Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aslında diyetisyene gidip yağıma duzuma baktırmak istiyorum,aslında hedefi daha aşağıyada çekebilirim ama hele bi 57 leri göreyimde durum değerlendirmesini o zaman yapıcam

Yağa duza bende baktırmam lazım ...veriyoruz da nerden veriyoruz

canım yaa insanın bi derdi olunca bide havalar bozuk olunca sanki dertler katlanıyo gibi geliyo insana,stres insanda duygusal açlık yapıyor bu bir gerçek,dün bende öyleydim bu yüzden gereksiz ara öğün ve bide son öğün yaptım
canlı müzikler dinle,bol bol dua et,sevmediğin insanları görme bugün kaç onlardan,moralinin düzelmesine fayda eder belki

Bu kısır döngüyü biliyorum bu hafta çok dolma yedim, bi de dün akşam pilav yedim, meyve şekeri de de zannımca rehavet yaptı bende, derken işte girdiğim yoldan sabaha kadar kalbim sıkıştı. Şimdi size yazarken kendime gelme çağrısı yaptım, inşallah kendime geldim şimdi. Önümüzdeki hafta boyunca günde en fazla 1 meyve +1,2 kuru meyveden başka yemiyeceğim inşallah Bol yoğurda, salataya, ete vereceğim kendimi.

Ver canım benim ver . Çünkü çok iyi gidiyordun .

Bir de bu ara az girebiliyorsun betülüm ... bizden kopunca menüde de kopmalar oluyor

Al benden de okadar bide ona kızıp bu soğukta otobüsle geldim bi ton yurudum

et yediğin zaman yoğurt yeme canım,içerisindeki etteki demirden faydalanamıyomuşuz,o yüzden bol yeşillik yemeliymişiz

Ver canım benim ver . Çünkü çok iyi gidiyordun .

Bir de bu ara az girebiliyorsun betülüm ... bizden kopunca menüde de kopmalar oluyor
evet malesef çok gelemiyorum ve biliyorum ki birlikten uzaklaşınca şeytana uymak kolay oluor . İşler çok yoğun, o yoğunlukta internette durmadan ev ara, tel aç, akşam koşa koşa git eve bak.. Saat 9.30 da evin yolunu zor buluyorum. Bu cumartesi pazar ildışı eğitimim var amaaaann hepsini düşününce çok geliyor

Ama inşallah ev bulduk, accuk pahalı geldi ama çok merkezi oldu. Hayırlı kılsın RABBİM Boya badana derken gelecek hafta taşınırız inşallah

Allah agız tadıyla oturttursun canım evinde huzurlu mutlu günler geçirirsin inşallahh

Betulina cnm nedenn bkadar öeyveye verdin kendini cidden çok fazla olmuşş

kelebekolacam valla olan bize oluyor akşam git yine aynı herşeyy

Masumummmm vurun kafama koparın kulağımı ama bırakmayın beni kendime emii

Canım yanınıza geldim, mutlu oldum, şimdiden iyi oldum elhamdulillah Yoğurt / et tavsiyen içinde teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…