Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bana meyve zararsız gelir hep ama konunun duayeni aeben bu kadar meyve miktarını hep eleştiriyor menüde ...vardır bir bildiği mutlaka

evet aeben görmesin
ben normalde meyvayı çok severim,uzun süre kendmi tututum yemedim ama bazen açlık krizlerim gelince (sanırım sinirsel açlıktı dünkü ) meyvaya sarılıyorum ama bugün böyle olmaz

herkese hayırlı sabahlar, hayırlı bir gün diliyorum
Tatlım 4 porsiyon meyve çok değil mi
Öğle yemek nerede

çok haklısın.. Bu hafta aşırı aşırı meyve yedim. dün öğlen fazlaca kuru incir ve kayısı yedim, akşamda dayanamadım meyve yedim sonrada gece üzüntümden uyuyamadım Şu sıralar çok stres var hayatımda, galiba meyve ile hayatımı tatlandırmaya çalışıyorum. Zannımca yarın sabah eksi çıkamayacağım ve dün geceden beri çok üzgünüm Üzüntümü atıp yola devam etmek istiyorum, çünkü üzüntü ve stres bende resmen yemeye davet çıkarıyor

He üzüntü ve stres yemek yedirsin ...sonra yediğin yemekler kilo aldırsın ..sonra aldığın kilolar daha çok üzüntü stres yapsın ... sonra o daha çok üzüntü stres daha çok yedirsin

Betüüüüüüüül , tellioğlum ..hadi 7 lilere çok az kaldı .

Derdin sıkıntın ne ise , yediklerimiz ilaç olmuyor .

Menülerin gayet iyiydi bu hafta ..sadece meyven çoktu ..ben artı göreceğini düşünmüyorum canım

@nananais
Perşembe MENÜM

SABAH
1 dl tb ekmek
peynir
bir domates

ARA
3 kuru incir
bir kuru kayısı
badem

ÖĞLEN
2 biber dolma
bir domates
ayran

ARA
bir elma
kuru incir
badem

AKŞAM
Tavuklu pilav
Yoğurt

ARA
elma
muz
armut

begum75 zaten hedef kilona çok çok az kalmış ... Senden kısa sürede çok kilo gitmez .
Burada dikkatli menülerle ....önceliğin almamak ve ayda 1 kilo vermek bile + senin için .
aslında diyetisyene gidip yağıma duzuma baktırmak istiyorum,aslında hedefi daha aşağıyada çekebilirim ama hele bi 57 leri göreyimde durum değerlendirmesini o zaman yapıcam

Alana sabite lafım yokta ...mis gibi verene kazan kaldırırız
Heee vallahh tatlım zaten ben uzun zamandır vermediğimi vermişimm müthiş enerjikimmm vallah Ya bende geçen hafta ödem vardı yadaa harbii bu diyet bana müthiş yaradıı kafamm karman çurmann ama sonuç güzellll

@nananais
Perşembe MENÜM

SABAH
1 dl tb ekmek
peynir
bir domates

ARA
3 kuru incir
bir kuru kayısı
badem

ÖĞLEN
2 biber dolma
bir domates
ayran

ARA
bir elma
kuru incir
badem

AKŞAM
Tavuklu pilav
Yoğurt

ARA
elma
muz
armut

Yavrum bu elma/muz/armut bildiğimiz elma muz armut mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…