Sabah bendebu şekildim ...
Demek ki benim metabolizma etle çalışıyor :)) dün köfteleri tavukları yiyince kendine geldi
Bana meyve zararsız gelir hep ama konunun duayeni aeben bu kadar meyve miktarını hep eleştiriyor menüde ...vardır bir bildiği mutlaka
Bana meyve zararsız gelir hep ama konunun duayeni aeben bu kadar meyve miktarını hep eleştiriyor menüde ...vardır bir bildiği mutlaka
oo afiyet olsun canım çekti kız hemen gidip bende alayım birtane
Gulelimm diyee tatlimm pozitiff bakalimm diyee bende hele karikaturdekii gözlereDelyDoly bayılıyorummm seni karikatürlereeeeee
Tatlım 4 porsiyon meyve çok değil mi
Öğle yemek nerede
Gell gell canımmm valla hava -7 derece vee çay bardaga düşünce hal buoo afiyet olsun canım çekti kız hemen gidip bende alayım birtane
Hahahha kaçkınımm canım nana bizi sağlamm haydarlıcakk vereni alanı sabit kalanı
herkese hayırlı sabahlar, hayırlı bir gün diliyorum
çok haklısın.. Bu hafta aşırı aşırı meyve yedim. dün öğlen fazlaca kuru incir ve kayısı yedim, akşamda dayanamadım meyve yedim sonrada gece üzüntümden uyuyamadımŞu sıralar çok stres var hayatımda, galiba meyve ile hayatımı tatlandırmaya çalışıyorum. Zannımca yarın sabah eksi çıkamayacağım ve dün geceden beri çok üzgünüm Üzüntümü atıp yola devam etmek istiyorum, çünkü üzüntü ve stres bende resmen yemeye davet çıkarıyor
Hahahha kaçkınımm canım nana bizi sağlamm haydarlıcakk vereni alanı sabit kalanı
aslında diyetisyene gidip yağıma duzuma baktırmak istiyorumbegum75 zaten hedef kilona çok çok az kalmış ... Senden kısa sürede çok kilo gitmez .
Burada dikkatli menülerle ....önceliğin almamak ve ayda 1 kilo vermek bile + senin için .
Canim ben azeriyim de bizde o kelime gayet normal bi sey...yani bosanmis kadina diyorlar...sizde galiba farkli...söylemeden edemeyeceğim ..
"dul" kelimesi ne kadar kötü bir tabir. hiç sevmiyorum , yakıştıramıyorum.
Heee vallahh tatlım zaten ben uzun zamandır vermediğimi vermişimmAlana sabite lafım yokta ...mis gibi verenekazan kaldırırız
@nananais
Perşembe MENÜM
SABAH
1 dl tb ekmek
peynir
bir domates
ARA
3 kuru incir
bir kuru kayısı
badem
ÖĞLEN
2 biber dolma
bir domates
ayran
ARA
bir elma
kuru incir
badem
AKŞAM
Tavuklu pilav
Yoğurt
ARA
elma
muz
armut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?