Kaptanım 4 günlük diyetin 2. Günü sadece öğlenle akşamı birleştirdim malesefBacım bu ne 2
aslında diyetisyene gidip yağıma duzuma baktırmak istiyorum,aslında hedefi daha aşağıyada çekebilirim ama hele bi 57 leri göreyimde durum değerlendirmesini o zaman yapıcam
herkese hayırlı sabahlar, hayırlı bir gün diliyorum
çok haklısın.. Bu hafta aşırı aşırı meyve yedim. dün öğlen fazlaca kuru incir ve kayısı yedim, akşamda dayanamadım meyve yedim sonrada gece üzüntümden uyuyamadımŞu sıralar çok stres var hayatımda, galiba meyve ile hayatımı tatlandırmaya çalışıyorum. Zannımca yarın sabah eksi çıkamayacağım ve dün geceden beri çok üzgünüm Üzüntümü atıp yola devam etmek istiyorum, çünkü üzüntü ve stres bende resmen yemeye davet çıkarıyor
Ney 2 bacım su mu
Gell gell canımmm valla hava -7 derece vee çay bardaga düşünce hal bu
Bu kısır döngüyü biliyorumHe üzüntü ve stres yemek yedirsin ...sonra yediğin yemekler kilo aldırsın ..sonra aldığın kilolar daha çok üzüntü stres yapsın ... sonra o daha çok üzüntü stres daha çok yedirsin
Betüüüüüüüül , tellioğlum ..hadi 7 lilere çok az kaldı .
Derdin sıkıntın ne ise , yediklerimiz ilaç olmuyor .
Menülerin gayet iyiydi bu hafta ..sadece meyven çoktu ..ben artı göreceğini düşünmüyorum canım
Bu kısır döngüyü biliyorumbu hafta çok dolma yedim, bi de dün akşam pilav yedim, meyve şekeri de de zannımca rehavet yaptı bende, derken işte girdiğim yoldan sabaha kadar kalbim sıkıştı. Şimdi size yazarken kendime gelme çağrısı yaptım, inşallah kendime geldim şimdi. Önümüzdeki hafta boyunca günde en fazla 1 meyve +1,2 kuru meyveden başka yemiyeceğim inşallah Bol yoğurda, salataya, ete vereceğim kendimi.
Hemideee nasıll tatlımm aşağıdakii amca gibi kanat takıp uçucam sıcakk diyarlaraa-7 mii
çok soğukmuş leyn
Al benden de okadar bide ona kızıp bu soğukta otobüsle geldim bi ton yurudumgünaydınnnn ,
dolanaymıdır nedir.... ne degildir anlamadım valla, hazırladıgım kahvaltı masasına oturmadım sabahh
bir sinirle eşimle atıştık birdeeeee kahvaltı yapmadan geldim işe
kadın olmak çok zor, hele birde çocuk olup çalışıncaaaa yetemiyorsun hiçbirşeyeeee(
aglaya aglaya geldim işeeeee, dedim ulan dolunaymısın nesin benide vurdunnnnn
haaa tamam bende geçmişi okuyarak gelince anladım 2 yi daha önce de Cansu ya demiş bacım bu ne diyeAz yedin ya ona diyor ahumbende 4 günlük diyette dedim . Nana da ... öğün atlayıp az porsiyon yemene dedi .
İmza
Olaya görgü şahidi
et yediğin zaman yoğurt yeme canım,içerisindeki etteki demirden faydalanamıyomuşuz,o yüzden bol yeşillik yemeliymişizBu kısır döngüyü biliyorumbu hafta çok dolma yedim, bi de dün akşam pilav yedim, meyve şekeri de de zannımca rehavet yaptı bende, derken işte girdiğim yoldan sabaha kadar kalbim sıkıştı. Şimdi size yazarken kendime gelme çağrısı yaptım, inşallah kendime geldim şimdi. Önümüzdeki hafta boyunca günde en fazla 1 meyve +1,2 kuru meyveden başka yemiyeceğim inşallah Bol yoğurda, salataya, ete vereceğim kendimi.
evet malesef çok gelemiyorum ve biliyorum ki birlikten uzaklaşınca şeytana uymak kolay oluorVer canım benim ver . Çünkü çok iyi gidiyordun .
Bir de bu ara az girebiliyorsun betülüm ... bizden kopunca menüde de kopmalar oluyor
Allah agız tadıyla oturttursun canım evinde huzurlu mutlu günler geçirirsin inşallahhevet malesef çok gelemiyorum ve biliyorum ki birlikten uzaklaşınca şeytana uymak kolay oluor. İşler çok yoğun, o yoğunlukta internette durmadan ev ara, tel aç, akşam koşa koşa git eve bak.. Saat 9.30 da evin yolunu zor buluyorum. Bu cumartesi pazar ildışı eğitimim var amaaaann hepsini düşününce çok geliyor
Ama inşallah ev bulduk, accuk pahalı geldi ama çok merkezi oldu. Hayırlı kılsın RABBİMBoya badana derken gelecek hafta taşınırız inşallah
kız bildiğimizden başka elma armut muz mu varYavrum bu elma/muz/armut bildiğimiz elma muz armut mu ?
kız bildiğimizden başka elma armut muz mu varİnanki midem hala bulanıyor, şeker krizine girdim galiba Bi daha töbe, 68 gün hatrına bi daha tövbe
Masumummmm vurun kafamaBetulina cnm nedenn bkadar öeyveye verdin kendini cidden çok fazla olmuşş
kelebekolacam valla olan bize oluyor akşam git yine aynı herşe yy
Canım yanınıza geldim, mutlu oldum, şimdiden iyi oldum elhamdulillahcanım yaa insanın bi derdi olunca bide havalar bozuk olunca sanki dertler katlanıyo gibi geliyo insana,stres insanda duygusal açlık yapıyor bu bir gerçek,dün bende öyleydim bu yüzden gereksiz ara öğün ve bide son öğün yaptım
canlı müzikler dinle,bol bol dua et,sevmediğin insanları görme bugün kaç onlardan,moralinin düzelmesine fayda eder belki
eşim hemen çıkardı silahını kabak sana yaramadı.diyet yapıyoruz ya hep ondan.ay vallaaa sabah sabah aç, aç geldim iyi miii
bi sütlü kahve yaptım şimdiii
diyette baen insanı sinirli yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?