Seviyorm ben aile heknmleri bzm dktrmz cok iyi tanyr ya cok gzl ilgileniyor ama dktorlara karsi bir ilgm vardr yaptiklari meslek kutsalaile hekimi
Aboowww sevmezzmiyiizzz yiriiiiiz yaa yiriiiizz de kaç kalorisin acabayoksa beni sevmiyormusunEki Görüntüle 1913312
7.TAKIM HATUN KİŞİSİ | YAŞ | BOY | HEDEF KİLO | BAŞLANGIÇ KİLO | GEÇEN HAFTA KİLO | BU HAFTA KİLO |
31 | 1.67 | 75 | 86 | 85.5 | 84.9 |
@Daydream15 ablasi hastaydi omuKızlar hülyanın nicini yazamadım , bizim takımdaki hülyanın tedavi gören ablası .
@Daydream15 ablasi hastaydi omu
Bilmiyrm abla aben abla niciki getiremedim dedi hulya dedi adinin hatrlamyrm ama onun ablasi hastaydi ya aklima gekdi omu diyeAaaaaa day'in ablası mı ?
Evet.
Çok üzülmüştür ah yanında olabilseydik keşke
Aa cok uzldm ya o yuzden yoktu bu ara cok zor olmustr Rabbim rahmetiyle muamele etsin cok zor @Daydream15 ablam basin saolsn Allah sabr versn keske yannda olup dstek olablsek cok uzldm ya Rabbim cektigi aclri gunahlarina kefaret saysnEvet.
Çok üzülmüştür ah yanında olabilseydik keşke
Derya_idil da listeye giremeden hedefine ulaştı zaten ...önümüzdeki hafta o da olmaz sanıyorum .[/USER]
Haklısın hakkını helal et canımListelerde kilonu düzelttim ama annemi dışarı çıkmam lazımken bekliyorum ki gelemezsem kalmasın. Eğer bunu bana sabah geldiginde deseydim bunu sorun etmezdim
Allah rahmet eylesin çok üzüldümHanımlar bugun üzücü bir haber aldım
Hülyam ablasını kaybetmiş
İnnalillah ve inna ileyhi raciun ..
Sabırlar diliyorum arkadaşıma
Kizzz ablam demedim mi ben, tartimm olalala dedi 200 gitmiş
Helal olsun canımHaklısın hakkını helal et canım
Kizzz ablam demedim mi ben, tartimm olalala dedi 200 gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?