guzelimm değmez hiçbirşeye

söylemeden edemeyeceğim ..

"dul" kelimesi ne kadar kötü bir tabir. hiç sevmiyorum , yakıştıramıyorum.

kızlar çarşamba günü menüm

Sabah (saat 07:45)
* 1 yumurta
* peynir
* domates/salatalık
* 5 zeytin
* 2 dilim ekmek

Öğlen (saat 11:45 )
* 1 porsiyon kıymalı makarna
* 1 büyük su bardağı ayran

Ara Öğün (saat 14:00)
* 2 mandalina
* 3 ceviz

Ara Öğün (saat 17:00)
* 1 muz

Akşam (saat 18:40)
* 1,5 kepçe buğday çorbası
* 4 köfte
* salata

Son Öğün (saat 20:00)
1 çay bardağı muzlu süt

son öğüne ve 17 deki ara öğüne gerek yoktu biliyorum ama acayip bir iştah açıklığım var ancak bunlarla kesebildim

sıkma canını canım , ben genelde sabah muhattap olmamaya çalışırım gerginsem :)

Bana meyve zararsız gelir hep ama konunun duayeni aeben bu kadar meyve miktarını hep eleştiriyor menüde ...vardır bir bildiği mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…